Telemach BH
Moderator: Benq
-
nauticamid
#19026 Re: Telemach BH
@Telemach , na koji način se može postati prepaid korisnik na platformi Totaltv, odnosno preci sa postpaida na prepaid?
- Telemach
#19027 Re: Telemach BH
Pozdrav @AnonymousBIH,
Nema na čemu. Dostavili smo Vam odgovor u inbox. Hvala Vam na javljanju i saradnju na ovaj način.
- Telemach
#19028 Re: Telemach BH
Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑08/09/2023 22:57 @Telemach , na koji način se može postati prepaid korisnik na platformi Totaltv, odnosno preci sa postpaida na prepaid?
Zamolit ćemo Vas da se obratite na e-mail adresu: [email protected], kako bi kolege izvršile detaljne provjere Vašeg Ugovora i pružile Vam povratne informacije vezane za Vaš upit.
-
nauticamid
#19029 Re: Telemach BH
Na postpaidu sam više od 2 godine i želim preći na prepaid. To je sve od podataka koji vama trebaju da bih dobio odgovor od vas.Telemach wrote: ↑09/09/2023 09:25Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑08/09/2023 22:57 @Telemach , na koji način se može postati prepaid korisnik na platformi Totaltv, odnosno preci sa postpaida na prepaid?
Zamolit ćemo Vas da se obratite na e-mail adresu: [email protected], kako bi kolege izvršile detaljne provjere Vašeg Ugovora i pružile Vam povratne informacije vezane za Vaš upit.
- Telemach
#19030 Re: Telemach BH
Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 13:19 Na postpaidu sam više od 2 godine i želim preći na prepaid. To je sve od podataka koji vama trebaju da bih dobio odgovor od vas.
Potrebno je da isplatite sve pune preostale pretplate za paket koji koristite bez popusta do kraja isteka Ugovora, a zatim da otkupite Total TV opremu po sljedećoj cijeni: 230,00 KM za satelitsku antenu i 170,00 KM po digitalnom prijemniku. A zatim podnesete Zahtjev za prelazak na prepaid opciju u poslovnici pri plaćanju preostalih pretplata i iznosa za kupovinu opreme. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
-
nauticamid
#19031 Re: Telemach BH
O kakvom otkupu opreme govorite?Telemach wrote: ↑09/09/2023 14:00Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 13:19 Na postpaidu sam više od 2 godine i želim preći na prepaid. To je sve od podataka koji vama trebaju da bih dobio odgovor od vas.
Potrebno je da isplatite sve pune preostale pretplate za paket koji koristite bez popusta do kraja isteka Ugovora, a zatim da otkupite Total TV opremu po sljedećoj cijeni: 230,00 KM za satelitsku antenu i 170,00 KM po digitalnom prijemniku. A zatim podnesete Zahtjev za prelazak na prepaid opciju u poslovnici pri plaćanju preostalih pretplata i iznosa za kupovinu opreme. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Imam iznajmljenu opremu tokom 24 mjeseca i više, jer je to jedan od uslova za prelazaka sa postpaida na prepaid!
- Telemach
#19032 Re: Telemach BH
Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 14:07 O kakvom otkupu opreme govorite?
Imam iznajmljenu opremu tokom 24 mjeseca i više, jer je to jedan od uslova za prelazaka sa postpaida na prepaid!
Prepaid opciju je moguće koristiti isključivo ukoliko otkupite Total TV opremu, koja poslije ostaje u Vašem trajnom vlasništvu, a dogovoreni paket plaćate na mjesečnoj osnovi bez Ugovorne obaveze. Za sve dodatne uptie Vam stojimo na raspolaganju.
-
nauticamid
#19033 Re: Telemach BH
Na vašoj stranici tako ne piše, a također vaši uposlenici govore prije sklapanja ugovora da je uslov da bi se prešlo na prepaid, da budeš korisnik postpaida najmanje 24 mjeseca.Telemach wrote: ↑09/09/2023 14:10Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 14:07 O kakvom otkupu opreme govorite?
Prepaid opciju je moguće koristiti isključivo ukoliko otkupite Total TV opremu, koja poslije ostaje u Vašem trajnom vlasništvu, a dogovoreni paket plaćate na mjesečnoj osnovi bez Ugovorne obaveze. Za sve dodatne uptie Vam stojimo na raspolaganju.
- Telemach
#19034 Re: Telemach BH
Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 14:13 Na vašoj stranici tako ne piše, a također vaši uposlenici govore prije sklapanja ugovora da je uslov da bi se prešlo na prepaid, da budeš korisnik postpaida najmanje 24 mjeseca.
Zamolit ćemo Vas da se obratite na e-mail adresu: [email protected], kako bi kolege izvršile detaljne provjere Vašeg Ugovora i pružile Vam povratne informacije u skladu sa istim. Dostavljamo Vam uslove korištenja prepaid paketa: https://totaltv.tv/ba/pitanje/koji-su-u ... id-paketa/.
