BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#20951 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa imali su i srece ove godine sa protivnicima, i previse. I mi smo nekad igrali egal sa Clujom u playoffu, cak bili bolji ovdje na Kosevu od njih. Dobijali Rapid, itd... Ali sta ces kad dobijes Borusiju, Basel, Celtic, Dinamo K, Atalantu....?!
mozes samo svirati borbene
mozes samo svirati borbene
- kokuz_sa
#20952 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
teskeredzic_22 wrote: ↑25/08/2023 09:08Na čemu im čestitati ?made_in_sarajevo wrote: ↑25/08/2023 07:49 Realno samo glupani i klasicni bosnjo moze bilo sta reci zrinjskom. Cestitati ljudima i usutiti se. Tjesite se vi kako su oni plasticni, gura ih hdz. Jest jest hdz strah i trepet u uefi pa se stima zrinjskom.
Pitari da ih nije vodio onaj kloc bi se prošetali s protivnicima Zrinjskog.
Aj' ne zajebaji , niti ima to veze sa HDZ niti sa politkom niti sa rivalitetom , kliksovi sranje članci o "čudu Zrinjskog" su upravo to kao i taj njihov famozni nastup.
Osijek izgubi od Adanaspora , ubiju ih ljudi , Zrinjskog bi nabušili 12:0.
Hajduk ispadne od PAOK-a , Zrinjskog bi nabušili 18:0.
Trezveno gledajući bilo bi odlično ako bi Zrinjski ušao u Evropsku ligu , od koeficijenta bi hajra imali svi a Zrinjski bi bio nabušen svih 6 utakmica u grupi i samim tim bi bio dodatno demoralisan za domaće prvenstvo.
Samo pogledaj da je klub sa Farskih ostrva u grupnoj fazi
A Zeljo i Sarajevo nisu
Tako da je to dovoljno da se svi poklope po usima i sute.
Farska Ostrva
Drzava koja ima ukupno 50.000 stanovnika.
Tako da “Mi” nacijaci Zelje i Sarjeva eventualno Borca
Nemamo bas nimalo prava da sta kome pridikujemo da j sta uradio na guzove
Nazalost koliko god ja ne volio Zrinjski
Treba im skinut kapu za ovo sto su uradili
-
El_comadante
#20953 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Tako trebaš shvatiti da su sada drugačija pravila nego prije, da su ova pravila bila ranijih godina davno bi Sarajevo i Željezničar igrali grupe, jedan primjer Newcastle.kokuz_sa wrote: ↑26/08/2023 20:41teskeredzic_22 wrote: ↑25/08/2023 09:08
Na čemu im čestitati ?
Pitari da ih nije vodio onaj kloc bi se prošetali s protivnicima Zrinjskog.
Aj' ne zajebaji , niti ima to veze sa HDZ niti sa politkom niti sa rivalitetom , kliksovi sranje članci o "čudu Zrinjskog" su upravo to kao i taj njihov famozni nastup.
Osijek izgubi od Adanaspora , ubiju ih ljudi , Zrinjskog bi nabušili 12:0.
Hajduk ispadne od PAOK-a , Zrinjskog bi nabušili 18:0.
Trezveno gledajući bilo bi odlično ako bi Zrinjski ušao u Evropsku ligu , od koeficijenta bi hajra imali svi a Zrinjski bi bio nabušen svih 6 utakmica u grupi i samim tim bi bio dodatno demoralisan za domaće prvenstvo.
A Zeljo i Sarajevo nisu
Farska Ostrva
- Ludzak
#20954 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Previše se diže Sarajevo i Željezničar, iskreno, bezpotrebe. Ni jedni, ni drugi ne mogu primirisati Zrinjskom. Kako u titulama BH Premier lige, tako i u upravljanju ekipe. Zašto Sarajevo onda ne prođe dalje? Zašto Željezničar ne prođe dalje?
- JohnnyS
#20955 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Vrlo je jednostavno, nek Željo ili Sarajevo budu prvaci i eto skupine dogodine
- luckylaka
-
ljubijankic
#20957 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sarajevo ce ove godine biti bolje plasirano od Zrinjskog na kraju sezone. Pitanje je sta ce biti iduce godine posto ce Zrinjski zaraditi poprilicno dobru lovu nakon sto zavrse nastup u Evropi.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#20958 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Baka Slišković je NA JEDNOJ NOZI , fudbalski i igrački vrijedio više nego sve GENERACIJE ZRINJSKOG , od njihovog "osnutka" do danas. Sam Baka.kokuz_sa wrote: ↑26/08/2023 20:41
A Zeljo i Sarajevo nisu
Farska Ostrva
Ovo protiv Jermena i Islanđana...to je za plač koliko se glorifikuje...to "čudo".
