Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zasad 20 tramvaja na 3
Saobraćaj je ubrzan pa je prosjek nailazaka trojke isti kao prije kad su bila 22 tramvaja na 3, ali fale tramvaji sa ostalih linija.
trambusek88 wrote: ↑04/09/2023 18:31
Zasad 20 tramvaja na 3
Saobraćaj je ubrzan pa je prosjek nailazaka trojke isti kao prije kad su bila 22 tramvaja na 3, ali fale tramvaji sa ostalih linija.
Autobusi:
5 i 7 Centrotrans
1 i 4 GRAS
jesu mijenjali red vožnje? pošto "četvorku" pravo dugo nisam vidio. A cca 7:40 (kad je polazio sa Č.vile) sam na stanici
nlt wrote: ↑04/09/2023 18:41
A što nema ispravnih tramvaja
Šta su čekali 2 godine
Donaciju možda ?
Tramvaje je najviše ujebalo što ne mogu više nabaviti dijelove elektronike za Satre, a stari tramvaji koji su imali teži kvar su planski isječeni su zbog nadolazećeg remonta remize.
26 tramvaja je ispravno i moglo bi se još 8 napraviti, sad sam dobio informaciju.
nlt wrote: ↑04/09/2023 18:41
A što nema ispravnih tramvaja
Šta su čekali 2 godine
Donaciju možda ?
Tramvaje je najviše ujebalo što ne mogu više nabaviti dijelove elektronike za Satre, a stari tramvaji koji su imali teži kvar su planski isječeni su zbog nadolazećeg remonta remize.
26 tramvaja je ispravno i moglo bi se još 8 napraviti, sad sam dobio informaciju.
Imas li info kad ce staviti svih 26 ispravnih u funkciju prevoza gradjana?
laik1981 wrote: ↑04/09/2023 19:14
Ne treba nista cistiti. Stoka koja je ova nabacala ni ne zasluzuje nista drugo nego da se gusi u smradu i ceka u smetljistu.
Ne treba nista cistiti. Stoka koja je ova nabacala ni ne zasluzuje nista drugo.
Daleko da branim, ali nema ni kante.
Neki dan sam gledao kratak klip o tome kako i u Japanu nema ništa više kanti za smeće nego kod nas, ali nema ni smeća. Ljudi svoje otpatke nose sa sobom dok ne naiđu na kantu za smeće.
Ne treba nista cistiti. Stoka koja je ova nabacala ni ne zasluzuje nista drugo nego da se gusi u smradu i ceka u smetljistu.
I onda meni prebacuju što rondam na papke i došlje
Jebem li te Radovane
Last edited by PM72 on 04/09/2023 19:19, edited 1 time in total.
Neki dan sam gledao kratak klip o tome kako i u Japanu nema ništa više kanti za smeće nego kod nas, ali nema ni smeća. Ljudi svoje otpatke nose sa sobom dok ne naiđu na kantu za smeće.
Daleko smo mi od Japana.
Sjeti se onih Japanaca prije par godina sto su nam park cistili
Daleko smo mi od Japana.
Sjeti se onih Japanaca prije par godina sto su nam park cistili
Hajvan wrote: ↑04/09/2023 19:19
isto je bilo i osamdesetih
Gdje i kad
svugdje, komlet grad je bio zapusteniji i prljaviji
jedino , manje je bilo vizualnog oneciscenja- kako od reklama tako i od "urbanih" street artista i njihovih "umjetnickih " radova po fasadama
mada, tada su sve fasade bile unifomrne- iste tamno sive boje od visedecenijskog taloga proljvstine
Last edited by Hajvan on 04/09/2023 19:22, edited 1 time in total.
Svako normalan svoje smece nosi do prve kante ili kontejnera. Primitivci zafrljate gdje bilo. Da se pitam nikad ovo ne bi ocistio. Neka stoji kao podsjetnik kakav smo olos.