pa golfist je upravu, ali sto bi covjek da dobije zbog međeda prekršajnu prijavu, trebo ga je spucat kad mu je ovaj oduzeo prvenstvo i cao, ne bi ni bio kriv niti ista, ovaj debil zasluzuje da ga neko u najmanju ruku okrene na krovdr_Evil wrote: ↑14/08/2023 10:57Ovaj u golfu mi nije jasan sta se vraca i staje koji qrc kad nema duMa da izadje, sta je plan. A da je sivi krkan i za zatvora to svakako.nivla wrote: ↑14/08/2023 10:36
sivi uzeo prvenstvo ovom i naravno nije svjestan da je to uradio, i jos se nesto pravi, meni da je onako vrata otvorio ja bih ga pokupio autom
svaki dan sam u prilici da nekog od idiota koji prolaze ovom raskrsnicom raznesem
sto se mupa tice za ocekivati je da ove drkace na motorima koji po cijelu noc vozikaju sankcionisu, ali naravno to im nije u interesu
MUP KS postoji li?
- nivla
#126 Re: MUP KS postoji li?
- dr_Evil
#127 Re: MUP KS postoji li?
Sve sta si ti rekao stoji, ali sta se vraca i staje onda koji djavo, ako si odlucio da se neces sa budalom bosti onda idi dalje svojim poslom.
- oldtajmer
#128 Re: MUP KS postoji li?
Policajci u Kantonu Sarajevo još će malo pričekati na nove uniforme jer je MUP KS-a napravio krupne propuste u pripremi tenderske dokumentacije, zatim odabrao dobavljača koji ne ispunjava tražene uslove i višestruko prekršio Zakon o javnim nabavkama.
Čak i kada se nabave pitanje je koliko će uniforme biti korištene, s obzirom na odluku Vlade Federacije BiH da usvoji Uredbu o jedinstvenoj policijskoj uniformi policijskih snaga u Federaciji Bosne i Hercegovine. Prema toj odredbi, usvojenoj na prijedlog federalnog ministra policije Rame Isaka, jedinstvena policijska uniforma policijskih snaga u Federaciji Bosne i Hercegovine je policijska uniforma koju će koristiti policijski službenici Federalne uprave policije i svih kantonalnih ministarstva unutrašnjih poslova u toku obavljanja poslova i zadataka iz nadležnosti rada policijskih organa piše Žurnal.
-
Trappist
#129 Re: MUP KS postoji li?
"Sarajevo dobija šest novih radara, u toku postavljanje kućišta na Obali Kulina bana"
Ma jasta, samo postavljaj radare nove, jos malo i mup ks se moze ugasiti. A eno snimak je neko na temi drugoj postavio kako policiji lik govori da budala neka vozi auto iz trake u traku, zaustavlja se , ocigledno pjan-drogiran ,a policajac govori produzi dalje imamo posla.

Ma jasta, samo postavljaj radare nove, jos malo i mup ks se moze ugasiti. A eno snimak je neko na temi drugoj postavio kako policiji lik govori da budala neka vozi auto iz trake u traku, zaustavlja se , ocigledno pjan-drogiran ,a policajac govori produzi dalje imamo posla.
- vjeshalica
#130 Re: MUP KS postoji li?
Ljudi su vrsili uvidjaj. Sta ste ocekivali, da neko sve ostavi i podje dalje?Trappist wrote: ↑17/08/2023 14:02 "Sarajevo dobija šest novih radara, u toku postavljanje kućišta na Obali Kulina bana"
![]()
-
bonycola
#131 Re: MUP KS postoji li?
Za ocekivati je da rade svoj posao,mogli su ga zaustaviti i pozvati drugu patrolu. Da se desilo ne daj Boze da je nekoga udario ili slicno ovdje bi se pricala druga prica...vjeshalica wrote: ↑17/08/2023 14:06Ljudi su vrsili uvidjaj. Sta ste ocekivali, da neko sve ostavi i podje dalje?Trappist wrote: ↑17/08/2023 14:02 "Sarajevo dobija šest novih radara, u toku postavljanje kućišta na Obali Kulina bana"
![]()
- vjeshalica
#132 Re: MUP KS postoji li?
