Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
okus fuj
ljepljiva krema sa par zrnadi praška koji se nije rastvorio kako treba i malo mentola da ljudi ne povraćaju kad peru zube .... bar tako ga ja imam u sjećanju
okus fuj
ljepljiva krema sa par zrnadi praška koji se nije rastvorio kako treba i malo mentola da ljudi ne povraćaju kad peru zube .... bar tako ga ja imam u sjećanju
Ma ipak mene pamćenje ne vara, šumske jagode.
šumske jagode. . . . . možda, ali samo sa puno mašte
I prije su padale velike i obilne ljetne kiše, i bujicama nosile sve ispred sebe, zemlju i kamenje, kao sa Vrbanjuše na ovoj fotografiji, ili s Vranika na Kovače ili s Bistrika sve do Miljacke. Kako je tada bila organizirana komunalna služba, tadašnji "RAD"
Dervencanka1939 wrote: ↑17/08/2023 13:04
Na ovom linku se može pogledati posjeta sovjetskog premijera Kosygina Sarajevu 1973., u pratnji Džemala Bijedića. Nakon posjete Baščaršiji, posjetio je Energoinvest gdje su drugovi hajrovali kao hediju (valjda) gipsanu bistu Lenjina - iako piše bronzana.
Dervencanka1939 wrote: ↑17/08/2023 13:04
Na ovom linku se može pogledati posjeta sovjetskog premijera Kosygina Sarajevu 1973., u pratnji Džemala Bijedića. Nakon posjete Baščaršiji, posjetio je Energoinvest gdje su drugovi hajrovali kao hediju (valjda) gipsanu bistu Lenjina - iako piše bronzana.