Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LikeLike wrote: ↑21/08/2023 21:53
Imam problem sa bezicnim slusalicama xo-f60 plus, radi samo jedna slusalica. Znaci nekad desna, nekad lijeva, ali obje skupa nece.
Zna li neko kako da ovo rijesim???
Moras upariti slusalice kada ih izvadis iz kutijice
Nekada pricekas 5sec same se upare
Nekada moras na jednoj i drugoj par puta kliknut brzo..
Imam problem sa bezicnim slusalicama xo-f60 plus, radi samo jedna slusalica. Znaci nekad desna, nekad lijeva, ali obje skupa nece.
Znam ja. Vrati ih u granap gdje si ih kupio i uzmi barem neke xiaomi slusalice
Stare su vec par godina, koristile idealno, ali eto pocele zezati.
Za koliko se maraka mogu kupiti neke solidne xiaomi ili neke druge slusalice?
Moras upariti slusalice kada ih izvadis iz kutijice
Nekada pricekas 5sec same se upare
Nekada moras na jednoj i drugoj par puta kliknut brzo..
Uglavnom ima uputstvo na svakim slusalicama
Ma uputstvo baceno prvi dan.
Uparim sve kao i do sada, ali sada poveze samo jednu slusalicu.
Raja nesto mi u zadnje vrijeme ne zvoni kada mi mail dodje. Prije bi mi zvonilo kao poruka i izbacilo bi mi na displej ali evo par dana nista. Nista nisam dirao ni mjenjao. Dozvoljene su mi obavjesti.
mbenz wrote: ↑26/08/2023 21:33
Raja nesto mi u zadnje vrijeme ne zvoni kada mi mail dodje. Prije bi mi zvonilo kao poruka i izbacilo bi mi na displej ali evo par dana nista. Nista nisam dirao ni mjenjao. Dozvoljene su mi obavjesti.
mbenz wrote: ↑26/08/2023 21:33
Koju bi realnu cijenu trebao staviti za svoj iPhone 12 64GB Crni, kupljen nov u 6/2022 , baterija 97%. Nema oštećenja niti felera, zastitno staklo , maskice itd.. na piku je velik raspon cijena u odnosu na stanje i % baterije
el_bake007 wrote: ↑28/08/2023 00:22
Koju bi realnu cijenu trebao staviti za svoj iPhone 12 64GB Crni, kupljen nov u 6/2022 , baterija 97%. Nema oštećenja niti felera, zastitno staklo , maskice itd.. na piku je velik raspon cijena u odnosu na stanje i % baterije
Nov je 1170 KM koliko vidim, sa garancijom naravno pa ti vidi koju cijenu možeš staviti, i da li ti je bitno da se što prije proda ili da ti stoji na OLX par mjeseci Najbolje tušni u zamjenu za nešto, keš je keš, al' ga je danas danas teško dobiti, ako hoćeš da budeš zadovoljan
el_bake007 wrote: ↑28/08/2023 00:22
Ja bih probao sa 950 KM. Stavi postotak baterije u naslov artikla.