Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑25/08/2023 14:54
prodo knjige (jedna knjiga u 2 toma) za 15 u razmjeni s likom prije 5 godina
sada od istog lika otkupljem iste knjige za 15 kešovinom
kolekcionarsko proklestvstvo
15 prije 5 godina i 15 danas ne vrijede isto... izlevatio te lik, kreditirao si ga beskamatno na 5 godina...
M416 wrote: ↑25/08/2023 14:41
Dobio sam odgovor od OLX supporta i kazu sljedece za kategoriju (sve ostalo -potraznja) pa uglavnom ne potrazujte nista jer za 1 mjesec naplacuju 200 kredita ccc
Potražnja je znatno skuplja, obzirom da je trenutno u ponudi znatno veći broj oglasa prodaje.
Potražnja kao opcija nije trebala biti implementirana nikako, ali su korisnici željeli da se potražnja implementira na bilo koji način, te je kreirana kategorija potražnje.
mene srklet uhvati kada vidim da je oglas potraznja, a ja to trazim. Brate sto objavljujes potraznju? Valjda kao i svkao normalan trazis na olxu, trazis na svakom drugom mjestu da li ima. Zar prodavac sjedi na netu i kuca ono sto prodaje da bi se javio nekome i ponudio? Kakva je to logika?
laserShow wrote: ↑26/08/2023 12:00
mene srklet uhvati kada vidim da je oglas potraznja, a ja to trazim. Brate sto objavljujes potraznju? Valjda kao i svkao normalan trazis na olxu, trazis na svakom drugom mjestu da li ima. Zar prodavac sjedi na netu i kuca ono sto prodaje da bi se javio nekome i ponudio? Kakva je to logika?
Nudio sam nesto u zamjenu i neko me vjerovatno prijavio,a ovi sa OLX-a jedva docekali da me prebace u kategoriju gdje se 1 mjesec objave naplacuje 200 kredita.
Zamjena ne igra ulogu. Objavis oglas i u detaljnom opisu navedes da prihvatas zamjenu za XY artikal i nema sanse da se izbrise. Jedino ako nisi objavio da trazis ladu, nudis golfa Objavi da prodajes golfa, a trazis ladu.
laserShow wrote: ↑26/08/2023 17:48
Zamjena ne igra ulogu. Objavis oglas i u detaljnom opisu navedes da prihvatas zamjenu za XY artikal i nema sanse da se izbrise. Jedino ako nisi objavio da trazis ladu, nudis golfa Objavi da prodajes golfa, a trazis ladu.
Meni je u naslovu stajalo da nudim svoju graficku i doplatu za jacu jbg.Ma uglavnom to je manje bitno od bezobrazluka da se naplacuje 200 kredita za 1 mjesec u kategoriji "potraznja".
"Uredio sam dostavu i platio robu. Morate pratiti link da biste bili plaćeni. Nakon toga, kurir će Vas kontaktirati i reći kada možete poslati svoju robu."
no_sekirli wrote: ↑30/08/2023 19:23
Je li ovo izbacena opcija obnavljanja artikla preko android aplikacije, ili sam ja bas tako corav da ne vidim opciju?
Dajte neki scrshot, ako postoji, pliz
Nisam na androidu, ali sigurno bi ti trebala bit opcija “Obnovi oglase” u meniju.
emotivac wrote: ↑29/08/2023 14:47
Možda misle na završene oglase sa dojmovima ?
Ma oni su ovdje uračunali sve moguće objavljene oglase, a to što je polovina istekla prije nego su se prodali, pa se jedna četvrtina prodala van OLXa, i na kraju ostane možda četvrtina da se stvarno prodala uz pomoć OLXa, i to je previše optimistično.
Pa ovaj olx se stvarno srozao, rekao sam to i prije ali ovo su neki novi trenuci. Objavio artikal i pišu mi dvojica da su zainterosavoni, pogledam im profil, sve ok, stariji korisnici, pozitivni i sl. kad nedugo zatim dobivam od olx-a poruku za obojicu da su blokirani jer im je profil zloupotrebljen i da su suspendovani.
Ovdje nisam skontao o cemu se radi, onu prevaru za slanje podataka od banke da oni meni nešto kao odma uplate znam
Jutros objavim neki oglas, naravno ukljucena OLX dostava. Nakon par sati, stize poruka:
Nisam ni odgovorio, kasnije stize ova poruka od OLX-a:
Je li ovo znaci da automatski flaguju svaku poruku koja sadrzi "euro ekspress" i slicno i banuju, ili je nesto drugo posrijedi? Da su barem ovako azurni kad su trolovi u pitanju.
Ovi botovski profili su često banovani nekoliko minuta nakon što korisnik primi poruku. Mislim da ih OLX filtrira po obimu poslanih poruka, i automatski banuje.