Vidim da se mučiš s MUX-ima Crveni Čot, ja sam jučer doradio jedan sustav u Brodskom Vinogorju na brdu (Slavonski Brod za one koji ne znaju), pazi sad:genius 723 wrote: ↑18/08/2023 09:22Aha pa tako je i u praksi kod mene 30 moglo bi se rec da je stabilan kad bi se jos malo poigro lijevo desno bio bi on kod mene iznadprosjecno dobar.ali kad je on slab sa kanlima neznam ja nisam nista zanimljivo na njima naso.prvi mux na 24 vec je nesto dr.On kada ga ima 90 je sig kvaliteta zna do 50 doc ali ga nesto rastura dode pa bude sat dva pa ode
-Antena 1 - Crveni Čot 24. kanal 40 dBuV a 30. kanal 41dBuV, kvaliteta kod oba 65-85%
-Antena 2 - Vlašić 33. kanal 60dBuV, ali zadnja dva-tri dana gotovo neupotrebljiv, tako da ljudima sada više puštam u sustave kanal 27 MUX D, on je -slabiji u Sl. Brodu ali radi stabilno
-Antena 3 - Kozara 32. kanal 50dBuV, kvaliteta stabilnih 90%
-Antena 4 - Košarevac, to ne moram ni spomenuti, 39. kanal 81dBuV, 43. kanal 80dBuV, kvaliteta kod oba 100%
Sve 4 antene su obične logaritamske UHF, a spojene su na kanalno pojačalo koje sam napravio nakon što sam izmjerio dolazne signale iz 4 smjera i podesio pojačanja po pojedinim ulazima da sve na izlazu otprilike ispeglam na istu razinu. Rezultat je 55 stabilnih TV programa uz ispadanje Vlašića, na sramotu gospode koja već mjesecima jedu živce svojim korisnicima. Mislim da to nikada neće ni popraviti, ovo stvarno više nema smisla, to je očito njihov krajnji domet što mogu. Nadam se da će MUX A odraditi OiV, jer taj posao mora raditi netko tko ima iskustva u tom području a ne firmica s jednim zaposlenim.

srb mux 2 stabilniji ali i on zna otic