Narod i Pravda (Konakovic)

drug_profi

#29176 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

JoseMujica wrote: 30/08/2023 22:10
drug_profi wrote: 30/08/2023 22:05

Kifla je kljucni lik. Zato što mislim da je pozitivan zato mislim da je NiP sa njim ipak korak naprijed od SDA.
Ne mora biti da sam u pravu.
Ali ovih 5 godina pokazuje da mozda ipak jesam, boji su od SDA. Pet deka, uhar.
isto ko da si na HIV pozitivan😂😂😂😂😂

pitanje za milion dolara: Imenuj samo jednu organizaciju koju svojim "pozitivizmom" nije uništio?

jedino mu skidam kapu što je dobro jebao mater Izmetbeyima, a i tu se pokazao nesposobnim da ih dotuče :roll:
Eto nek sam se i zajebo. Pa šta?
Šta je treća mogućnost? Ili SDA ili trojka.
A svakako im jebavat mater za svako sranje, ali ne nasjedati na podvale i podmetanja SDFA.
kamberovica polje

#29177 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kamberovica polje »

Navodno postoji magična treća opcija, samo niko nije naveo ko su ta bića iz bajki.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#29178 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

"Patriotska" grande koalicija SDA SDP i DF.

Nakon iste SDP bi mogao kljuc u bravu.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29179 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

drug_profi wrote: 30/08/2023 22:13
JoseMujica wrote: 30/08/2023 22:10

isto ko da si na HIV pozitivan😂😂😂😂😂

pitanje za milion dolara: Imenuj samo jednu organizaciju koju svojim "pozitivizmom" nije uništio?

jedino mu skidam kapu što je dobro jebao mater Izmetbeyima, a i tu se pokazao nesposobnim da ih dotuče :roll:
Eto nek sam se i zajebo. Pa šta?
Šta je treća mogućnost? Ili SDA ili trojka.
A svakako im jebavat mater za svako sranje, ali ne nasjedati na podvale i podmetanja SDFA.
ako želiš da saznaš nešto o nekom čovjeku gledaj kakvim je ljudima okružen...u ovom slučaju ko su mu savjetnici i kakve su njihove kompetencije...pravi kompleksaš se nikad neće okružiti ljudima koji znaju :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29180 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

kamberovica polje wrote: 30/08/2023 22:14 Navodno postoji magična treća opcija, samo niko nije naveo ko su ta bića iz bajki.
mišljena sam da mi više nemamo nikakvih opcija :skoljka:
kamberovica polje

#29181 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kamberovica polje »

JoseMujica wrote: 30/08/2023 22:19
kamberovica polje wrote: 30/08/2023 22:14 Navodno postoji magična treća opcija, samo niko nije naveo ko su ta bića iz bajki.
mišljena sam da mi više nemamo nikakvih opcija :skoljka:
Izbor ti je između dokazanih kriminalaca i nedokazanih. Ovi prvi su odgovorni zašto nam je izbor nije bolji.
drug_profi

#29182 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

JoseMujica wrote: 30/08/2023 22:18 ako želiš da saznaš nešto o nekom čovjeku gledaj kakvim je ljudima okružen...u ovom slučaju ko su mu savjetnici i kakve su njihove kompetencije...pravi kompleksaš se nikad neće okružiti ljudima koji znaju
Slučajno eto imam o Kifli iz prve ruke impresije, doduše dok je bio SDA.
Nepodnošljiv mi bio do tog momenta. Pa i nakon toga, samo što mi je postao interesantan.
I to što je razbucao SDA, a to niko ne bi mogao da budemo realni, osim onog ko je iz SDA, mu daje poene.
SDA je najveće zlo Bosne. Veće i od četnikai ustaša jer za njih znaš šta su, a ovo je guja u njedrima.
Šta su sve uništili i prodali, upropastili... trebaće generacije da se to popravi, a neke su stvari nepopravljive.
Za vijeke vijekova, Srbija nije agresor.
HEeeeeJ!?
I ono onda nekome govori da je izdajnik?!

Zato je Kifla pozitivan jer je ljude pokrenuo da se ova gamad ugazi nogama. i zato je jedan od bitnijih Bošnjaka u posliejratnoj historiji.
Može vama sada to izgledati smiješno, ali skidanje SDA sa vlasti će biti reper u knjigama historije.
I pri tom nisam glasač NiP-a. Niti ću biti ikada vjerovatno.
A_A_AKCIJA

#29183 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Pogledaš Sarajevo i odmah vidiš razliku.

