dado_ wrote: ↑24/08/2023 15:26
kenomax wrote: ↑24/08/2023 15:00
Jedino što im fali jesu opasne mašine. Sljedeći auto bi bio idealno Stinger GT, ali ovdje ne možeš naći jbg. Sviđa mi se strašno i K5, ali ista priča. Tako da je u razmatranju samo M340i, ekran unutra po imitaciji Sportagea mi najmoćniji. Mada, treba se još pure jesti i koja godina sačekati do toga
Za taj ekran ti ne treba m340i, 318 ti je dovoljan... i mi smo napacene bosnje, tebi je audi a4 s line klotara (ja mu licno zamjeram sjedista), realno na autu je sve drugo bas onako kako treba biti (jer nije svima plazma u autu vrh i jedina stavka koju gledamo), ali je sportage vrh autoindustrije jer ga ti vozis... joj ljudi haj malo budite realni molim vas...
Za 78000 mora imati kožu/alkantaru, 360 kamere, šiber/panoramu, sisteme, maks konfiguraciju ekrana, itd. Sportage mi nije vrh autoindustrije, ali za pare u SUV klasi u full opremi nudi što drugi nude za 160k+ (kao i Tucson), jer kad bih svoj neki idealni Q5 konfigurisao bio bi toliko. Sad, nekome oprema ne treba, ali eto. Meni je ključna, inače bi mi bilo svejedno šta vozim kad ne bih gledao motor/opremu jer onda može i Dacia komotno, nova se neće kvariti 10 godina. A inače volim ekrane i funky tehnologiju koja vjerovatno ni ne treba nikome u vožnji, jer sam programer. Zato mi 3. serija, X5, itd imaju privlačnost, dok listam one menije, prava satisfakcija. A druga stvar motor, B58 u M340i je opasna mašina, a sa 318 ne možeš ni traktora preteći kako treba. Volim isto osjetiti u granicama normale snagu u dijafragmi, uz zvuk. Mada, za 10 godina ću vjerovatno oguglati od toga svega kao i svako normalan.