Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#55951 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _BataZiv_0809 »

Predlozi im na narednom kongresu
pemanapemani

#55952 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

Hakiz wrote: 18/08/2023 15:09
pemanapemani wrote: 18/08/2023 14:53

Jebi ga, brutalna činjenica jeste da sva lijeva i liberalna građanština stane u cca.160 hiljada glasova za SDP i NS. Od tog broja je barem trećina uhljeba, koji nisu ni ljevičari ni liberali, nego im je bitno dobiti poziciju.

Onda ovdje čitaš "razočarane" principjelne glasače koji se ibrete i pišu kako je NS izdala principe, a posebno njih moralne vertikale. :-)
Ma hajte molim vas.
Čemu postojanje NS u tom slučaju?

Ako će biti "narodna" stranka ili izdati principe zbog vlasti, ima takvih stranaka dovoljno, neka se raspusti.
Normalno da se trebaju raspustiti kada su izdali moralne vertikale poput tebe.
Samo se pitam gdje ste bili 12 godina dok je NS bila principjelna?

Čitajući vas razočarane, čovjek ima utisak da je NS prebacivala 300 hiljada glasova i boba im falila da samostalno formiraju vlast na nivou FBiH, a da im je na državnom nivou trebala neka mala stranka iz manjeg entiteta.
Hakiz

#55953 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

pemanapemani wrote: 18/08/2023 15:15
Hakiz wrote: 18/08/2023 15:09

Čemu postojanje NS u tom slučaju?

Ako će biti "narodna" stranka ili izdati principe zbog vlasti, ima takvih stranaka dovoljno, neka se raspusti.

Čitajući vas razočarane, čovjek ima utisak da je NS prebacivala 300 hiljada glasova i boba im falila da samostalno formiraju vlast na nivou FBiH, a da im je na državnom nivou trebala neka mala stranka iz manjeg entiteta.
Ja znam gdje sam bio. Znaš li ti gdje sam bio ili lupaš napamet?
pemanapemani

#55954 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

Hakiz wrote: 18/08/2023 15:18
pemanapemani wrote: 18/08/2023 15:15

Iskreno, boli me neka stvar gdje si bio.

U svojim postovima navodiš da te je NS razočarala i izdala principe.
Isto tako, javlja se dosta razočaranih pojedinaca poput tebe, pa se pitam gdje ste svi zajedno bili 12 godina?
Kada bi se sabrali bio bi to respektabilan broj glasova, pa se onda čovjek pita da li je normalan ili je prespavao zadnjih 15 godina.

Doduše, jeste malo čudno da "razočarani" visoko moralni glasači NS na drugim temama hvale poteze Efendića, Ogreševića i sličnih dugogodišnjih liberala, ali eto šta je tu je. Ipak su ti liberali širokogrudni i u njihovim srcima ima mjesta za sve.
Šteta za NS što ih je izdala i razočarala.
Hakiz

#55955 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

pemanapemani wrote: 18/08/2023 15:29
Hakiz wrote: 18/08/2023 15:18

Iskreno, boli me neka stvar gdje si bio.

U svojim postovima navodiš da te je NS razočarala i izdala principe.
Isto tako, javlja se dosta razočaranih pojedinaca poput tebe, pa se pitam gdje ste svi zajedno bili 12 godina?
Kada bi se sabrali bio bi to respektabilan broj glasova, pa se onda čovjek pita da li je normalan ili je prespavao zadnjih 15 godina.

Doduše, jeste malo čudno da "razočarani" visoko moralni glasači NS na drugim temama hvale poteze Efendića, Ogreševića i sličnih dugogodišnjih liberala, ali eto šta je tu je. Ipak su ti liberali širokogrudni i u njihovim srcima ima mjesta za sve.
Šteta za NS što ih je izdala i razočarala.
OK, potvrđeno, lupaš napamet.
ultima_palabra

#55956 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

JoseMujica wrote: 18/08/2023 10:06

Ima li iko u NS, čija glava nije izgubljena u veličini sopstvenog šupka, da malo analizira zašto vas obični ljudi vide ovako?

Vjerovali ili ne pitam s najboljom namjerom
Ovaj je SDA bot ko sto si i sam.
dječak sa šibicama

#55957 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dječak sa šibicama »

kakvim se podvalama i lazima sluze "obicni ljudi"
Prpa.ba

#55958 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

NS je stranka za pravoslavne, katolike i onaj dio Bosnjaka sa krizom identiteta koji se u svom gradu osjecaju kao pod okupacijom.

Svi znamo ponekog te fele: nedostaju im kumovi Dragani, Jovani i ostali koji su se ispalili zbog onoga sto se desavalo u nesretnim devedesetim, agresiju na BiH svode na niko nije dirao crkve i pri tom bi se bavili cukecom kakicom i ekologijom.

Pri tome pokusavaju nametnuti drustvene obrasce koji bi od Bosnjaka (s kojima se ne identificiraju i koji ih okupiraju) pravili idiote koji samo trebaju okretati drugi obraz dok ih kumovi i batice mlate, a od kumova i batica se ne ocekuje nista jer takvi su kakvi su.