Trojka se dokazala u Sarajevu. Odradili su dobar posao i laže svako ko kaže da nije bolje

Prvi put se dešava da se raja bune jer je u gradu, pazi sad, previše gradilišta. Rovi se i radi na sve strane a nije izborna godina.

Nema afera, ne kradu se pare, ne štele tenderi...

Zato i ima novca, uprkos ponderu, za trudnice, udžbenike, stipendije, stanove boraca, prugu, transferzale...

Ima još puno puno da se ispravi, ima kadrovskih fzla, ima grešaka, ali je sve to još uvijek pozitivno.

Samo kompletan idiot i zlonamjeran lik može porediti NiP I SDA.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#29184 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

@A_A_AKCIJA priznat ćeš da je pored svega toga, malo ružno gledati kako 2/3 trojke, čitaj sdp i naša stranka djeluju jedinstveno i podržavaju mandića, a nip na drugoj strani kao ružno pače...

u tim trenutcima trojka djeluje raštimano i kao da će se već sutra raspasti.

dakle, sve što si napisao, pada u vodu, kada u javnom prostoru već nekoliko sedmica imamo rat na lokalnom nivou u kojeg se uključuju političari sa viših nivoa vlasti. nažalost...
A_A_AKCIJA

#29185 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

malakh wrote: 30/08/2023 23:13 @A_A_AKCIJA priznat ćeš da je pored svega toga, malo ružno gledati kako 2/3 trojke, čitaj sdp i naša stranka djeluju jedinstveno i podržavaju mandića, a nip na drugoj strani kao ružno pače...

dakle, sve što si napisao, pada u vodu, kada u javnom prostoru već nekoliko sedmica imamo rat na lokalnom nivou u kojeg se uključuju političari sa viših nivoa vlasti. nažalost...
Dječije bolesti.

Biće toga još, sigurno.

U Novom Sarajevu je SDP uradio isto i otišao sa SDA, samo naši nisu napravili frku.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#29186 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

A_A_AKCIJA wrote: 30/08/2023 23:15
malakh wrote: 30/08/2023 23:13 @A_A_AKCIJA priznat ćeš da je pored svega toga, malo ružno gledati kako 2/3 trojke, čitaj sdp i naša stranka djeluju jedinstveno i podržavaju mandića, a nip na drugoj strani kao ružno pače...

Dječije bolesti.

Biće toga još, sigurno.

U Novom Sarajevu je SDP uradio isto i otišao sa SDA, samo naši nisu napravili frku.
...a trebali su. na isti način kako je sada naša stranka blokirala skoro sve procese u vladi ks do okončanja referenduma...
Mrvice_ba

#29187 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Mrvice_ba »

Posro ih neradnik mandic, te iz njihove stranke treba sutnuti.
HelaS

#29188 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HelaS »

Mrvice_ba wrote: 30/08/2023 23:24 Posro ih neradnik mandic, te iz njihove stranke treba sutnuti.
Zašto? Samo onako ili postoji konkretan razlog?
HelaS

#29189 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HelaS »

malakh wrote: 30/08/2023 23:18
A_A_AKCIJA wrote: 30/08/2023 23:15

Dječije bolesti.

Biće toga još, sigurno.

...a trebali su. na isti način kako je sada naša stranka blokirala skoro sve procese u vladi ks do okončanja referenduma...
Jer, ako padne Mandić, pada i koalicija u KS. Koji joj je onda smisao i na državnom nivou. Ne postoji, raspada se... Tada uskače SDA na vlast, i vraćamo se na početne pozicije, one prije 2 godine. Niko normalan u državi to neće dopustiti. To znači - Trojka u KS neće pasti, to znači Mandić neće pasti, to znači - Ademović i Đozo hoće pasti.
Mrvice_ba

#29190 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Mrvice_ba »

HelaS wrote: 30/08/2023 23:29
Mrvice_ba wrote: 30/08/2023 23:24 Posro ih neradnik mandic, te iz njihove stranke treba sutnuti.
Dobili su ogormnu moc a nemaju ruku.
Uk, mandic, razne komisije, jp i opet kenjaju.

