Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potplaćeni radnici. Uvjeti rada katastrofalni. Ulaganje u imidž i izgled nikakvo. Sveopći ciganlug i prljavština. Neplaćanje dobavljačima. Nejavljanje. E dodaj na to još i nadmudrivanje sa strancima misleći da ti njima trebaš, a ne oni tebi, odnosno da je taj odnos uzajaman. Nepostojanje bilo kakvog morala ili općeg kodeksa poslovanja.
Da li 2.0 Multijet od 125 kw u Alfi 159 ima iste probleme kao u Insigniji? Tj. da li je izražen isti problem sa gumicom zbog koje motor zariba i da li je to u suštini ok motor?
kravamuzara wrote: ↑30/08/2023 16:31
Evo 10 godina novih pravila i ne mogu motorom ni prismrditi boljima
Honda dosla kasnije i prestigla ih za 3 godine
Honda je vremenski skoro duplo duže u F1 utrci. Pure i azijske riže još dobro da se najedu. da bih bili blizu razultatima reno f1 dostignuca….
kravamuzara wrote: ↑30/08/2023 16:31
Evo 10 godina novih pravila i ne mogu motorom ni prismrditi boljima
Honda dosla kasnije i prestigla ih za 3 godine
Honda je vremenski skoro duplo duže u F1 utrci. Pure i azijske riže još dobro da se najedu. da bih bili blizu razultatima reno f1 dostignuca….
Ne znam u kojem univerzumu je Honda duplo duze u F1, u ovom nije
A isto u ovom reno ni reno motor nikad vise nece biti prvak.
Naslovnica wrote: ↑30/08/2023 07:11
Žao mi je radnika ako ostanu bez posla, ali onaj smrad je bio konstantna ekološka katastrofa.
Zaista ne znam kako su oni ljudi okolo mogli živjeti?!
Sikiras se za njih a nas zeniĆane ko j. jel
Zenica je odavno manje zagađena u odnosu na Sarajevo, bez obzira na Željezaru.
Ipak, imao sam priliku ići oko Željezare, deponije i te zone tamo.
Baš k'o Černobil, jadan je onaj ko nema druge opcije nego da živi u tom području (Tetovo, Pridražići...).
Apokalipsa.
Nacin poslovanja je njemacka 1/1, prava ljubav vauvau i prevent.
Jest, samo što švabo plati svom dobavljaču. Švabino postrojenje ne smije da smrdi okolo nekih 10km, i tako dalje.
Upravo radi neplačanja tog sjajnog švabe prema Preventu su i nastali problemi koji su nastali medju njima.
A ovi domaći glamurozno rade na svim poljima ali je iznutra priličan jadac. Novca da završe bolnicu hronično nedostaje. Nadati se najboljem.....
Jest, samo što švabo plati svom dobavljaču. Švabino postrojenje ne smije da smrdi okolo nekih 10km, i tako dalje.
Upravo radi neplačanja tog sjajnog švabe prema Preventu su i nastali problemi koji su nastali medju njima.
A ovi domaći glamurozno rade na svim poljima ali je iznutra priličan jadac. Novca da završe bolnicu hronično nedostaje. Nadati se najboljem.....
Ne znam koliko si upucen ali barem sto se ovog jednog dijela tice ima neko ko je htio pimku
Pa su ih rastjerali
Nasa posla sto bi rekli
Imaju oni para ne brinem se za njih
Samo na danasnjem vaktu ostati i bez te mizerije od plate, nije jednostavno. Nadam se da ce se ljudi snaci.
Ne znam koliko si upucen ali barem sto se ovog jednog dijela tice ima neko ko je htio pimku
Pa su ih rastjerali
Nasa posla sto bi rekli
Imaju oni para ne brinem se za njih
Samo na danasnjem vaktu ostati i bez te mizerije od plate, nije jednostavno. Nadam se da ce se ljudi snaci.
Ne znam koliko sam upučen, uvijek je neko upučeniji.... ali novca nemaju kao što misliš, to je sigurno. Ima imovine, poslova koji i ne donose onoliko koliko bi se htjelo, ali velikih količina novca sigurno nemaju.
Ali nebitno, žao je i meni tih ljudi koji će ostati bez plata