-
nauticamid
#19035 Re: Telemach BH
Nemam se šta javljati na mail. Vi ste određeni da ovdje vršite kontakt sa korisnicima i zato sam vas pitao da i ostali pročtaju i znaju šta se radi, kako se radi i da na kraju krajeva znaju način prelaska sa postpaida na prepaid.Telemach wrote: ↑09/09/2023 14:14Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 14:13 Na vašoj stranici tako ne piše, a također vaši uposlenici govore prije sklapanja ugovora da je uslov da bi se prešlo na prepaid, da budeš korisnik postpaida najmanje 24 mjeseca.
Zamolit ćemo Vas da se obratite na e-mail adresu: [email protected], kako bi kolege izvršile detaljne provjere Vašeg Ugovora i pružile Vam povratne informacije u skladu sa istim. Dostavljamo Vam uslove korištenja prepaid paketa: https://totaltv.tv/ba/pitanje/koji-su-u ... id-paketa/.
Evo ovdje sa vaše stranice(a i isto je i meni rečeno prije nešto malo više od 24 mjeseca):
Koji su oslovi za aktivaciju prepaid paketa?
Da biste mogli da koristite prepaid programske pakete, neophodno je da se pri sklapanju Ugovora opredijelite za opciju plaćanja naknade za uspostavljanje tehničkih mogućnosti (kupovinu satelitske opreme) i da u roku od 7 dana izvršite uplatu za odabrani prepaid paket. Korisnici koji su iznajmili opremu imaju mogućnost da postanu prepaid korisnici, ali tek po isteku 24 mjeseca na koji su se obavezali da će koristi uslugu, ili po isteku potpisanog Anexa na 24 mjeseca. U tom slučaju potrebno je da podnesete zahtjev za prelazak na prepaid uslugu, a prethodno uplatite željeni paket za 3, 6 ili 12 mjeseci.
S obzirom da sam vaš korisnik izajmljene opreme više od 24 mjeseca, o kakvoj onda kupovini preme govorite?
Last edited by nauticamid on 09/09/2023 14:22, edited 1 time in total.
- Telemach
#19036 Re: Telemach BH
Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 14:20 Nemam se šta javljati na mail. Vi ste određeni da ovdje vršite kontakt sa korisnicima i zato sam vas pitao da i ostali pročtaju i znaju šta se radi, kako se radi i da na kraju krajeva znaju način prelaska sa postpaida na prepaid.
Evo ovdje sa vaše stranice(a i isto je i meni rečeno prije nešto malo više od 24 mjeseca):
Da biste mogli da koristite prepaid programske pakete, neophodno je da se pri sklapanju Ugovora opredijelite za opciju plaćanja naknade za uspostavljanje tehničkih mogućnosti (kupovinu satelitske opreme) i da u roku od 7 dana izvršite uplatu za odabrani prepaid paket. Korisnici koji su iznajmili opremu imaju mogućnost da postanu prepaid korisnici, ali tek po isteku 24 mjeseca na koji su se obavezali da će koristi uslugu, ili po isteku potpisanog Anexa na 24 mjeseca. U tom slučaju potrebno je da podnesete zahtjev za prelazak na prepaid uslugu, a prethodno uplatite željeni paket za 3, 6 ili 12 mjeseci.
Hvala Vam na povratnim informacijama. Zamolit ćemo Vas da se obratite u najbližu Telemach poslovnicu kako biste podnijeli Zahtjev za prelazak na prepaid opciju korištenja Total TV usluge. Kolege u poslovnici će Vam pružiti sve potrebne dodatne informacije. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
-
nauticamid
#19037 Re: Telemach BH
Telemach wrote: ↑09/09/2023 14:22Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 14:20 Nemam se šta javljati na mail. Vi ste određeni da ovdje vršite kontakt sa korisnicima i zato sam vas pitao da i ostali pročtaju i znaju šta se radi, kako se radi i da na kraju krajeva znaju način prelaska sa postpaida na prepaid.
Hvala Vam na povratnim informacijama. Zamolit ćemo Vas da se obratite u najbližu Telemach poslovnicu kako biste podnijeli Zahtjev za prelazak na prepaid opciju korištenja Total TV usluge. Kolege u poslovnici će Vam pružiti sve potrebne dodatne informacije. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
I ja vas molim da ovdje javno odgovorite na ovaj post jer to što vi sad radite jeste to da se ja sad idem prepucavati sa vašim službenicima, ali iza zatvorenih vrata gdje ćete insistirati na kupovini opreme i pucati istu priču, a eto imate sve na uvid(mada vi to sve znate, ali eto).
To gore je sa vaše stranice i nisam ja ništa izmislio.
- Telemach
#19038 Re: Telemach BH
Pozdrav @nauticamid,nauticamid wrote: ↑09/09/2023 14:25 I ja vas molim da ovdje javno odgovorite na ovaj post jer to što vi sad radite jeste to da se ja sad idem prepucavati sa vašim službenicima, ali iza zatvorenih vrata gdje ćete insistirati na kupovini opreme i pucati istu priču, a eto imate sve na uvid(mada vi to sve znate, ali eto).