Kako su ga mogli zaustaviti kad su radili uvidjaj,lik prosao,naisao taj sto se zalio...dakle lik je prosao smijesno sta sve pisetebonycola wrote: ↑17/08/2023 14:10Za ocekivati je da rade svoj posao,mogli su ga zaustaviti i pozvati drugu patrolu. Da se desilo ne daj Boze da je nekoga udario ili slicno ovdje bi se pricala druga prica...vjeshalica wrote: ↑17/08/2023 14:06
Ljudi su vrsili uvidjaj. Sta ste ocekivali, da neko sve ostavi i podje dalje?
-
Trappist
#133 Re: MUP KS postoji li?
ako vrsi uvidjaj ne moze lizalo izbaciti, zaustaviti auto i zovnuti drugu patrolu? To je previse posla ? A da, vrsenje uvidjaja je toliko kompleksno da trebaju dva covjeka 100% od sebe dati.vjeshalica wrote: ↑17/08/2023 14:06Ljudi su vrsili uvidjaj. Sta ste ocekivali, da neko sve ostavi i podje dalje?Trappist wrote: ↑17/08/2023 14:02 "Sarajevo dobija šest novih radara, u toku postavljanje kućišta na Obali Kulina bana"
![]()
- liyf
#134 Re: MUP KS postoji li?
Ti inače u pekari kad praviš hljeb u isto vrijeme praviš i kifle? Ako čovjek radi nešto, tu je na zadatku, na prometnoj ulici, po noći, gdje se odvija saobraćaj. Primarni zadatak mu je vršenje uviđaja, a ako neko pravi problem, ti kao građanin nazoveš 122 i oni pošalju patrolu, ne glumiš idiota i zoveš nekoga ko nešto radi.Trappist wrote: ↑17/08/2023 14:15ako vrsi uvidjaj ne moze lizalo izbaciti, zaustaviti auto i zovnuti drugu patrolu? To je previse posla ? A da, vrsenje uvidjaja je toliko kompleksno da trebaju dva covjeka 100% od sebe dati.vjeshalica wrote: ↑17/08/2023 14:06
-
Trappist
#135 Re: MUP KS postoji li?
nevidjene gluposti pisete pokusavajuci opravdati nerad.lavi wrote: ↑17/08/2023 14:17Ti inače u pekari kad praviš hljeb u isto vrijeme praviš i kifle? Ako čovjek radi nešto, tu je na zadatku, na prometnoj ulici, po noći, gdje se odvija saobraćaj. Primarni zadatak mu je vršenje uviđaja, a ako neko pravi problem, ti kao građanin nazoveš 122 i oni pošalju patrolu, ne glumiš idiota i zoveš nekoga ko nešto radi.
- vjeshalica
#136 Re: MUP KS postoji li?
Ako ti tako mislis, onda fakat sramota sto ga nisu zaustaviliTrappist wrote: ↑17/08/2023 14:15ako vrsi uvidjaj ne moze lizalo izbaciti, zaustaviti auto i zovnuti drugu patrolu? To je previse posla ? A da, vrsenje uvidjaja je toliko kompleksno da trebaju dva covjeka 100% od sebe dati.vjeshalica wrote: ↑17/08/2023 14:06
- vjeshalica
#137 Re: MUP KS postoji li?
Trappist wrote: ↑17/08/2023 14:19nevidjene gluposti pisete pokusavajuci opravdati nerad.lavi wrote: ↑17/08/2023 14:17 Ti inače u pekari kad praviš hljeb u isto vrijeme praviš i kifle? Ako čovjek radi nešto, tu je na zadatku, na prometnoj ulici, po noći, gdje se odvija saobraćaj. Primarni zadatak mu je vršenje uviđaja, a ako neko pravi problem, ti kao građanin nazoveš 122 i oni pošalju patrolu, ne glumiš idiota i zoveš nekoga ko nešto radi.