Srecom, taj tip Bosnjaka sa krizom identiteta polahko iscezava kako biologija radi svoje, pa ce tako i NS polahko na put ka cenzusu.

Idemo dalje :thumbup:
Hakiz

#55959 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Prpa.ba wrote: 18/08/2023 16:58 NS je stranka za pravoslavne, katolike i onaj dio Bosnjaka sa krizom identiteta koji se u svom gradu osjecaju kao pod okupacijom.

Svi znamo ponekog te fele: nedostaju im kumovi Dragani, Jovani i ostali koji su se ispalili zbog onoga sto se desavalo u nesretnim devedesetim, agresiju na BiH svode na niko nije dirao crkve i pri tom bi se bavili cukecom kakicom i ekologijom.

Pri tome pokusavaju nametnuti drustvene obrasce koji bi od Bosnjaka (s kojima se ne identificiraju i koji ih okupiraju) pravili idiote koji samo trebaju okretati drugi obraz dok ih kumovi i batice mlate, a od kumova i batica se ne ocekuje nista jer takvi su kakvi su.

Srecom, taj tip Bosnjaka sa krizom identiteta polahko iscezava kako biologija radi svoje, pa ce tako i NS polahko na put ka cenzusu.

Umij se.
Prpa.ba

#55960 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Dragi kolega, nema potrebe za niskim strastima zbog omanje politicke stranke koja zadovoljava politicke potrebe nestajuceg dijela elektorata.
tramvajtrojka

#55961 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 18/08/2023 17:05 Dragi kolega, nema potrebe za niskim strastima zbog omanje politicke stranke koja zadovoljava politicke potrebe nestajuceg dijela elektorata.
Slobodno reci kao tvoji uzori ode Mehmed dodje Mirko i Slavko 8-) , ljepota je gledati kako kmecite bosnjaci se moraju odvojiti od radikalne manjine i pripojiti evropskom narodima i prihvatanjima drugog i drugačijeg zato nasa stranka kao perjanica kukturnog izricaja na politickom spektru je najzaslužnija za liberalizaciju i demokratizaciju drustva :bih:
Hakiz

#55962 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Prpa.ba wrote: 18/08/2023 17:05 Dragi kolega, nema potrebe za niskim strastima zbog omanje politicke stranke koja zadovoljava politicke potrebe nestajuceg dijela elektorata.
Zato smo gdje jesmo. Takav elektorat.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#55963 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by PreWiBa »

I jedno i drugo je tačno.

I jedna i druga strana predstavljaju više neke vrste satire onoga šta predstavljaju nego neke realne verzije.
Hajvan

#55964 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

tramvajtrojka wrote: 18/08/2023 17:11
Slobodno reci kao tvoji uzori ode Mehmed dodje Mirko i Slavko 8-) , ljepota je gledati kako kmecite bosnjaci se moraju odvojiti od radikalne manjine i pripojiti evropskom narodima i prihvatanjima drugog i drugačijeg zato nasa stranka kao perjanica kukturnog izricaja na politickom spektru je najzaslužnija za liberalizaciju i demokratizaciju drustva :bih:
slazem se
a sto trebaju za uzvrat krvolocna srpskohrvatska-hrvatskosrpska plemena???
pemanapemani

#55965 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

Vecina NS vidi ovako kako je @Prpa.ba opisao.
Legitimno i legalno. Samo bez licemjerja i suplje price.

Jebi ga, nema vise Jovana Divjaka, Vinka Samarlica, majora Petrovica, fra Petra Andjelovica, Stjepana Sibera, Marka Vesovica, fra Luke Markesica.

Tokom agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu lijepo se bilo pozivati na ovakve i mnoge druge kako bi se pokazalo koja je prava strana.

Ovakvi stavovi iz posta kolege su im bas onako patriotsko skladan in memoriam.
Svaka cast.
Prpa.ba

#55966 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Hajvan wrote: 18/08/2023 17:19 slazem se
Oni su pioniri uljudbe i civilizovanosti, a zlocini nad Bosnjacima su samo vaspitno-odgojne mjere, iz ljubavi.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#55967 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

Prpa.ba wrote: 18/08/2023 17:45
Hajvan wrote: 18/08/2023 17:19 slazem se
Oni su pioniri uljudbe i civilizovanosti, a zlocini nad Bosnjacima su samo vaspitno-odgojne mjere, iz ljubavi.
To je ta logika, il si sa nama (sda) il si cetnik. Nema druge opcije
Hakiz

#55968 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

pemanapemani wrote: 18/08/2023 17:27 Vecina NS vidi ovako kako je @Prpa.ba opisao.

Jebi ga, nema vise Jovana Divjaka, Vinka Samarlica, majora Petrovica, fra Petra Andjelovica, Stjepana Sibera, Marka Vesovica, fra Luke Markesica.

