Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
Bloo
Globalna šefica

#1876 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Bloo »

512MB wrote: 21/08/2023 14:53 Nije Željko kupio auto sebi, nego je predsjedništvo BiH nabavilo automobil koji će u buduće koristiti i drugi članovi predsjedništva.
Rumeni skrho 10 milja na svoju zicagu u Londonu.
Neki novi pregovaratelji
Zeljko sebi, Zeljka sebi.

U buducnosti kada dodu drugi clanovi Predsjednistva, auta ce vec biti "izraubovana" i "amortizovana" i morat ce se kupiti nova :( kmek

Zeljkec je sebi jos u proslom sazivu bacio oko na SUVic :D

Predsjednistvo obnavlja svoj parkic sa svakim nocim sazivom skoro. <3 jer im se moze.
sumirprimus

#1877 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

jaci dio od svega toga je od koga kupuju ta vozila i ima li kakvog paterna u nabavkama? :oops:
Hajvan

#1878 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Hajvan »

sumirprimus wrote: 21/08/2023 15:35 evo ti poredaj svoje prioritete niko ti ne brani, umjesto sto se koncentrises snishoidljivo na mene.
denis i cengic dokaz lose sdp kadorvske politike.
ovo niko ne spori
al prozivke za zvaku u usproedbi sa kompozicijama teretnih vozova natovarnih kriminalom, tenderima, mitom, korupcijom su komicne
sumirprimus

#1879 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Hajvan wrote: 21/08/2023 15:42
sumirprimus wrote: 21/08/2023 15:35 evo ti poredaj svoje prioritete niko ti ne brani, umjesto sto se koncentrises snishoidljivo na mene.
denis i cengic dokaz lose sdp kadorvske politike.
ovo niko ne spori
al prozivke za zvaku u usproedbi sa kompozicijama teretnih vozova natovarnih kriminalom, tenderima, mitom, korupcijom su komicne
ok , stoji, i za to treba tuzliastvo da poreda red prioriteta ne ja ti mi na forumu.. mi ovde mozem kako god.
ali je opet poenta ako si alternativa jbnim lopovima onda to moras pokazati i na svom licnom primjeru ponasanja prema budzetskim sredstvima od vode koju pijes, do vipa jbenog vozila i svega ostalog. a ovi ne pokazuju.
samo je ovde iz pnizenja svakom seljoberu spomenut biciklo i poso. i dede su im vozale audije i blinde jelde i vozali se po vip salonima, dok skupljamo pare za bolesnu dojecu, i nemamo metra brze ceste. i onda je to patetika. ovo je za padanje klapne na oci a ne patetika.
Hajvan

#1880 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Hajvan »

da nije bio u vipu, vjerovatno bi sada ovdje kukali kako je u losem svjetlu predstvljao Bosnu na vrlo vaznom sastnaku (jer su svi ostali koristili tu uslugu, pa cak i najsoromasnija eurospska zemlja Mozanbigovlavija i Trindad and Surinam)
sumirprimus

#1881 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

ko su svi ostali? meni u mom kucnom budzetu su nebitni svi ostali, bitan mi je moj budzet jer od njeg ovisim i pnasam se u skladu s njim. sam nacin reakcije i odbrane na ovu kako kaze ujdurmu gdje baca na politiku i odbranu drzave, krije se iza drzave govori o njemu i njegovoj brizi i za drzavu i za svima nama. njemu je samo vlast u ocima. dabogda da grijesim.
anelsol

#1882 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by anelsol »

Kakvim se budalaštinama bave ljudi ma forumu. Denis je kao član predsjedništva išao na službeni put u London gdje se valjda sastao sa ozbiljnim ljudima lobirajući za našu stvar. Pa nije išao na banje. Halal mu svaka marka od mene kao poreskog obveznika što je potrošio u službenoj posjeti u Londonu.
sumirprimus

#1883 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

ovo vise crvene lampice treba da gore u centrali sdpa, nego nama na forumu kak sdaovci brane denisa i njegove prolaze kroz vip salon, ono moro je lik jebte. bukvalno je natjeran.a borio se za narod i drzavu :lol: :lol: :lol:
bjezite vi mladji odavde, sve je gora spika i lafina
Cvancika

#1884 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Cvancika »

Samo budala moze traziti od politicara da ga javno lazu i nazor prodaju nekakvu laznu skromnost.
sumirprimus

#1885 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Cvancika wrote: 21/08/2023 15:54 Samo budala moze traziti od politicara da ga javno lazu i nazor prodaju nekakvu laznu skromnost.
koji ti je nik bio prije ovog?
sumirprimus

#1886 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Za pet dana svaki građanin BiH će zbog izgovorene ili napisane riječi biti u opasnosti da krivično odgovara
evo za ove branitelje naroda i drzave pitanja, ne vidim d se iko olgasio ili pduzeo nesto konkretno :zzzz:
Cvancika

#1887 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Cvancika »

sumirprimus wrote: 21/08/2023 15:58
Za pet dana svaki građanin BiH će zbog izgovorene ili napisane riječi biti u opasnosti da krivično odgovara
evo za ove branitelje naroda i drzave pitanja, ne vidim d se iko olgasio ili pduzeo nesto konkretno :zzzz:
Sto nisi ti posvetio koji post od nekoliko desetina koliko si ih ispisao danas oko budlastine poput vip salona? :bih:
moimoi

