Narod i Pravda (Konakovic)

video

#28876 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

tramvajtrojka wrote: 25/08/2023 12:36
video wrote: 25/08/2023 12:21

Pretpostavljao sam da su oni, ko bi drugi bio vec me interesuje taj dio o prodaji TV prava srbiji :shock:

WTF :?
Image

od 2020 su telekomu srbije prodali prava i idu ne eutelsatu gdje se nalaze i ostali kanali telekoma Srbije, a ubise sa supljom o bosni i ocuvanju bosne :lol:
A ovamo prosipaju suplju, patriotizam, vjera(prenose vjerske namaze) zelene beretke, puna usta drzave a iza kulisa saradjuje sa istim tim protiv koga se na sva zvona deklarisu.

Mrrrsssss bando lazljiva, mamu vam vasu "patriotsko" trezorasku :evil:
archi_a

#28877 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Polako ljudino, imaju dokazi, ima tužilaštvo i sud, pa ćemo onda vidjeti ko za šta treba da odgovara.
A na riječ vjerujem samo OCU rođenom.
Da, jesam zapamtio. 4 godine i 22 dana, jer se često to ističe. Nekad je 4 godine 26 dana, nekad 4 godine 22 dana, pa kad šta ispali kao argument. Pogotovo mi je zasmetalo deranje na novinarku, ko god da je ona.
A sad, za one koji ne znaju. Rat u Bosni i Hercegovini je trajao 44 mjeseca do Dejtona. Mada je prekid ratnih dejstava nastupio i prije decembra 1995 godine kada će biti potpisan Dayton. Na ovo možemo dodati i period reintegracije sarajevskih naselja koji je zvanično završen u februaru 1996 godine što opet nije ni 4 godine rovova, a ne 4 godine i 22 dana. O kakvom krvarenju u rovovima od 4 godine i 22 dana pojedinci govore?!?
Nemojte da se lažemo. Pogotovo neću dozvoliti da prođe laž da je neko bio duže borac od mog rođenog oca koji je pored ratnog staža i organizator otpora. :oops:
Čuj 4 godine i 22 dana krvarenja u rovovima? Jedino ako mu niko nije javio da je rat stao puno prije nego je iz rova izašao.
Last edited by archi_a on 25/08/2023 15:59, edited 2 times in total.
A_A_AKCIJA

#28878 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Heroji Haliyarda na Bayatu

Uskoro, eSkluzivno!
tramvajtrojka

#28879 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 25/08/2023 15:55 Polako ljudino, imaju dokazi, ima tužilaštvo i sud, pa ćemo onda vidjeti ko za šta treba da odgovara.
Da, jesam zapamtio. 4 godine i 22 dana, jer se često to ističe. Nekad je 4 godine 26 dana, nekad 4 godine 22 dana, pa kad šta ispali kao argument. Pogotovo mi je zasmetalo deranje na novinarku, ko god da je ona.
A sad, za one koji ne znaju. Rat u Bosni i Hercegovini je trajao 44 mjeseca do Dejtona. Mada je prekid ratnih dejstava nastupio i prije decembra 1995 godine kada će biti potpisan Dayton. Na ovo možemo dodati i period reimtegracije sarajevskih naselja koji je zvanično završen u februaru 1996 godine što opet nije ni 4 godine rovova, a ne 4 godine i 22 dana. O kakvom krvarenju u rovovima od 4 godine i 22 dana pojedinci govore?!?
Nemojte da se lažemo. Pogotovo neću dozvoliti da prođe laž da je neko bio duže borac od mog rođenog oca koji je pored ratnog staža i organizator otpora. :oops:
Jedino ako mu niko nije javio da je rat stao puno prije nego je iz rova izašao.
Kad vec tako nabrajas dane koliko je tvoj Bakir bio u armiji RBiH :lol: :lol: , kad vec brojis ratne dane
A_A_AKCIJA

#28880 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

archi_a wrote: 25/08/2023 15:55 Polako ljudino, imaju dokazi, ima tužilaštvo i sud, pa ćemo onda vidjeti ko za šta treba da odgovara.
A sad, za one koji ne znaju. Rat u Bosni i Hercegovini je trajao 44 mjeseca do Dejtona. Mada je prekid ratnih dejstava nastupio i prije decembra 1995 godine kada će biti potpisan Dayton. Na ovo možemo dodati i period reimtegracije sarajevskih naselja koji je zvanično završen u februaru 1996 godine što opet nije ni 4 godine rovova, a ne 4 godine i 22 dana. O kakvom krvarenju u rovovima od 4 godine i 22 dana pojedinci govore?!?
Kako ono Bakir kaže?