Tokom agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu lijepo se bilo pozivati na ovakve i mnoge druge kako bi se pokazalo koja je prava strana.

Svaka cast.
Šta sad, podići bijelu zastavu?

No pasaran :lol:
Prpa.ba

#55969 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

pemanapemani wrote: 18/08/2023 17:27 Jebi ga, nema vise Jovana Divjaka, Vinka Samarlica, majora Petrovica, fra Petra Andjelovica, Stjepana Sibera, Marka Vesovica, fra Luke Markesica.

Prava smo strana jer je na nas vrsena agresija i jer smo vodili odbrambeno-oslobodilacki rat, a ne zbog imena branitelja ili necijeg, bilo cijeg misljenja.

Sta, ne bismo bili prava strana da su vojnici ARBiH bili samo Muhamedi, Rasimi, Samiri? :-)
Prpa.ba

#55970 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

izvrsni direktor wrote: 18/08/2023 17:47 To je ta logika, il si sa nama (sda) il si cetnik. Nema druge opcije
Ma samo ti odgovori na ovo a da ne spomenes Sebiju, respirator, reviziju:
ANamelessGhoul

#55971 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ANamelessGhoul »

Prpa.ba wrote: 18/08/2023 16:58 NS je stranka za pravoslavne, katolike i onaj dio Bosnjaka sa krizom identiteta koji se u svom gradu osjecaju kao pod okupacijom.

:thumbup:
pemanapemani

#55972 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

Hakiz wrote: 18/08/2023 17:47
pemanapemani wrote: 18/08/2023 17:27 Vecina NS vidi ovako kako je @Prpa.ba opisao.

Svaka cast.
Šta sad, podići bijelu zastavu?

No pasaran :lol:
Licno, nakon jula i augusta 1992., nikad u zivotu, a imao sam 9 godina.

Mene ovakve price ne doticu, samo mi je zao ljudi koje ovakvi stavovi bas potresu. Jebi ga, moja rodica koja je izgubila sina jedinca, zlatnu policijsku znacku je odselila iz predgradja Sarajeva zbog ovakvih prica poput Prpa.ba.
Kolega, Hrvat, rvi ARBiH, zaradio HVO metak kod Viteza, otisao sa porodicom jer su mu smetale ovakve price.

Normalno da treba dozivotno osudjivati velikosrpsku i velikohrvatsku agresiju i citav zivot proganjati ratne zlocince i boriti se za istinu, ali ne mozes sve izjednacavati i trpati u isti kos, bas zbog Jove, Vinka, Emila...
Mislim, mozes, ali onda si ispunio cilj memoranduma SANU i krivoustog zlocinca, a za mene licno si obicni cetnik.
drug_profi

#55973 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

pemanapemani wrote: 18/08/2023 18:05
Normalno da treba dozivotno osudjivati velikosrpsku i velikohrvatsku agresiju i citav zivot proganjati ratne zlocince i boriti se za istinu, ali ne mozes sve izjednacavati i trpati u isti kos, bas zbog Jove, Vinka, Emila...
Mislim, mozes, ali onda si ispunio cilj memoranduma SANU
i krivoustog zlocinca, a za mene licno si obicni cetnik.
:thumbup:
Šta sam ja puta ovdje počašćen jer neću da budem Sejdo.
Last edited by drug_profi on 18/08/2023 18:13, edited 1 time in total.
pemanapemani

#55974 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

Prpa.ba wrote: 18/08/2023 17:51
pemanapemani wrote: 18/08/2023 17:27 Jebi ga, nema vise Jovana Divjaka, Vinka Samarlica, majora Petrovica, fra Petra Andjelovica, Stjepana Sibera, Marka Vesovica, fra Luke Markesica.

Prava smo strana jer je na nas vrsena agresija i jer smo vodili odbrambeno-oslobodilacki rat, a ne zbog imena branitelja ili necijeg, bilo cijeg misljenja.

Sta, ne bismo bili prava strana da su vojnici ARBiH bili samo Muhamedi, Rasimi, Samiri? :-)
ARBiH i RBiH su bili prava strana.

E sad, pitanje je da li bi to razumjela MZ da su recimo kardinal Puljic, Kljujic, Komsic ... otisli u Zagreb i rekli Tudjman je u pravu, a Divjak, Pejanovic isl., isto uradili sa Srbijom.

Uz zlocinca Fikreta Abdica i ubacene mudzahedine ti Nailovoj materi pokazuj da si prava strana.

Ali nema veze, pravoslavna i katolicka manjina i zabludjeli Bosnjaci u nestajanju. :-)

Dobrica i Franjo pljescu iz pakla.
dječak sa šibicama

#55975 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dječak sa šibicama »

Nisu to nikakve price, to je nacin zivota, da mu komsije budu samo Meho i Haso, nedo Bog kakvog Jovana.

Kad nema Jovana, onda se sa Mehom kolje oko medze i naziva ga trojkaskom izdajicom.
Locked