Svejedno, nek sad bude krava muzara Trojke, meni ne smeta, ako ce nastaviti sa isplatom dobiti u budzet, rastom i podrsci svim ovim kulturnim i sportskim programima.izvrsni direktor wrote: ↑07/09/2023 13:37Krava muzara sda stranke, zlatna koka za nagradjivanje podobnih u vidu uhljeb radnih pozicija, glavni finansijer islamske zajednice mimo svih trzisnih pravila, krivulja ucesca trzista ravnomjerno opada, vrijednost kompanije se svake godine srozava, konstantno gubljenje vrijddnosti u odnosu na mtel, hronicno neulaganje, bolikurac za prilagodjavanje novim trendovima...Ozimician wrote: ↑07/09/2023 13:26
BH Telecom svake godine uplacuje dobit u budzet FBiH i od toga su pokrenuti ili uradjeni mnogi infrastrukturni projekti + ucestvuje u finansiranju domace produkcije, filmovi, serije i sponzorise mnoge kulturne i sportske sadrzaje i sportiste.
Koliko HT Eronet uplati u budzet ?
Takodjer ne moras biti korisnik BH Telecoma (vjerovatno i nisi), tako da te s korisnicke strane to ne treba zanimati. Ja jesam i ne zalim se.
Prodaja prije 2008 tj kad je kompanija bila na vrhuncu za ca 1-2 milijarde € je mogla izgraditi veci dio autoputa.
Sokira me da je neko imalo inteligentan slijep na desavanja u bhtelecomu
Vjerujem da si ti korisnik drugih operatera, koji sponzoriraju neke druge (separatisticke) sadrzaje.
Tako da nemoj brinuti za BH Telecom uopste.