Neka institucije rade svoj posao. :bih: :D

Jel to?

Aaa, nećemo tako.

Što više pričati o krađi našeg novca. Što više.
Jesi li uporedio broj miliona ukradenih na ovim poslu i promet komplet namjenske industrije?

Jesi li svjestan koliko je to novca?
Šta misliš da se taj novac uložio u tu NI?
Sve smo mogli još jednom iz temelja napraviti.

A tek se krenulo i zagrebalo. A kada dođe Bhtelekom, pa Elektroprivreda...
video

#28881 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

archi_a wrote: 25/08/2023 15:07 I šta kaže 4 GODINE I 22 DANA ROVOVA!!? Došo prije Divjaka i Safera, šta li? :-)
Vidi, cijenim ono sto radis, vjerovatno si svim svojim srcem patriota ALI pocelo te bacati dobrano kako je sdfa spala sa drzavne sise?
Ja ne znam sta se u Brckom i okolici desavalo davnih 91' i 92' pa.ne mogu i necu komentarisati necije navode o bilo cemu.
Je li ti mislis da ce neko tako ono odoka bubnuti ovakvu info bez ikakvih relevantnih dokaza.?
Mislis da smo svi poslusai onu samo vi spavajte, rata nece biti.
Jesi li cuo za PL?
Puno su tebe sdfa zaveli pa nekad budes slijep od ociju.
Popusti malo, onaj ridji je gotovo citav rat iza babine suknne proveo tako da o tim stvarima nemoj takve slusati.
A Dino K. E on ima potpuno pravo takvima kao ridji i slicima lekcije davati bez da oni A progovore.
kakabanja213

#28882 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kakabanja213 »

Nikako mi nije jasna svrha ovog obracanja danas. Nije valjda da mi ne znamo da je ovaj narod pokraden ubproteklih 30 godina i pretvoren u zadnju sirotinju. Kao bila pljacka u autocestama, bila pljacka u Telekomu, bila pljacka u toj agenciji. Pa to svaki dan cujem, ne moraju Nerko, Dino i Edin to saopstavati. U isto vrijeme i Voloder i ovaj iz agencije i ovi iz telekoma, kao i Sebija ce veceres mirno u svom krevetu spavati. Kao i Denis Lasic.
kakabanja213

#28883 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kakabanja213 »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2023 16:00
Kako ono Bakir kaže?

Neka institucije rade svoj posao. :bih: :D

Jel to?

Aaa, nećemo tako.

Što više pričati o krađi našeg novca. Što više.
Jesi li uporedio broj miliona ukradenih na ovim poslu i promet komplet namjenske industrije?

Jesi li svjestan koliko je to novca?
Šta misliš da se taj novac uložio u tu NI?
Sve smo mogli još jednom iz temelja napraviti.

A tek se krenulo i zagrebalo. A kada dođe Bhtelekom, pa Elektroprivreda...
Hoce li smjeti Kabirija i Hdz spomenuti, Radu Bosnjaka ili nekog iz parnerskih stranaka.
A_A_AKCIJA

#28884 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

kakabanja213 wrote: 25/08/2023 16:02 Nikako mi nije jasna svrha ovog obracanja danas. Nije valjda da mi ne znamo da je ovaj narod pokraden ubproteklih 30 godina i pretvoren u zadnju sirotinju. Kao bila pljacka u autocestama, bila pljacka u Telekomu, bila pljacka u toj agenciji. Pa to svaki dan cujem, ne moraju Nerko, Dino i Edin to saopstavati. U isto vrijeme i Voloder i ovaj iz agencije i ovi iz telekoma, kao i Sebija ce veceres mirno u svom krevetu spavati. Kao i Denis Lasic.
Ovo nam je trebalo kao suho zlato.

