Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ci-Nick wrote: ↑13/06/2023 19:58
Pogledaj na brojilu da li veći broj MT od upisanog na racunu, ako jeste onda će ti kod sljedećeg očitanja obračunati i ovaj mjesec i sve ok.
Ci-Nick wrote: ↑13/06/2023 19:58
Pogledaj na brojilu da li veći broj MT od upisanog na racunu, ako jeste onda će ti kod sljedećeg očitanja obračunati i ovaj mjesec i sve ok.
_BataZiv_0809 wrote: ↑23/08/2023 22:43
Odmah bi presto placat vjeruj
Isto.
Ovih 7,5 KM halalim, ali kad vidim njihov amaterizam i kurcobolju, npr. kod "medijske podrške" SFF-u, i njihovih prenosa događanja u VHS kvaliteti , ospem se
Vjerovatno je naplata RTV takse na nivou BiH ispod 50%. U Hercegovini posebno loša. Plaćam RTV taksu,.. kao i sve ostalo ali ako podignu cijenu a nisu ništa poradili na tome da "privole" ove koji ne plaćaju onda ću i ja odustati.
Ci-Nick wrote: ↑24/08/2023 06:45
Vjerovatno je naplata RTV takse na nivou BiH ispod 50%. U Hercegovini posebno loša. Plaćam RTV taksu,.. kao i sve ostalo ali ako podignu cijenu a nisu ništa poradili na tome da "privole" ove koji ne plaćaju onda ću i ja odustati.
Hajmo reći da je to tu negdje ,
ali to apsolutno nije moj problem i želim za pare koje platim,
(a oni određuju koliko MORAM da platim),
da imam kvalitetnu sliku barem , ako im je već programska šema zakurac
Labudane nikakva to prepreka nije za neplacanje.
Posto imam 2 brojila na jednom placam, na drugom jok, elektronskim bankarstvom.
Kol'ko dragovoljno dajes za RTV HB?
Chloe wrote: ↑24/08/2023 18:27
Cccc, a nisi vidio da su obračunata 2 mjerna mjesta, niti period obračuna, odmah za oko zapela RTV taksa.
Čudan smo mi narod...
pa ja samo vidim ovo boldirano UKUPNO Al ovaj put mi sasvim slucajno privuce paznju rtv taksa.
A nedavno su mi mijenjali sat. More biti da ima i do toga valjda.
Chloe wrote: ↑24/08/2023 18:27
Cccc, a nisi vidio da su obračunata 2 mjerna mjesta, niti period obračuna, odmah za oko zapela RTV taksa.
Čudan smo mi narod...
pa ja samo vidim ovo boldirano UKUPNO Al ovaj put mi sasvim slucajno privuce paznju rtv taksa.
A nedavno su mi mijenjali sat. More biti da ima i do toga valjda.
Zar si zaista pomislio da je došlo do povećanja iznosa RTV takse a da nije bilo najave, i naravno reakcije javnosti?
NediM17 wrote: ↑24/08/2023 18:36
Labudane nikakva to prepreka nije za neplacanje.
Posto imam 2 brojila na jednom placam, na drugom jok, elektronskim bankarstvom.
Kol'ko dragovoljno dajes za RTV HB?