Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NecuVise wrote: ↑30/08/2023 16:08
A kakva je na mtelu? nisam nikad koristio te druge mreže tako da ne znam.
m:tel/novotel/Blicnet/Logosoft
2G:
4G:
Što se tiče 2G nije ovo tačno. Po ovoj karti bih trebao imati 2G mrežu.
Ali u stvarnosti je nema. I ovo što je našlo signal 3G 4G je povremeno, jedna ili nijedna crta.
NecuVise wrote: ↑30/08/2023 17:48
Evo aktivirao sam broj i aktivirao sam odmah paket mreža 10. Vidim vi ste pisali da se dobije 20 GB ali meni piše da imam 10 GB. U čemu je fazon?
20 GB se dobija od 1. septembra i koštaće 10 KM.
Trenutna akcija je 5 KM - 10 GB.
Nekad prije par godina prešao sa ultra BHT na Haloo, sa prenosom broja. Sve odradio online, došla mi sim kartica poštom.
Sad bih htio nazad na ultru.
Može li to kod BH Telecoma isto sve online ili mi valja u poslovnicu?
Dzontra_Volta wrote: ↑31/08/2023 12:40
Nekad prije par godina prešao sa ultra BHT na Haloo, sa prenosom broja. Sve odradio online, došla mi sim kartica poštom.
Dzontra_Volta wrote: ↑31/08/2023 12:40
Koliko se sjećam napisali ste da nema nadoknade za uspostavu poziva na novotel ko ima paket a meni sad izbaci da nemam dovoljno kredita da nazovem iako imam mreža 10 paket
NecuVise wrote: ↑01/09/2023 16:50
Koliko se sjećam napisali ste da nema nadoknade za uspostavu poziva na novotel ko ima paket a meni sad izbaci da nemam dovoljno kredita da nazovem iako imam mreža 10 paket
Ako si aktivirao Mreža10 paket kroz aplikaciju možeš pozivati sve fiksne i mobilne mreže u BiH + besplatne brojeve, brojevi uz naplatu 09X i kratki brojevi tipa 1182 ili 1444 se naplaćuju.
Besplatne minute možeš pratiti putem novotel aplikacije.
Imam ne MTEL prepaid broju nekih 50-ak KM kredita a hocu taj broj da prebacim u BHT. Ima li neko neku pametnu ideju kako da iskoristim taj kredit da mi ne propada?
NecuVise wrote: ↑01/09/2023 16:50
Ako si aktivirao Mreža10 paket kroz aplikaciju možeš pozivati sve fiksne i mobilne mreže u BiH + besplatne brojeve, brojevi uz naplatu 09X i kratki brojevi tipa 1182 ili 1444 se naplaćuju.
Kao misliš kroz aplikaciju? Moram otvoriti onu novotel aplikaciju na telefonu i iz nje pozivati?
crnivrag wrote: ↑01/09/2023 17:23
Kao misliš kroz aplikaciju? Moram otvoriti onu novotel aplikaciju na telefonu i iz nje pozivati?
Mislim da je mislio samo na aktiviranje paketa kroz aplikaciju, a pozivanje radiš normalno.
Paket sam aktivirao već i danas kad sam probao nazvati dobio ono upozorenje govorno na slušalicu da nemam dovoljno kredita da nazovem sreća pa sam imao na bhmobile dovoljno da nazovem.
NecuVise wrote: ↑01/09/2023 19:10
Paket sam aktivirao već i danas kad sam probao nazvati dobio ono upozorenje govorno na slušalicu da nemam dovoljno kredita da nazovem sreća pa sam imao na bhmobile dovoljno da nazovem.
Aktiviraš novotel app i pratiš do kad ti paket traje i koliko minuta imaš:
Ma tek jučer aktivirao, još imam i onaj Bonus što se dobije kad se kartica aktivira ali eto opet mi nije dozvolilo da obavim poziv. Kasnije nakon nekih pola sata pokušam suprugu nazvati čisto da probam i prođe bez problema