Da se zna imenom i prezimenom ko krade i koji je glavni razlog prozivanja Trojke izdajnicima.
Da se zna da najveći megafon SDA radi sa telekom Srbije.

Moraju se razbijati laži i otkriti motivi.
Samo jer su ih istjerali i pokvarili tal.

Pa sada neka razmišljaju ove patriote iz dijaspore kada upale Bayat, kako taj novac ide za finansiranje Heroja Haliyarda, Ravne gore i sličnih sranja.
kakabanja213

#28885 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kakabanja213 »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2023 16:09
kakabanja213 wrote: 25/08/2023 16:02 Nikako mi nije jasna svrha ovog obracanja danas. Nije valjda da mi ne znamo da je ovaj narod pokraden ubproteklih 30 godina i pretvoren u zadnju sirotinju. Kao bila pljacka u autocestama, bila pljacka u Telekomu, bila pljacka u toj agenciji. Pa to svaki dan cujem, ne moraju Nerko, Dino i Edin to saopstavati. U isto vrijeme i Voloder i ovaj iz agencije i ovi iz telekoma, kao i Sebija ce veceres mirno u svom krevetu spavati. Kao i Denis Lasic.

Da se zna imenom i prezimenom ko krade i koji je glavni razlog prozivanja Trojke izdajnicima.

Pa sada neka razmišljaju ove patriote iz dijaspore kada upale Bayat, kako taj novac ide za finansiranje Heroja Haliyarda, Ravne gore i sličnih sranja.
Pa Dino je prije 2 3 mjeseca isto govorio za ovog Volodora. I sta je bilo??? Vjerovatno je Voloder trosio te pokradene pare negdje na jahti. Znaci sve dok ne zavrsi iza resetaka je cista suplja, nesto nalik Vucicevim dramaticnim izjavama svako 10tak dana.
A_A_AKCIJA

#28886 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

kakabanja213 wrote: 25/08/2023 16:14
A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2023 16:09

Pa Dino je prije 2 3 mjeseca isto govorio za ovog Volodora. I sta je bilo??? Vjerovatno je Voloder trosio te pokradene pare negdje na jahti. Znaci sve dok ne zavrsi iza resetaka je cista suplja, nesto nalik Vucicevim dramaticnim izjavama svako 10tak dana.
Za početak, građani i glasači, kojima ispiraju glavu da su glasali za izdajnike, makar imaju utjehu da ovaj Voloder više nije tu.

A doći će i do zatvora. Samo polako.

U KS je i počelo sa suđenjem u upravi za ceste. I na kraju je osuđen lik. Raspitaj se
mirza_15

#28887 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mirza_15 »

Styling wrote: 25/08/2023 10:05 @mirza_15 @A_A_AKCIJA

Znate li se vas dvojica?
Nemam pojma ko se krije iza nicka @A_A_AKCIJA tako da ne mogu odgovoriti na tvoje pitanje.
kakabanja213

#28888 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kakabanja213 »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2023 16:18
kakabanja213 wrote: 25/08/2023 16:14
Za početak, građani i glasači, kojima ispiraju glavu da su glasali za izdajnike, makar imaju utjehu da ovaj Voloder više nije tu.

U KS je i počelo sa suđenjem u upravi za ceste. I na kraju je osuđen lik. Raspitaj se
Je li stvarno mislis da je gradjanin, Sda glasac povjerovao ista o cemu su ovi pricali, a da gradjanin glasac, trojke ne zna, sam, imenom i prezimenom, nabrojati one koji su nas pokrali. A medju tim sto su nas pokrali i doveli ovdje gdje smo sada ima i velikĺ broj onih cija imena Dino i kompanija danas nisu smjeli spomenuti.
kakabanja213

#28889 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kakabanja213 »

Cisto za primjer, ja npr znam da su nas Aljosa i Denis krali do prije godinu dvije, dok nisu izasli iz SDA. Da li to znaci ukolimo recimo Voloder pristupi NiP, hipotetski, da on postaje borac protiv korupcije?
costacurta