- JohnnyS
#20959 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Za Zrinjski je igrao jednu sezonu Luka Modrić. Koliko Luka Modrića vrijedi jedan Baka Slišković?
- BHF_Manijak
#20960 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Joj kad ovako se pucnu prisjecati sta je bilo 1974...
Ljudi ba proslo vrijeme, stvari evoluiraju, izbacite vise to davno proslo vrijeme iz glave. Zato i jesmo u kurcu jer sjedimo i prisjecamo se sta je bilo prije 40 godina.
Ljudi na Mars odose dan te jebo, mi sjedimo i prisjecamo se "heee kako se moglo nekad na klupi spavati".
Juga prosla, Crvena Zvezda prvak Evrope proslo, Velezov BMW prosao, vratite se u sadasnjost, sadasnji sistem takmicenja, danasnje grupne faze evropskih natjecanja itd...
Ljudi ba proslo vrijeme, stvari evoluiraju, izbacite vise to davno proslo vrijeme iz glave. Zato i jesmo u kurcu jer sjedimo i prisjecamo se sta je bilo prije 40 godina.
Ljudi na Mars odose dan te jebo, mi sjedimo i prisjecamo se "heee kako se moglo nekad na klupi spavati".
Juga prosla, Crvena Zvezda prvak Evrope proslo, Velezov BMW prosao, vratite se u sadasnjost, sadasnji sistem takmicenja, danasnje grupne faze evropskih natjecanja itd...
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#20961 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Igrao je Baka i za Zrinjski 
-
Piaty
#20962 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Prijatelju, ti kao da se tješiš.teskeredzic_22 wrote: ↑25/08/2023 12:10Ma sve je to uredu.made_in_sarajevo wrote: ↑25/08/2023 09:22
mi smo inace poznati po tome da redovno imamo predstavnike u grupama, a u grupe udjemo tako sto razmontiramo svakog protivnika. zrinjski je uradio sve ono sto treba i postao klub prema kojim valjda teze i Sarajevo i Zeljo i Velez i Borac... titule redovne, ne brukanje u evropi, dobri rezultati u evropi, dobar koeficijent i na kraju grupe. to sto vi glumite budale pa lafo prosli na guzove macku o rep ba. niko ih nadigro nije toliko da su nezasluzeno tu. ljudi su prvi usli u jebene grupe i to sto nama glupani vode "nase" klubove smo mi krivi, a ljudima samo se moze cestitati i pozeliti sto vise srece u grupama nekog od takmicenja gdje ce upasti. gubili su 2:0 pa se vracali, izbace slovan, evo lask ih nije zguzio iako su za 15min primili 2 gola. dakle ljudi imaju mentalitet, imaju zdravu atmosferu, imaju trenera, imaju kontinuitet i kao sto gore nabroja covjek, nemaju legendi, nemaju mahale, nemaju debila da igracu jebe majku jer nije frizuru napravio kako ovom odgovora i tako dalje. ovo nije vise suplja prica, ovo je svaki igrac koji je otisao dole rekao i cak peljto je to isto rekao. mi smo debili, pokvarena sredina i cao. sve dok je tako, dok u mom slucaju Mirvic ne izadje i kaze "Simon je trener makar se za opstanak borili i sjedit cu naredne 2 godine,3 godine,5 godina i kraj price" mi necemo imati napretka od drugog pretkola i pricat cemo kako smo igrali prije 10 godina sa borusijom, kako smo igrali prije 15 godina sa genkom...
suti,poklopi se i radi. svijet ode pored nas brzinom svjetlosti, a mi i dalje naglabamo kako su oni na guzove prosli u grupe. pa sto niko drugi ne udje u te jebene grupe na guzove kad je tako
Jesu li igrali sa Mančesterom , Barselonom , Dortmundom pa ušli u grupe ? Jesu k...
Jesu li igrali sa Dinamom , Anderlehtom , Fejnordom , Seviljom pa ušli u grupe ? Jesu k...
Jesu li igrali sa PAOK-om , Karabagom , Partizanom , Bazelom , Spartom pa ušli u grupe ? Jesu k....
Od dva prolaza jedan su prošli na penale nad rahljavim Jermenima a u i revanšu su uspjeli da izgube od raspalih ribara.
