Eto te, k'o Bakir: "Senade, šta bi ti?"Styling wrote: ↑29/08/2023 12:38"Proevropski" parneri nikada nece dozvoliti da im se iz ruku izbiju odredjeni mehanizmi vlasti i kontrole. Vi mislite da ste samo vi pametni sto zagovarate implementaciju a svi ostali koji su sumnjicavi i realni su nepirjatleji drzave.kakabanja213 wrote: ↑29/08/2023 11:37
Valjda Dino, Nerko i Edo sa svojim proevropskim partnerima. SDA nece jer ona nije proevropska a izbacena je iz vlasti. Ako vjerujes izjavama celnika trojke o proevropskim parnerima onda mi nije jasno o kakvoj realnosti pricas.
Ako vec smatras da se mora implementirati po svaku cijenu molim te da nas prosvijetlis i da nam kazes kako ti to zamisljas i uz pomocu kojih filmskih trikova bi se to moglo desiti?
Kažem ja da trojka ide putem SDA.
Imamo čitavu društvenu klasu koja se obogatila zahvaljujući politici i državi. Neka sjednu, promozgaju i pokrenu se i nađu rješenje. Kako Hrvati nađoše svog VP-a?
Ne donosim ni ja svoje zadatke sa posla drugim ljudima da ih rješavaju.
Možda da, za početak, ovim presudama lupaju po glavi ona govna što nam dolaze iz Amerike i Njemačke.
Kada smo kod govana, evo ih, koriste taktiku bošnjačkih političara, malo Srebrenice, malo EU. Nagađam da će u skoroj budućnosti početi pričati o autoputu:
Eskobar s Marfijem u posjeti Memorijalnom centru u Srebrenici