#28890 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by costacurta »

"Pitam se i pitam ga, pitam čitatelje, kako vjerovati nekome ko je ministar vanjskih poslova, a profesor je tjelasnog odgoja te kako ima hrabrosti i pravo da govori o inžinjerskoj struci koja predstavlja vrlo složene i stručne vještine, znanje i operacije, oblast građevine, geodezije, geologije, geomehanike te vrlo dobro poznavanje važećih propisa, standarda, zakona i FIDIC ugovora koji se primjenjuju u izdradnji Koridora 5C", naveo je.
Evo Dino čoek te javno ponizi. Bujrum pokaži mu da je u krivu.
Ja čekam od kako ste došli da vlast da krenete sa procesuiranjem, ako zanemarimo Bega i Memića koji su u fazi istrage ništa se nije desilo. Posebno u ministarstvu koje je preuzeo od Bisere a za koje se po gradu pričaju svakave priče.

Raja čeka...
Last edited by costacurta on 25/08/2023 16:32, edited 1 time in total.
video

#28891 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

kakabanja213 wrote: 25/08/2023 16:24
A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2023 16:18

Je li stvarno mislis da je gradjanin, Sda glasac povjerovao ista o cemu su ovi pricali, a da gradjanin glasac, trojke ne zna sam, imenom i prezimenom nabrojati one koji su nas pokrali. A medju tim sto su nas pokrali i doveli ovdje gdje smo sada ima i velikĺ broj onih cija imena Dino i kompanija danas nisu smjeli spomenuti.
Da samo znas kolilko su ljudi neinformisani, "patriotskom" pricom zaludjeni te da imaju potpuno drugaciju percepciju desavanja u drzavi. Sto je najgore takvim je u svim porama drustva.
I da, trebaju imati press konferencije bar jedna mjesecno i "otvarati ljudima oci" sta su sve te njihove patriote radile ili jos rade.
Naravno uz dokaze to sve proslijediti tuzilastvima i MUP ovima
archi_a

#28892 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

video wrote: 25/08/2023 16:00
archi_a wrote: 25/08/2023 15:07 I šta kaže 4 GODINE I 22 DANA ROVOVA!!? Došo prije Divjaka i Safera, šta li? :-)
Vidi, cijenim ono sto radis, vjerovatno si svim svojim srcem patriota ALI pocelo te bacati dobrano kako je sdfa spala sa drzavne sise?
Ja ne znam sta se u Brckom i okolici desavalo davnih 91' i 92' pa.ne mogu i necu komentarisati necije navode o bilo cemu.
Je li ti mislis da ce neko tako ono odoka bubnuti ovakvu info bez ikakvih relevantnih dokaza.?
Jesi li cuo za PL?
Popusti malo, onaj ridji je gotovo citav rat iza babine suknne proveo tako da o tim stvarima nemoj takve slusati.
A Dino K. E on ima potpuno pravo takvima kao ridji i slicima lekcije davati bez da oni A progovore.
Ja ne slušam Bakira, nego sebe i svoj razum.Ne znam kakve veze imaju Brčko i Bakir sa činjenicama koje sam iznio oko perioda rovovskih borbi i krvarenja u Bosni i Hercegovini. Pričao sam ja i o Bihaću i o Mostaru, Zenici i Tuzli, pa me možeš svrstavati gdje hoćeš. Valjda da me degradiraš kao sagovornika, ne znam. Ne, ne vjerujem nikome na riječ, pogotovo ne političarima, ni jednom. A pogotovo ne onima koji su svojim obraćanjima unijeli toliku podjelu, polarizaciju, "mržnju" i smetenost među bošnjački korpus, od kraja agresije do danas. Ne, ja ne pamtim ovakve podjele na za i protiv. A kad smo već kod telekoma srbije i ovog hayata..... Čekaj jel im to nešto imputiraju oni koji su gurali mtel za usluge pružanja usluga mobilne telefonije službenicima KS?!? :oops:
Ne, nisam ja patriota, ja ovo sve radim za sendvić i malo dnevnice. :-)
nota1969

#28893 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nota1969 »

kifla
borac :lol:
ni drugova s fakulteta ni iz rova
A_A_AKCIJA

#28894 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

archi_a wrote: 25/08/2023 16:35 Čekaj jel im to nešto imputiraju oni koji su gurali mtel za usluge pružanja usluga mobilne telefonije službenicima KS?!?
KS je dužan provesti proceduru javne nabave.

