Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ocito je,treba da se kao napravi alternativa trojka lvl 2 i tako u krug.
Poslije izbora sve isto.
Medjutim, realnost je da svaka stranka koja je dosla na vlast ubrzo nakon tog je nastala nova stranka.
Sda-SBiH-ASda(Nes)-Nip
SDP-DF
JoseMujica wrote: ↑23/08/2023 13:42
čujem maloprije na kafi da Čampara napušta NiP
Eki to....gdje će onda? Kod rumenog?
Osim ukućana i porodice, i možda nekog od komšija, nađite mi 10 ljudi koji će na izborima zaokružiti Aljošu Čamparu. I zašto bi, šta je to Aljoša politički pokazao do sada, kakva je korist od njegove politike
Da smo imali elektronsko glasanje i pošteno brojanje, pola današnjih političara ne bi bilo
Roccohljup wrote: ↑23/08/2023 14:05
Eki to....gdje će onda? Kod rumenog?
Osim ukućana i porodice, i možda nekog od komšija, nađite mi 10 ljudi koji će na izborima zaokružiti Aljošu Čamparu. I zašto bi, šta je to Aljoša politički pokazao do sada, kakva je korist od njegove politike
Da smo imali elektronsko glasanje i pošteno brojanje, pola današnjih političara ne bi bilo
Čampara je na prošlim izborima dobio 10 000 glasova.
HelaS wrote: ↑23/08/2023 18:06
lafe, ti si izgleda ovdje zaluto. čampara na prošlim izborima imao preko 10 tisuća glasova.
@JoseMujica mislim da je dezinformacija za aljošu, jer on podržava dinu. i ja sam prije par dana čuo sličnu informaciju.
HelaS wrote: ↑23/08/2023 18:06
lafe, ti si izgleda ovdje zaluto. čampara na prošlim izborima imao preko 10 tisuća glasova.
@JoseMujica mislim da je dezinformacija za aljošu, jer on podržava dinu. i ja sam prije par dana čuo sličnu informaciju.
Lafe, sačekaj sljedeće izbore na kojima ga neće nositi jaka stranka, ili još bolje - sačekaj elektronsko brojanje, bez muljavina OIK i CIK, pa da tada razgovaramo.
drug_profi wrote: ↑23/08/2023 22:49
Zanči Denis i Željko nova stranka.
Očigledno sam pogodio, dok nema demanta.
Jedna stranka, dva ćlana predsjedništva.
Program: patriotsko palamuđenje.
I na tom palamuđenju uzet će masu glasova na izborima, mahom od dijaspore i naivnih Bošnjaka
drug_profi wrote: ↑23/08/2023 22:49
Zanči Denis i Željko nova stranka.
Očigledno sam pogodio, dok nema demanta.
Jedna stranka, dva ćlana predsjedništva.
Program: patriotsko palamuđenje.
I na tom palamuđenju uzet će masu glasova na izborima, mahom od dijaspore i naivnih Bošnjaka
Narod dobije vlast kakvu zaslužuje, uvijek.
Ostali su kolateral jbg.
Kakva su ovo prepucavanja na FB izmedju Salamovica i Becarevica ..... Kaze Becarevic Salamovicu, zadnja recenica "cini mi se da si i ti na listi Ureda I tuzliastva KS, a znas zbog cega"....ljudi sta se desava