#1888 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by moimoi »

@sumirprimus

Image

Je li stvarno mislis da bi UK dozvolili da on ceka u ovakvom redu samo zato sto zeli BiH gradjanima pokazati da je drugaciji od predhodnika?!
Ja i dalje mislim da je takva procedura za sve zvanicnike i da se neke procedure moraju pratiti. Stediti se bez daljnjeg moze i treba.
DonieBrasco

#1889 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DonieBrasco »

Sutra ce biti zanimljivo na ovom sastanku Dodika, Covica, Trojke. :D
sumirprimus

#1890 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Cvancika wrote: 21/08/2023 16:03
sumirprimus wrote: 21/08/2023 15:58

Sto nisi ti posvetio koji post od nekoliko desetina koliko si ih ispisao danas oko budlastine poput vip salona? :bih:
Nisam jos vidio nijednog izabranog predstavnika vlasti a za koje sam i sam glasao da su poduzeli ista konkretno osim jalovih saopstenja .
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#1891 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by mk ultra »

mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#1892 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by mk ultra »

anelsol wrote: 21/08/2023 15:51 Kakvim se budalaštinama bave ljudi ma forumu. Denis je kao član predsjedništva išao na službeni put u London gdje se valjda sastao sa ozbiljnim ljudima lobirajući za našu stvar. Pa nije išao na banje. Halal mu svaka marka od mene kao poreskog obveznika što je potrošio u službenoj posjeti u Londonu.
upravo tako

ko misli da se može bez kvalitetne večere i poklončića završiti nešto, taj nikad posla očima vidio nije
sumirprimus

#1893 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

moimoi wrote: 21/08/2023 16:04 @sumirprimus

Image

Je li stvarno mislis da bi UK dozvolili da on ceka u ovakvom redu samo zato sto zeli BiH gradjanima pokazati da je drugaciji od predhodnika?!
Ja i dalje mislim da je takva procedura za sve zvanicnike i da se neke procedure moraju pratiti. Stediti se bez daljnjeg moze i treba.
Cisto sumnjam da mu je ovako bilo :mrgreen:
No poenta je da mogu stedit ali ne zele nego koriste sve benefite koje mogu, uostalom zato se i kandiduju a ne da bi svima nama bilo bolje.
sumirprimus

#1894 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

A sute na ovo dodikovo o klevetama jer haman i njims godi, ne vjerujem da se boje :oops:
moimoi

#1895 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by moimoi »

sumirprimus wrote: 21/08/2023 16:30
moimoi wrote: 21/08/2023 16:04 @sumirprimus

Image

Cisto sumnjam da mu je ovako bilo :mrgreen:
No poenta je da mogu stedit ali ne zele nego koriste sve benefite koje mogu, uostalom zato se i kandiduju a ne da bi svima nama bilo bolje.
Pa kako drugacije? Ovako ti izgleda ulazak u UK preko Londona normalnim smrtnicima.. svakodnevno i u svako doba dana. Sta si ti mislio? Red kao ulazak u BiH? Milioni ljudi dnevno covjece. Frankfurt i Isanbul mala maca za London
sumirprimus

#1896 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Znam ja vrlo dobro kako izgleda a zna li deniis i njemu slicni jako izgleda putivanje sa bh pasosem van diplomatskih okvira tj. Budzeta
I treba malo da zapnu sto sta fali
Poenta, Bitan je princip, rumeni je clan sdp.a od njeg se ocekuje radnika i drustvena odgovornost i solidarnsot. Ili nek sa irfanom pravi najnoviju narodnjacku patriotsku stranku
sumirprimus

#1897 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

NIje majka muju karala sto je kocko nego sto se vadio .
Bolje mu je da je sutio
DonieBrasco

#1898 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DonieBrasco »

Jeste se uhvatili Denisa i VIP salona kao da je novost, pa na dnevnom nivou kod nas desetine hiljada trose na svoje prohtjeve pa se ne pise o tome.

Bisera nije otisla u niti jednu zemlju EU za mandata niakada, a gdje je sve bila i zbog cega, koliko je trosila.
kakabanja213

#1899 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by kakabanja213 »

Svasta, lik na zderanje i lokanje potrosio deset milja. U slucaju da je preskocio VIP salon, po velikom broju forumasa to bi bio populizam.
Jebote mi zivimo pjesmu Minimalizam od Letu stuke.
Point.

#1900 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Point. »

armin071 wrote: 21/08/2023 15:10
Point. wrote: 21/08/2023 14:57 Kakve ima veze što je Bećirović potrošio x hiljada maraka u VIP salonu, predsjednik je haman države, neće letiti Ryanairom i ići kroz terminale gdje i običan puk.
Ma ja ba gdje takva veličina da leti sa Ryanair. Predsjednik države odnosno jedna trećina glave države u kojoj obični ljudi skupljaju za liječenja teško oboljelih i gdje pomozi.ba uplati više sredstava za liječenje građana nego država koja godinama otima pare od ljudi za istu svrhu. Kako vam je Bake isprao mozak u dijaspori to je čudo jedno….
Za njih su i kamile puno…
Kakve veze ima Bake sa ovom temom, de se dozovi.

Gdje si vidio da predsjednik jedne države leti Ryanairom, fakat hoćeš da degradiraš državu na najjadniji nivo.
Locked