Bayat može izabrati koga hoće jer su privatna firma.

Ooooogromna razlika.
video

#28895 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

archi_a wrote: 25/08/2023 16:35
video wrote: 25/08/2023 16:00

Jesi li cuo za PL?
Ja ne slušam Bakira, nego sebe i svoj razum.Ne znam kakve veze imaju Brčko i Bakir sa činjenicama koje sam iznio oko perioda rovovskih borbi i krvarenja u Bosni i Hercegovini. Pričao sam ja i o Bihaću i o Mostaru, Zenici i Tuzli, pa me možeš svrstavati gdje hoćeš. Valjda da me degradiraš kao sagovornika, ne znam. Ne, ne vjerujem nikome na riječ, pogotovo ne političarima, ni jednom. A pogotovo ne onima koji su svojim obraćanjima unijeli toliku podjelu, polarizaciju, "mržnju" i smetenost među bošnjački korpus, od kraja agresije do danas. Ne, ja ne pamtim ovakve podjele na za i protiv. A kad smo već kod telekoma srbije i ovog hayata..... Čekaj jel im to nešto imputiraju oni koji su gurali mtel za usluge pružanja usluga mobilne telefonije službenicima KS?!? :oops:
Ne, nisam ja patriota, ja ovo sve radim za sendvić i malo dnevnice. :-)
Ode ti siroko.
Svaciji "staz" u rovu se moze provjeriti.
Imaju sluzbe za to.
Bar ovdje u SA.
I da, rovovi su bili i prije OS BIH i ARBiH.
Bar ovdje u SA.
Za druge ne mogu tvrditi jer to ne znam.
Dakle, 4 god i koliko ono sitno dana je i "malo" ;-) koliko neki imaju.
I sve se moze papirom dokazati kao i zivim ljudima.

I da, opeT ponavljam da on one podatke ne bi SIGURNO onako iznio da nije tako.
relativno84

#28896 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by relativno84 »

video wrote: 25/08/2023 16:43 Ode ti siroko.
Svaciji "staz" u rovu se moze provjeriti.
Imaju sluzbe za to.
Bar ovdje u SA.
I da, rovovi su bili i prije OS BIH i ARBiH.
Bar ovdje u SA.
Za druge ne mogu tvrditi jer to ne znam.
Dakle, 4 god i koliko ono sitno dana je i "malo" ;-) koliko neki imaju.
I sve se moze papirom dokazati kao i zivim ljudima.

I da, opeT ponavljam da on one podatke ne bi SIGURNO onako iznio da nije tako.
Kifla 1476 krvavih dana s par izleta do Italije cisto da napuni baterije za nastavak borbe.

Dudakovic skromnih 1451 dana i nekoliko ogrebotina.

:oops: :D
video

#28897 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

Dobro, a bracni par caušesku sa Poljina ukupno koliko ono godina :?
Mjeseci :-?
Dana :?
relativno84

#28898 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by relativno84 »

video wrote: 25/08/2023 16:58 Dobro, a bracni par caušesku sa Poljina ukupno koliko ono godina :?
Mjeseci :-?
Dana :?
Koga boli kurac tema je prehrabri hadzija nije red sad da odustanes a covjek je krvario da bi mi sad imali priliku pisati o tome.
archi_a

#28899 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by archi_a »

Druže, ne sporim da je neko ostao u uniformi i nakon završetka rata, mnogi su. Ali se to ne može vinkulirati kao krvavi dani u rovovskoj borbi.
I opet, nema sa ovim nikakve veze bakir a još manje njegova žena.
A_A_AKCIJA

#28900 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

https://registri.fmbi.gov.ba/

Rekoh neki dan, istina par klikova udaljena
Post Reply