ja sam ćorav insan u godinama...da je sisa bila možda bi vidio
Narod i Pravda (Konakovic)
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28701 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
A_A_AKCIJA
#28702 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sve kontam da sam ti odgovorio, kad vidim da nisam.
Da je konzulat normalne države, nikakav problem.
Međutim, valjda se ne mora objašnjavati zašto je trebalo zakočiti davanje konzulata Srbiji u Bijeljini.
Zato jer ti blokiraju i ruše državu kako stignu. Ako im se i da konzulat, valjda ćeš tražiti nešto zauzvrat. Neki veliki ustupak.
Ovako, Željko je potpisao konzulat, a Željka je potpisala finansijski izvještaj državnih institucija. Dakle, dao se bukvalno komad zemlje Srbiji, da Bisera na sudu ne bi odgovarala za puteve na Maldive i Bali, da Osmica ne bi odgovarao za novac koji je dao Mulahusiću i sličnim botovima.
E to je problem. Jeftina trgovina na štetu države a u korist stranačkih moćnika SDA. Tu trgovinu gledamo decenijama:
Sebija je direktorica KCUS bez diplome. Da bi to ostala, prošle godine se HDZ bolnici u Mostaru platilo 60 miliona da plaća dugove, a Opća bolnica u Sarajevu je dobila go quratz.
Godinama pričamo kako neprijateljima treba uzvratiti istom mjerom. Kočiti gdje se može, pa dok se ne opamete. A onda dođe Željko i glasa da se Željki Cvijanović kupi auto našim državnim novcem za 320 hiljada.
Gdje je tu logika i patriotizam?
Šta je država dobila zauzvrat?
Žena na crnoj listi, konačno se stežu sankcije oko njih, a ti joj aminuješ auto da kupi?! Tvojim novcem!
Sve ono što smo pričali da se dešavalo decenijama, se desilo u ovim primjerima. Lafo Željko patriota, NATO, po prstima, a konkretno njegova djela sve kontra toga.
- basicm
#28703 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Upis nidje veze.A_A_AKCIJA wrote: ↑18/08/2023 14:23Sve kontam da sam ti odgovorio, kad vidim da nisam.
Međutim, valjda se ne mora objašnjavati zašto je trebalo zakočiti davanje konzulata Srbiji u Bijeljini.
Zato jer ti blokiraju i ruše državu kako stignu. Ako im se i da konzulat, valjda ćeš tražiti nešto zauzvrat. Neki veliki ustupak.
Ovako, Željko je potpisao konzulat, a Željka je potpisala finansijski izvještaj državnih institucija. Dakle, dao se bukvalno komad zemlje Srbiji, da Bisera na sudu ne bi odgovarala za puteve na Maldive i Bali, da Osmica ne bi odgovarao za novac koji je dao Mulahusiću i sličnim botovima.
E to je problem. Jeftina trgovina na štetu države a u korist stranačkih moćnika SDA. Tu trgovinu gledamo decenijama:
Sebija je direktorica KCUS bez diplome. Da bi to ostala, prošle godine se HDZ bolnici u Mostaru platilo 60 miliona da plaća dugove, a Opća bolnica u Sarajevu je dobila go quratz.
Godinama pričamo kako neprijateljima treba uzvratiti istom mjerom. Kočiti gdje se može, pa dok se ne opamete. A onda dođe Željko i glasa da se Željki Cvijanović kupi auto našim državnim novcem za 320 hiljada.
Žena na crnoj listi, konačno se stežu sankcije oko njih, a ti joj aminuješ auto da kupi?! Tvojim novcem!
Sve ono što smo pričali da se dešavalo decenijama, se desilo u ovim primjerima. Lafo Željko patriota, NATO, po prstima, a konkretno njegova djela sve kontra toga.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
Hakiz
#28705 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zašto onda ne zatvoriti ambasadu?A_A_AKCIJA wrote: ↑18/08/2023 14:23Sve kontam da sam ti odgovorio, kad vidim da nisam.