Ako ti tako smatras, onda jeste tako. Jos je bio fascinantniji lik koji pokusavajuci da zaaustavi tog pasata dodatno pravi haos u saobracaju i raspravlja se i blica i zaustavlja u traci itd.
- liyf
#138 Re: MUP KS postoji li?
Koji nerad paša moj a čovjek radi svoj posao. Ako ti stvara toliki problem nazovi 122, proslijedi video Upravi policije ako policajac ne odreaguje, odradi nešto i ti, a ne da dođeš na forum i na fejs i kreneš plakati kako niko ništa ne radi, a ti sam ništa ne radiš. Da vidim čovjeka kako piša u žbun nazvao bih policiju, ne bih ga snimio i poslao na Crnu Hroniku, pa tagovao mup ks. Radite i vi nešto pa ćete vidjeti kako policija radi svoj posao. Tom logikom našem narodu ne valjaju ni Vatrogasci a ni Hitna, a moja iskustva sa sve 3 službe su vrhunska i veoma pozitivna. Meni se počinje činiti da je do naroda, ne do službi.Trappist wrote: ↑17/08/2023 14:19nevidjene gluposti pisete pokusavajuci opravdati nerad.lavi wrote: ↑17/08/2023 14:17 Ti inače u pekari kad praviš hljeb u isto vrijeme praviš i kifle? Ako čovjek radi nešto, tu je na zadatku, na prometnoj ulici, po noći, gdje se odvija saobraćaj. Primarni zadatak mu je vršenje uviđaja, a ako neko pravi problem, ti kao građanin nazoveš 122 i oni pošalju patrolu, ne glumiš idiota i zoveš nekoga ko nešto radi.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#139 Re: MUP KS postoji li?
Nije istinalavi wrote: ↑17/08/2023 14:22Koji nerad paša moj a čovjek radi svoj posao. Ako ti stvara toliki problem nazovi 122, proslijedi video Upravi policije ako policajac ne odreaguje, odradi nešto i ti, a ne da dođeš na forum i na fejs i kreneš plakati kako niko ništa ne radi, a ti sam ništa ne radiš. Da vidim čovjeka kako piša u žbun nazvao bih policiju, ne bih ga snimio i poslao na Crnu Hroniku, pa tagovao mup ks. Radite i vi nešto pa ćete vidjeti kako policija radi svoj posao. Tom logikom našem narodu ne valjaju ni Vatrogasci a ni Hitna, a moja iskustva sa sve 3 službe su vrhunska i veoma pozitivna. Meni se počinje činiti da je do naroda, ne do službi.
Ne trebam ih zvati za sve, imaju i oni oci
Kad vec poredis, to je kao da ranjen covjek stoji pored puta a hitna samo prođe nije niko prijavio?
A pisao sam milijardu puta kako jako cesto i ne izlaze na pozive
Neces nista postici ni sa ganjanjem policajaca
Mozes postici samo da ti takav policajac sutra dijete presretne
Ne postoji policija u ovom gradu, nazalost.
- liyf
#140 Re: MUP KS postoji li?
Nije to adekvatno poređenje, ne možeš porediti situaciju hitne pomoći i situaciju gdje je čovjek u saobraćaju pijan. Svakako, uživaj i zdravo.mk ultra wrote: ↑17/08/2023 20:32Nije istinalavi wrote: ↑17/08/2023 14:22 Koji nerad paša moj a čovjek radi svoj posao. Ako ti stvara toliki problem nazovi 122, proslijedi video Upravi policije ako policajac ne odreaguje, odradi nešto i ti, a ne da dođeš na forum i na fejs i kreneš plakati kako niko ništa ne radi, a ti sam ništa ne radiš. Da vidim čovjeka kako piša u žbun nazvao bih policiju, ne bih ga snimio i poslao na Crnu Hroniku, pa tagovao mup ks. Radite i vi nešto pa ćete vidjeti kako policija radi svoj posao. Tom logikom našem narodu ne valjaju ni Vatrogasci a ni Hitna, a moja iskustva sa sve 3 službe su vrhunska i veoma pozitivna. Meni se počinje činiti da je do naroda, ne do službi.