Džaba HDZ , aluminij , klinac - palac.
Ako je ovo smiješna kukuruz liga (a jeste) onda su i oni REZULTATIMA tipični predstavnici kukuruz lige kojima se dobro posrećilo.
U konferencijskoj ligi će imati maksimalno pobjedu i remi uz četiri poraza a i ako prođu Austrijance u Evropskoj ligi su kanta za napucavanje.
Pitari će ih skinuti ove godine.
Nikoga mi pitari nećemo skinuti. Mi ne znamo sami sa sobom kako ćemo, a kamoli mi nekog da skidamo, a kamoli još pa Zrinjskog.
Šta ima veze s kim je Zrinjski igrao?
Nije kriv Zrinjski śto su ovi rahlje u Europi.
Nije kriv Zrinjski što su i u BiH svi teške rahlje za njih.
Bojim se da Zrinjski postaje najveći b-h klub, ako to već nije postao.
I to što si napisao, citiram: Ako je ovo smiješna kukuruz liga (a jeste) onda su i oni REZULTATIMA tipični predstavnici kukuruz lige kojima se dobro posrećilo ...nije tačno. Logički zaključak je da baš oni nisu tipični predstavnici kukuruz lige.
Da li će imati 1 ili nijednu pobjedu ili pak 5 pobjeda u Konferenciji, to samo Bog dragi zna.
Na kraju, ako je Zrinjski tako loš kako ti pišeš, ovi drugi neka izvrše harakiri jer koliko su onda tek oni loši.
Žao mi je, volio bih da je istina to što ti pišeš, a ne ovo što ja pišem.
Ti si očito dobronamjeran pa si u toj svojoj dobronamjernosti previše subjektivan ali je mnooogo korisnije da kritiziraš ove naše međede (evo vidi samo ovaj zakon o strancima u PL) nego Zrinjski.
Ja sam duboko razočaran i ne pratim više naš fudbal. Nr navijam ni za reprezentaciju dok ne dođu normalnija vremena. Za to vrijeme navijam za Ukrajinu.
-
Piaty
#20963 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
BHF_Manijak wrote: ↑27/08/2023 22:23 Joj kad ovako se pucnu prisjecati sta je bilo 1974...
-
Zoooka
#20964 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kazem ja za Dinamo nedavno, smijesna ekipa je to postala, tesko da su u top 5 na ovim prostorima, bez Mamica su nula. Zrinjski bi ih sad preslusao 2-3 razlike hladno
- karanana
#20965 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
sergej odlazi!
ovo je ono kad te u jednom klubu tretiraju kao kralja i onda ih ti zajebes i izdas i prodas se za jeftine pare. i onda ide pad u tom klubu u koji si pobjego i nogiraju te otamo brzo. ali, dobro, jebiga prilika je dobra i ne odbija se prelazak iz rijeke u dinamo, ali zato kad te ovi sutnu....mozes nazad taman da preuzmes zelju ili sarajevo kad oni upadnu u krizu i nogiraju trenutne trenere.
ovo je ono kad te u jednom klubu tretiraju kao kralja i onda ih ti zajebes i izdas i prodas se za jeftine pare. i onda ide pad u tom klubu u koji si pobjego i nogiraju te otamo brzo. ali, dobro, jebiga prilika je dobra i ne odbija se prelazak iz rijeke u dinamo, ali zato kad te ovi sutnu....mozes nazad taman da preuzmes zelju ili sarajevo kad oni upadnu u krizu i nogiraju trenutne trenere.
- GandalfSivi
#20966 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zrinjski neglediv svega mi...
- JohnnyS
#20967 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nisi ti Dinamo gledao
- liyf
#20968 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Vala sumnjivo malo za penal 
-
Zoooka
#20969 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Poguran LAsk, čist crveni, Zrinjski protiv Laska i sudaca, deru za sada. Najveći klub u historiji naše lijepe zemlje
- liyf
- JohnnyS
- liyf
#20972 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ma ne kažem ništa nego ovaj ugao što sam ja vidio na TVu (jest da sam ušao tek kad je svirano pa sam vidio usporeni snimak), izgleda mi kao da ga golman nije udario, al dobro je svakako
- GandalfSivi
#20973 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
- JohnnyS
#20974 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne znam, uđe li Zrinja u Ligu Europe, a Dinamo onako spektakularno ispao, krvi će mi se napiti na poslu
- GandalfSivi