To gore je sa vaše stranice i nisam ja ništa izmislio.
Dostavili smo Vam informacije sa kojima raspolažemo na ovaj način. Dodatne informacije vezane za Vaš upit možete dobiti od strane kolega putem e-mail adrese: [email protected], te u Telemach poslovnicama. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
- fusion_ba
#19039 Re: Telemach BH
Ovaj se radije raspravlja na forumu umjesto da ih pozove ili ode u poslovnicu jer svakako mora podnijeti zahtjev.
-
Ajdinn4
#19040 Re: Telemach BH
Vrijednost opreme je visestruko precijenjena ali je sasvim logicno da opremu moras otkupiti jer ako si prepaid onda nisi pod ugovorom i oni nemaju garanciju da ces istu vratiti.
- Benq
#19041 Re: Telemach BH
Sve mu je receno, dalja rasprava nema smisla, ima mail, ima poslovnicu pa neka se tamo raspravlja.
-
gaasim
#19042 Re: Telemach BH
Nisam gledao da li je vec neko imao isti problem, a u ljutnji sam samo htio da pitam kako i iz kog razloga Telemach zatamnjuje sadrzaj na SK1 HD, SK5 HD i SK6 HD gdje idu prenosi kvalifikacija za evropsko fudbalsko prvenstvo, a ja sam ne telemachovoj mrezi i ne vidim nikakav rezon za takvo nesto.
- fusion_ba
#19043 Re: Telemach BH
Zato što su prava kupili samo za Hrvatsku i Sloveniju.gaasim wrote: ↑09/09/2023 19:54 Nisam gledao da li je vec neko imao isti problem, a u ljutnji sam samo htio da pitam kako i iz kog razloga Telemach zatamnjuje sadrzaj na SK1 HD, SK5 HD i SK6 HD gdje idu prenosi kvalifikacija za evropsko fudbalsko prvenstvo, a ja sam ne telemachovoj mrezi i ne vidim nikakav rezon za takvo nesto.
- Telemach
#19044 Re: Telemach BH
Pozdrav @gaasim,gaasim wrote: ↑09/09/2023 19:54 Nisam gledao da li je vec neko imao isti problem, a u ljutnji sam samo htio da pitam kako i iz kog razloga Telemach zatamnjuje sadrzaj na SK1 HD, SK5 HD i SK6 HD gdje idu prenosi kvalifikacija za evropsko fudbalsko prvenstvo, a ja sam ne telemachovoj mrezi i ne vidim nikakav rezon za takvo nesto.
Navedeni sadržaj smo dužni zatamniti na osnovu Zahtjeva TV kuće Sport Klub koja je otkupila prava za reemitovanje istog isključivo na području Republike Hrvatske. Kompanija Telemach je dužna postupiti po navedenom Zahtjevu, a u skladu sa strogim regulativama o zaštiti autorskih i srodnih prava za TV sadržaje za koje su otkupljena ekskluzivna prava za reemitovanje isključivo na području matične države. Reemitovanje navedenog sadržaja za područje Bosne i Hercegovine je otkupila TV kuća Arena Sport. Molimo za razumijevanje.
-
gaasim
#19045 Re: Telemach BH
Svaka cast. I ono malo sporta za sto i sami otkupljujete prava niste u stanju emitovati na podrucju BiH, je UNITED MEDIA je vlasnik Sport klubova, i ko koga sad tu pravi budalom. Jos jednom hvala, a upravo produzio ugovor za jos dvije godine.
-
kakaljin
#19046 Re: Telemach BH
Pa prava na euro kvalifikacije su kupile arene i Bhrt to se znalo odavno
- Telemach
#19047 Re: Telemach BH
Pozdrav @gaasim,
Prava na sportske TV sadržaje se otkupljuju za svaku državu pojedinačno. TV kuća Sport Klub nije bila u mogućnosti da navedena prava otkupi za područje Bosne i Hercegovine, jer su ista dodjeljena TV kući Arena Sport, te smo u skladu sa tim dužni da navedeni sadržaj zatamnimo zbog strogih prava o zaštiti autorskih i srodnih TV sadržaja. Molimo za razumijevanje.
-
nermin_t
#19048 Re: Telemach BH
@Telemach
Ponovo se gasi eon android aplikacija za Total TV korisnike,nemoguce je otvoriti app
Ponovo se gasi eon android aplikacija za Total TV korisnike,nemoguce je otvoriti app
-
markopd
#19049 Re: Telemach BH
@Telemach
imate "(ne)prijatelje" među konkurencijom.Ponovo nemogućnost pokretanja EON mobilne aplikacije za TTV korisnike koji su povezani van vaše mobilne mreže.
imate "(ne)prijatelje" među konkurencijom.Ponovo nemogućnost pokretanja EON mobilne aplikacije za TTV korisnike koji su povezani van vaše mobilne mreže.
- Telemach