Kad vec poredis, to je kao da ranjen covjek stoji pored puta a hitna samo prođe nije niko prijavio?
-
Trappist
#141 Re: MUP KS postoji li?
Pa jebem mu ja život takav pjan i drogiran idiot je ubio dva mlada života, onu noc je i onaj idiot sa videa isto mogao uraditi nakon sto ga policija nije zaustavila.
Poganijeg naroda nigdje nema, nije ni cudo da nam je sve u kurcu kad vidim kako običan narod razmislja
Poganijeg naroda nigdje nema, nije ni cudo da nam je sve u kurcu kad vidim kako običan narod razmislja
- skrbavi-admin
#142 Re: MUP KS postoji li?
do sljedece sestre majke zene supruge.... kad dodje red na mene presudicu i drzavi i pociniocu i njegovoj familiji pa onda sebi.
Last edited by skrbavi-admin on 17/08/2023 21:27, edited 1 time in total.
- ZoomZoomKiwi
#143 Re: MUP KS postoji li?
Prema riječima mojih drugova redom pripadnika MUP-a ZDK u raznim službama. Čak i kada nisu na dužnosti moraju reagovati naravno u skladu sa svim mogućim zakonima (ako nisu na dužnosti obavezno pozvati kolege, a ako jesu, bez obzira na vrstu i oblik kršenja zakona kojem svjedoče).lavi wrote: ↑17/08/2023 21:07Nije to adekvatno poređenje, ne možeš porediti situaciju hitne pomoći i situaciju gdje je čovjek u saobraćaju pijan. Svakako, uživaj i zdravo.mk ultra wrote: ↑17/08/2023 20:32
Nije istina
Odnosno, postoji djelovanje po naredbi, po obavijesti dispečera prema pozivu građana, ali i samostalno djelovanje.
Last edited by ZoomZoomKiwi on 17/08/2023 21:30, edited 1 time in total.
- Optimus09
#144 Re: MUP KS postoji li?
Ja sam jednom samo zvao policiju zbog otmice
Dodjose u roku par minuta,nasli istog ubrzo polomljenog ali je roki rekao da su se samo salili
Dodjose u roku par minuta,nasli istog ubrzo polomljenog ali je roki rekao da su se samo salili
- ZoomZoomKiwi
#145 Re: MUP KS postoji li?
Ma ništa sebi.skrbavi-admin wrote: ↑17/08/2023 21:27 do sljedece sestre majke zene supruge.... kad dodje red na mene presudicu i drzavi i pociniocu i njegovoj familiji pa onda sebi.
Kad bi došlo do tog, odležao bih majmuna s apetitom. Odstojao bih ga, ne bih ležao.
- liyf
#146 Re: MUP KS postoji li?
Bujrum mrzitelji MUPa KS otiđite u Srebrenik. Vidite kako je sa policijom. Sve hoće da MUP udara, da je milicija, Tito je bio zakon, a kad krenu da udaraju, da hapse, da pucaju, ojjj pa nemojte nam djecu. Zaslužili smo ovakvo stanje u gradu. 
- oldtajmer
#147 Re: MUP KS postoji li?
ako se pitate gdje su...
-
Naslovnica
- oldtajmer
#150 Re: MUP KS postoji li?
postoji li kod nas u mupu ikakav pravilnik sto se tice fizickog izgleda, forme i sl.
prolazim maloprije marindvorom i iz pekare izlazi policajac sa stomakom ko u trudnice i to ko da dvojke nosi