Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sehohari wrote: ↑31/08/2023 22:32
Zasto se igrate sa narodom
Zasto ne pustite narod na miru da se druzi, nego zajedno pravite ove talove da nahajcate narod
Recite vodstvu NiP-a da ne skrecu paznju sa zivotnih problema na ovaj nacin
Ovo je uvertira. Danas narod, pa da vidimo. Sutra kontrole pa da vidimo pa sve do kontrolnih punktova, u prevodu granica (nezvaničnih) pa da vidimo ima li odgovora. Ili je floskula, pritisak pa nek se usliši na drugoj strani pa ćemo maknuti priču sa granicama... Daj zakon o ustavnom sudu i makni strance da imamo veću kontrolu nad državom i što više obezvrijediti državu. Ko to ne vidi slijep je..
Ljudi moji skidam im kapu za manipulacije, mi nemamo kadar da se izborimo za nešto.
Evo imali smo presude u korist nas, mislim na bosance i hercegovce, građane ali nemamo mudonju da zaprijeti nečim pa nek onda se talasuju dok nešto ne iskamčimo. Politika je prljav, prljav posao. Nemamo političara.
Bosanski hrvati su kmečali o majorizaciji, izbornom zakonu dok ga nisu dobili..
ala7 wrote: ↑01/09/2023 00:06
Ovo je uvertira. Danas narod, pa da vidimo. Sutra kontrole pa da vidimo pa sve do kontrolnih punktova, u prevodu granica (nezvaničnih) pa da vidimo ima li odgovora. Ili je floskula, pritisak pa nek se usliši na drugoj strani pa ćemo maknuti priču sa granicama... Daj zakon o ustavnom sudu i makni strance da imamo veću kontrolu nad državom i što više obezvrijediti državu. Ko to ne vidi slijep je..
Ljudi moji skidam im kapu za manipulacije, mi nemamo kadar da se izborimo za nešto.
Evo imali smo presude u korist nas, mislim na bosance i hercegovce, građane ali nemamo mudonju da zaprijeti nečim pa nek onda se talasuju dok nešto ne iskamčimo. Politika je prljav, prljav posao. Nemamo političara.
Bosanski hrvati su kmečali o majorizaciji, izbornom zakonu dok ga nisu dobili..
Dobro bre Mile i ostali miletovi rektalni alpinisti,
jel to znači da u ponedeljak svi ovi "tvoji" koji rade po tzv. Sarajevu i drugdje u eFBiH kad pođu na posao ponesu neke pašoše?
Mile, jesi li im rekao to ?
Ili će iz patriotskih razloga i neizmerne ljubavi prema tebi i tvojim nedjelima odmah odustati od odlaska u mrski Džalalabad
i doći da ih ti staviš na kazan?
Dedera nam reci, rode ....
Vidis da su izabrali termin u 18h, kad se vec svi vrate s posla
Jest. Da ljudi mogu u miru da stignu kući i pripreme se za vikend.
Mi smo prema njima i suviše dobri šta su nam radili oni za koje danas besramno drže da su narodni heroji.
Ono malo Srba što drže do obraza kao da ne egzistira u takvoJ jednoj crnoj rupi koja energiju crpi upravo iz tamnih istorijskih eventa.
PM72 wrote: ↑01/09/2023 07:11
Naravno.Treba od 15 do 20 h zabraniti prolaz preko Vraca,poredati specijalnu policiju sa novim vozilima pa nek idu okolo.
Čisto da se malo kurčimo.
ja bih doveo novi vodeni top od mupa ks i parkirao ga na entitetsku liniju i da operater okrece mlaznicu malo u cvijece da ga zaljeva malo u skup
Znaci krecu mitinzi podrske... Sta je sljedece balvani...Bit ce zanimljiva jesen zanimljiva. Jest da su zakasnili za ovu godinu jos malo pa ce lisce odletit al nikad ne znas. Paranoja je zajebana bolest..
ja bih doveo novi vodeni top od mupa ks i parkirao ga na entitetsku liniju i da operater okrece mlaznicu malo u cvijece da ga zaljeva malo u skup
Naravno.Zašto im ne dati ono što ašćare išću?
jad i cemer su oni gledam crkvu na veljinama sa prozora, da im nema dobrinje i federacije pocrkali bi od gladi svako jutro pola komercijale oni napune iduci na posao kod nas. Fino policija da je pametna pa snimati taj skup i slati firmama sa obrazloženjem da popricaju il malo protresu te svoje radnike zbog iskazivanja nacionalne netrpeljivosti, pa da vidimo dal ce srbovat makar slamu jeo
jad i cemer su oni gledam crkvu na veljinama sa prozora, da im nema dobrinje i federacije pocrkali bi od gladi svako jutro pola komercijale oni napune iduci na posao kod nas. Fino policija da je pametna pa snimati taj skup i slati firmama sa obrazloženjem da popricaju il malo protresu te svoje radnike zbog iskazivanja nacionalne netrpeljivosti, pa da vidimo dal ce srbovat makar slamu jeo
Kod god radi u Federaciji a dolazi iz RS upitati ga za mišljenje...reda radi.Nek budu ugroženi s razlogom.Ko si više mater ti jebem
Mislim da će najjači potezi biti sljedeće jeseni oko izbora u usa, a do tada pomalo zatezanje, ali neće biti dosadno
nema ni razmatranje odgovora, sa druge strane vučistan ima stotine a možda i hiljade ljudi koji rade na strategiji i taktici stvaranja svetova nebeskih na dunjaluku
Previše smo fokusirani na detalje i ne vidimo šumu od balvana
Athlon64 wrote: ↑31/08/2023 22:47
@anelsol ima li kakvih insajderskih info ?
Pa ono što sam mogao upratiti nevesinjski Srbi nisu baš za ovaj prijedlog blokada. Valja im sutra na posao u Mostar. Budžetlije će svakako doći, nema tu ali...
Last edited by anelsol on 01/09/2023 09:48, edited 1 time in total.
Retard Musa koji protestvuje protiv LGBT, poziva selefijska udruženja na kontra-proteste danas.
Jer zašto bi protesti trebali proći i bez bošnjaka jelte?
Taman da opet izjednačimo percepciju pred svijetom.
Znate i drugi su protestvovali i time priznali entitetsku "granicu" kao fakt.