Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
swanfilter wrote: ↑21/08/2023 09:47
Napisao sam neki dan, vise ce biti do nasih nego do Poljaka.
I, svi govorili kakav ce biti Nurkic jer je kasnio, a ja ne znam sta je Musa radio na pripremama. Samo 10 koseva jucer i eto poraza ...
Pa Musa je dosao drugog a Nurkic petog Augusta
Eto,.mislio sam da je on malo prije dosao. A, Nurkic od proljeca ranog nije igrao. I jos uvijek meni licno bio je dva puta bolji od ovog busaca u prsa ...
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑21/08/2023 19:53
a igrači drugih reprezentacija su valjda u punoj formi u sredini avgusta
Pa pazi nppr. Hrvatska je na okupu od pocektka Jula i odigrali su 9 utakmica za to vrijeme i sve su bile takmicarske. Gledao sam jucer tu utakmicu i Turci su isto kao i mi totalno nespremni i pola ih jedva hoda. Poljska je na pripremama odigrala odlicne tri utakmice a mi protiv Obaale slonovace koju smo nakantali bez problema i sami sebe ubjedili da smo dobri i spremni.
Realno ni pred prošli EP, tj. kvalifikacijske utakmice za SP nismo imali nešto vele više pripremnih utakmica. U tom aspektu je slična situacija kao i ove godine.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑21/08/2023 20:34
a to što su naši odigrali samo dvije pripremne je sigurno do nekog ko nema nikakve veze sa našom reprezentacijom
canvra888 wrote: ↑21/08/2023 20:35
Realno ni pred prošli EP, tj. kvalifikacijske utakmice za SP nismo imali nešto vele više pripremnih utakmica. U tom aspektu je slična situacija kao i ove godine.
Okupili se 28 Jula a prvenstvo pocelo 7.9. Odigrali prije EP dvije prijatelsjke protiv Estonije i Belgije i dvije takmicarkse protiv Crne Gore i Francuske i obe dobili prije samog prvenstva i otisli mentalno napucini do bola. Musa i Nurkic bili u TOP formi kao i ostali igraci.
Isner wrote: ↑21/08/2023 20:46
Naš problem je tanka baza koja dolazi iz domace lige...
Ove cikluse sa Musom i Jusom, dok je njih dvojice i nekako, pa kakvi god bili na terenu..
Kad se oni pozdrave a ako se čudo ne dogodi, bice to tuzno gledati...
Musa ce moci igrati sve utakmice jer je skopljen ugovor sa Euroligom. Juka nece a Garza zavisi hoce li igrati ili ne
Bekir treba da ide, covjek je trenerski limitiran!
Svaka njemu cast zato sto je uletio na brzinu jer smo iznenada ostali bez trenera, i trudio se koliko je mogao, ali nama treba kvalitetniji strucnjak.
Za poraz protiv Poljske su krivi Nurkic i Musa.
Toliko sam se u Jusufa razocarao da mislim da mi bolje igramo bez njega. Covjek je toliko lopti prodao, da vise steti nego pridodaje.
Neno ima stabilan trenerski posao već, sumnjam da bi napustio taj komoditet za situaciju u kojoj bi bio pod velikim pritiskom i očekivanjem.
Pa generalno si upravu, ali nikad se ne zna, povrsinski izgleda da ima stabilan posao u Francuskoj, ali ne kosta nista kontakirati ga, jednom je vec 2004 godine napustio komoditet Grcke i dosao u to vrijeme u jednu obicnu KK Bosnu, a onda je sa njim klub napravio najbrzi boom na balkanskim prostorima.
Last edited by giovanni008 on 22/08/2023 14:25, edited 1 time in total.
Neno ima stabilan trenerski posao već, sumnjam da bi napustio taj komoditet za situaciju u kojoj bi bio pod velikim pritiskom i očekivanjem.
Pa generalno si upravu, ali nikad se ne zna, povrsinski izgleda da ima stabilan posao u Francuskoj, ali ne kosta nista kontakirati ga, jednom je vec 2006 godine napustio komoditet Grcke i dosao u to vrijeme u jednu obicnu KK Bosnu, a onda je sa njim klub napravio najbrzi boom na balkanskim prostorima.
I što je napustio i KK Bosnu i mjesto trenera reprezentacije relativno brzo?
Realno, Neno je želja svih nas, ali nerealna je da bude trener.
Pa generalno si upravu, ali nikad se ne zna, povrsinski izgleda da ima stabilan posao u Francuskoj, ali ne kosta nista kontakirati ga, jednom je vec 2006 godine napustio komoditet Grcke i dosao u to vrijeme u jednu obicnu KK Bosnu, a onda je sa njim klub napravio najbrzi boom na balkanskim prostorima.
I što je napustio i KK Bosnu i mjesto trenera reprezentacije relativno brzo?
Realno, Neno je želja svih nas, ali nerealna je da bude trener.
Nakon sto je okoncao klupsku karijeru u KK Bosna u 2006, njegov prvi trenerski posao bio je KK Bosna i uporedo reprezentacija BiH. Posto mu je bio prvi trenerski posao, rezultati nisu bili zadovoljavajuci plus u to vrijeme u Bosni je jos uvijek "harao" Konakovic sa svojim finansijskim marifetlucima.
U to vrijeme predsjednik Skupstine KK Bosna je bio Nenin otac Dusan Markovic, ko zna mozda mu je i stari rekao kupi prnje sine odavdje sprema se finansijski krah Bosna (sto je kasnije i slijedilo).
Elem Dusko Vujosevic bi bio nase najbolje rjesenje ali covjek nije izgleda dobar sa zdravljem, u svakom slucaju vidim da je rumune vodio do 2021. Ne znam da li je samo zbog zdravlja napustio klub ili je nesto drugo u pitanju. U svakom slucaju je covjek super aktivan na netu
bio je neno za ove sto se ne sjecaju. jedna od gorih epizoda u historiji reprezentacije. jedino da je strasno napredovao. neka adisa, nije uopste los. bilo je par diskutabilnih poteza + poprilicno je klimavo pitanje autoriteta, ali generalno nije los adis. voli, zeli i trudi se, a i solidno zna. nemamo vala koga dovesti. cak i da dovedemo top trenera tesko da moze imati autoritet kod muse. ne jebe frajer zivu silu, ali u reprezentaciji. u klubu je ko bubica.
Problemi uvijek iste prirode. Nas maksimum je grupna faza EP. Šteta jer mislim da sa ovim rosterom možemo malo više.... Mi na EP uzmemo Sloveniju,onda zovemo Halida iz autobusa. Dobro je što smo probali sa Garzom da igramo i nadam se da više nećemo pored Robersona. Ovoj ekipi najslabija fali play i solidan šuter..