Šutiš o ambasadi drđave koja ruši tvoju, a konzulat ti problem
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#28706 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zato sto bi time narusio diplomatske odnose
-
Hakiz
#28707 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sa državom koju toliko mrziš da joj ne želiš otvoriti konzulat? Stvarno?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#28708 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Patriotski cin, ustupak radi zastite pravih patriota. Samo mrzitelji drzave zele bosnjake zbog kriminala u zatvoru vidjeti.A_A_AKCIJA wrote: ↑18/08/2023 14:23Dakle, dao se bukvalno komad zemlje Srbiji, da Bisera na sudu ne bi odgovarala za puteve na Maldive i Bali, da Osmica ne bi odgovarao za novac koji je dao Mulahusiću i sličnim botovima.
Oni mozda kradu, al su nasi.
Oni su kriminalci, ali su i srpski politicari su kriminalci.
Kradu sebi ali i daju narodu!
Sto samo bosnjake napadaju za kradje?!
Bolje da je nasa bisera na maldive otisle nego njihova zeljka.
Bolje da nas nasi kradu nego njihovi.
Nastavi niz
- relativno84
#28709 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Napokon nesto konkretno.Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica (NiP) i kantonalni zastupnik Rusmir Pobrić (NiP) razgovarali su o izradi strategije prevencije i suzbijanja zloupotrebe narkotika.
-
Hakiz
#28710 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ford ili Džonson potpisa ukaz da se Niksona neće krivično goniti. Španija, Portugal, Čile odustaše da krivično gone pripadnike Frankovog, Salazarovog, Pinočeovog režima.izvrsni direktor wrote: ↑18/08/2023 15:22Patriotski cin, ustupak radi zastite pravih patriota. Samo mrzitelji drzave zele bosnjake zbog kriminala u zatvoru vidjeti.A_A_AKCIJA wrote: ↑18/08/2023 14:23
Dakle, dao se bukvalno komad zemlje Srbiji, da Bisera na sudu ne bi odgovarala za puteve na Maldive i Bali, da Osmica ne bi odgovarao za novac koji je dao Mulahusiću i sličnim botovima.
Nastavi niz
Nastavi niz.
Svakave žabe se progutaju pod izgovorom "nacionalnog pomirenja" i gledanja u budućnost. Bile one koaliranje sa SNSD i HDZ, bile nediranje Bisere, Sebije, Bakira itd.
-
izvrsni direktor
#28711 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ili upropastavanje tuzbe protiv srbijeHakiz wrote: ↑18/08/2023 16:11Ford ili Džonson potpisa ukaz da se Niksona neće krivično goniti. Španija, Portugal, Čile odustaše da krivično gone pripadnike Frankovog, Salazarovog, Pinočeovog režima.izvrsni direktor wrote: ↑18/08/2023 15:22
Patriotski cin, ustupak radi zastite pravih patriota. Samo mrzitelji drzave zele bosnjake zbog kriminala u zatvoru vidjeti.
Nastavi niz
Nastavi niz.
Svakave žabe se progutaju pod izgovorom "nacionalnog pomirenja" i gledanja u budućnost. Bile one koaliranje sa SNSD i HDZ, bile nediranje Bisere, Sebije, Bakira itd.
-
Hakiz
#28712 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A vidi, nekome ko već ima aferima za vječiti pakao nećeš dodatno naštetiti stalno spominjući poznate ili nove grijehe. Taj je već zapečatio sudbinu.izvrsni direktor wrote: ↑18/08/2023 16:14Ili upropastavanje tuzbe protiv srbijeHakiz wrote: ↑18/08/2023 16:11
Ford ili Džonson potpisa ukaz da se Niksona neće krivično goniti. Španija, Portugal, Čile odustaše da krivično gone pripadnike Frankovog, Salazarovog, Pinočeovog režima.
Nastavi niz.
Treba gledati šta rade ovi koji se prave da su bolji.
-
A_A_AKCIJA
#28713 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma to ti je jednostavno.
Šta god trojka uradi, to je izdaja.
Šta god SDA uradi, to je mudra politika.
Samo od toga kreneš svaki put kada kontam šta, kako i vidjećeš kako samo klizi
-
A_A_AKCIJA
#28714 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Auuuu, respekt za ovo govno od apologetike.
