Halo ba, koji je tvoj problem? Je li shvataš da svako može imati svoje mišljenje, a ti si se uhvatio mog posta gdje si mi gurnuo riječi u usta koje nisam napisao.sehohari wrote: ↑06/09/2023 23:41HahahahhaChmoljo wrote: ↑06/09/2023 22:16
Gdje je spomenut ikakav bot? Uopšte mu u konkretnom postu ništa rečeno nije oko toga, ali ti si to negdje pročitao i promptno spočitao.
Bitno je bilo šta reći i napisati, nema veze što je šuplja, laž ili iednostavno nešto što nije rečeno. Ali eto, niko ne brani. Ali sloboda je tu dvostrana. Ako ti smiješ imati svoj stav, isto to mogu i drugi kojima nisu jednaki tvojima. Ali to te ne čini ugroženim na bilo koji način.
Lik je spočitao nešto što je očigledna laž koju on dokazuje upravo svokim obitavanjem na forumu. Ali lakše je nakukavati i u tome izgovore tražiti. Životna refleksija, šta li.
Bukvalno par minuta poslije tvog posta optužuju čovjeka da je "SDF bot". Majketi, ne glumi francusku sobaricu...
I onda tražiš šta je ko DRUGI napisao i kao eto ga, to je isto ko da sam ja rekao.
Saberi se malo.