karanana wrote: ↑20/08/2023 00:06
... Al prije toga moram odgovorit ovo za omalovazavanje dobrinje i zrtava. Kako sam to uradio?
Jer sam rekao da je neki idiot u sred najzezce 1993. godine organizovo bajramski fudbalski turnir 100 metara od lukavice? Sta? Opravdo sam time cetnike a optuzio nasu stranu? Kako?
Iako sam rekao sebi da neću ulaziti sa tobom u dublje diskusije od kako si u potpunosti prihvatio vrlo problematičan način komunikacije i formulacije, evo zarad dugogodišnjeg zajedničkog bivstvovanja na ovom forumu...
Znači na situaciju današnjeg civilnog stradanja i.o. i djece u Černihivu ti pišeš:
karanana wrote: ↑19/08/2023 14:56
Ovo gore nego kad smo mi fudbalske turnire na 100 metara od cetnika organizovali.
Organizovat dron konvenciju javno i uz petu kolonu....wtf
Pa to još opet ponoviš par puta (kao npr. sada) bez ikakve ograde ili rezerve u toj izjavi.
Ti takvim formulacijama (a to si drastično poprimio zadnjih mjeseci) NORMALIZUJEŠ pogibiju civila i prije svega djece, "jer je neki "naš" idiot nešto, bla, bla, bla..."
U duhu dugogodišnjeg zajedničkog bivstvovanja na ovom forumu ti najdobronamjernije preporučujem da sa nekim tebi bliskim porazgovaraš o tome, kako ti danas formulišeš i predstavljaš neke najužasnije stvari.
Ne sa mnom. Ta diskusija neće imati svrhe. Posebno jer je ovo od mene zadnje što ti se obraćam.
Ali ako i dalje ne shvataš šta je problem u toj tvojoj izjavi, porazgovaraj sa nekim tebi bliskim i dobronamjernim.
Vozdra