Ovo još nisam čuo.
Pustimo Bakira na miru, nemoj da ga dodatno sikiramo, on će platiti na onom svijetu.
Haj da gledamo šta je Trojka tek počela raditi, pa da im cijepamo dlake za sve što rade i što su radili oni prije njih.
Leave Bakir aloneeeee
-
Hakiz
#28715 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tebi govno često u ustima pa ga moraš istresti na forum?A_A_AKCIJA wrote: ↑18/08/2023 16:19
Auuuu, respekt za ovo govno od apologetike.
Ovo još nisam čuo.
Pustimo Bakira na miru, nemoj da ga dodatno sikiramo, on će platiti na onom svijetu.
Haj da gledamo šta je Trojka tek počela raditi, pa da im cijepamo dlake za sve što rade i što su radili oni prije njih.
Leave Bakir aloneeeee
-
izvrsni direktor
#28716 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma izetbegovicima ja ne mogu nastetiti, oni su vladari i vlasnici drzave zajedno sa kumom sto mu u amanet ostavi babo citavu drzavu. Oni meni nanose stetu ne ja njima..
Ja tebe podsjecam na taj grijeh svevisnjih izetbegovica, vidim da to zaboravljas stalno..a steta da zaboravljas kad si neutralan
-
Hakiz
#28717 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vidi, ja nisam bio glasač ili simpatizer SDA kada se uhljebljivalo, pa da sada moram da se pravim veći katolik od pape, e da mi prošlost ne izađe na vidjelo.izvrsni direktor wrote: ↑18/08/2023 16:32Ma izetbegovicima ja ne mogu nastetiti, oni su vladari i vlasnici drzave zajedno sa kumom sto mu u amanet ostavi babo citavu drzavu. Oni meni nanose stetu ne ja njima..
Ja tebe podsjecam na taj grijeh svevisnjih izetbegovica, vidim da to zaboravljas stalno..a steta da zaboravljas kad si neutralan
Svako svoj križ nosi
-
izvrsni direktor
#28718 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znamo, ti si neutralan, zajedno sa kolegom mujicom
-
Hakiz
#28719 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nisam.
Ja sam za one koji će mi podići invalidninu.
SDA to nije uradio, trojka ne pokazuje namjeru. Ako se pojavi neko ko će to uraditi, bit ću za njega. Nisam neutralan, ali zašto da budem za politiku od koje nemam koristi?
Ima dovoljno vas koji korist imate.
Nemoj me nasilu tjerati. Privuci me nečim šta mi znači, sam ću doći. I vi koji ste došli niste došli zbog lijepog pejsaža, nešto ste dobili. Da niste, ne biste na ovoj temi botovali za.
- JoseMujica
#28720 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
koji li je ovo pacijent s foruma dok Dinu Kifla zove
da se pratimo
- Styling
#28721 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovaj frajer je živi smor na twiteru.JoseMujica wrote: ↑18/08/2023 19:01
koji li je ovo pacijent s foruma dok Dinu Kifla zove![]()
da se pratimo![]()
- JoseMujica
#28722 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jašta je...nego mi zape za oko ovo Kifla...potiče s foruma još dok je bio SDA perjanicaStyling wrote: ↑18/08/2023 21:02Ovaj frajer je živi smor na twiteru.JoseMujica wrote: ↑18/08/2023 19:01
koji li je ovo pacijent s foruma dok Dinu Kifla zove![]()
da se pratimo![]()
- drug_profi
- basicm
#28724 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije slagao, nego je povezao nepovezivo. Kakve veze ima predsjednistvo sa biserom i njenom zastitom? Ako je 60 miliona dato prosle godine mostaru, kakve to veze opet ima sa predsjednistvom, ko je na vlasti bio prosle godine, i da li je mostar u zanzibaru ili bih?
I trece, aminovao kupovinu auta svojim parama nekome ko je na istom rangu kao i on i kako mogu biti pare njegove ili njene?
Upis na nivou rezimea onih sto sjede na gajbi ispred granapa i tabire politicku situaciju.
- drug_profi
#28725 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Inace to nije povezano, jel tako.