Kemina struja je da ih se sutne, dino ih ko i ne da.
HelaS

#29191 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HelaS »

Mrvice_ba wrote: 30/08/2023 23:34
HelaS wrote: 30/08/2023 23:29

Zar ne treba gledati rezultate političkog rada tih stranaka, je li bitnija forma ili suština?
Mrvice_ba

#29192 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Mrvice_ba »

HelaS wrote: 30/08/2023 23:35
Mrvice_ba wrote: 30/08/2023 23:34

Zar ne treba gledati rezultate političkog rada tih stranaka, je li bitnija forma ili suština?
Koji je rezultat uka?
Mandica?
Ove direktorice rada?
HelaS

#29193 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HelaS »

Mrvice_ba wrote: 30/08/2023 23:37
HelaS wrote: 30/08/2023 23:35

Koji je rezultat uka?
Mandica?
Ove direktorice rada?
Šta nije u redu sa RAD-om :? Sve isto kao i zadnjih 20 i više godina :-)
Mandić je u zadnja dva mjeseca uradio, ili završava projekte, kao u dvije godine mandata zajedno :D pritisnut referendumom, što jes'-jes'.
Uk jeste muk, ali život u Kantonu teče kao da je buk :D Dakle, ništa spektakularno, ali brate nije ni loše kako ti želiš da bude. Uvijek može bolje
Mrvice_ba

#29194 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Mrvice_ba »

HelaS wrote: 30/08/2023 23:42
Mrvice_ba wrote: 30/08/2023 23:37
Koji je rezultat uka?
Mandica?
Ove direktorice rada?
Šta nije u redu sa RAD-om :? Sve isto kao i zadnjih 20 i više godina :-)
Mandić je u zadnja dva mjeseca uradio, ili završava projekte, kao u dvije godine mandata zajedno :D pritisnut referendumom, što jes'-jes'.
Uk jeste muk, ali život u Kantonu teče kao da je buk :D Dakle, ništa spektakularno, ali brate nije ni loše kako ti želiš da bude. Uvijek može bolje
Ja cu podrzati opoziv i nadam se da pada, ti imas svoje vidjenje ja svoje. Zavrsavam raspravu.
Styling

#29195 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Većina NIP-a je na strani Mandića. Ovo je solo akcija grupe papaka koji su okusili vlasti na opštinskom nivou i ušli u talove koji će na kraju, vjerovatno, koštati njih same direktno.

Dino je odlučio da sačeka šta će biti sa opozivom. Sa Nekom i Fortom odnosi i dalje jako dobri.
Roccohljup

#29196 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Roccohljup »

Da je mandić fula to je bilo jasno odmah nakon kandidature svakom ko je imalo poznavao dotičnog, ali sada (u ovom momentu) pokretati njegovu smjenu a do juče usvajati njegove izvještaje je suludo i nimalo dobro za trojku kao koaliciju. Ova šuplja koju ademovići navode kao razlog zašto baš sada je za malu djecu. Očigledno su neki veći i lični interesi u pitanju. I nije ovo samo opasno za trojku već konkretno i za sam NIP da se ovakve stvari dešavaju. SDA nije mogla dobiti bolji poklon od keme i malog mu :-)
DaysleepeR

#29197 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by DaysleepeR »

Ja ne kontam šta hoće ljudi od Uk-a?
Da komentariše Dodika i Čovića?
Ne vidi se živ a projekti se završavaju.
Idealno. Jebo me više pravljenje zvijezda i popularnih ličnosti od političara na javnim funkcijama.
Šuti i radi.
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#29198 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by W0rM »

DaysleepeR wrote: 31/08/2023 09:51 Ja ne kontam šta hoće ljudi od Uk-a?
Da komentariše Dodika i Čovića?
Ne vidi se živ a projekti se završavaju.
Idealno. Jebo me više pravljenje zvijezda i popularnih ličnosti od političara na javnim funkcijama.
Šuti i radi.
Projekti kao sta? Pruga, koju radi Adnan S? Postavljanje kralja Tvrtka sto je Benjamina uradila? Sta radi konkretno, to sto drma dobru platu nije rad. Ili se u (rad) ubraja paradiranje crvenim cilimom na SFF-u?
agent_zero

#29199 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by agent_zero »

Roccohljup wrote: 31/08/2023 09:47 Da je mandić fula to je bilo jasno odmah nakon kandidature svakom ko je imalo poznavao dotičnog, ali sada (u ovom momentu) pokretati njegovu smjenu a do juče usvajati njegove izvještaje je suludo i nimalo dobro za trojku kao koaliciju. Ova šuplja koju ademovići navode kao razlog zašto baš sada je za malu djecu. Očigledno su neki veći i lični interesi u pitanju. I nije ovo samo opasno za trojku već konkretno i za sam NIP da se ovakve stvari dešavaju. SDA nije mogla dobiti bolji poklon od keme i malog mu :-)
Ma NiP je postao totalni odron, ostali zadrti sda-ovci u stranci. Fizički u NiPu, a mentalno i dalje u sda.
Adriatic

#29200 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Adriatic »

NIP je SDA sa dna kace.
Post Reply