Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Žigo.
Sve pite imaju nekakav prenaglašen okus.
Sjecani ima žilica, luk hrska pod zubima, nisam nešto zavirivao ali meščini da ima i krompira unutra.
Zeljanica ima okus nekakvog sira torotana ili sličnog, baš ubija ukus špinata.
Krompiruša kao da je u pitanju kuhani krompir iz lešo mesa, prejaka nekakva.
Naslovnica wrote: ↑17/04/2023 14:27
Žigo.
Sve pite imaju nekakav prenaglašen okus.
Sjecani ima žilica, luk hrska pod zubima, nisam nešto zavirivao ali meščini da ima i krompira unutra.
Zeljanica ima okus nekakvog sira torotana ili sličnog, baš ubija ukus špinata.
Krompiruša kao da je u pitanju kuhani krompir iz lešo mesa, prejaka nekakva.
Jutros lagani doručak u Boleru, sjecani i zeljanica.
I iznenađenje.
Odavno nisam bio, ali pita nije kao što je bila.
Sjecani na nivou da je skoro pa loš, zeljanica skroz srednja žalost.
Očito je da su nešto promijenili, vjerovatno majstora.
Daću im još jednu šansu, ako bude isto, prekriženi su.
mavi wrote: ↑18/04/2023 09:04
Ćejf na Stupu i više nego korektan.
Istina.
Ko nije probao zvrk sjecani u Pita PLUS kod Uniprometa i onaj sos sa koprom ili bijelim lukom, obavezno čim prije... Naručivali u firmi pita i pita bogzna odakle, ali trenutno Pita PLUS nema premca...
madesa wrote: ↑22/03/2023 12:12
Zigo pa 3 mjesta prazno
Žigu smo u zadnjih 4-5 godina obavezno 2 ili 3 puta sedmično posjećivali (firma blizu) i čak sam slučajno došao do br. telefona od sina one vlasnice da rezervišem kada je gužva, međutim u zadnje vrijeme zelje koje sam najviše jeo i nije baš za pohvalu, sjecani je solidan, faširani nije baš baš. Neki dan kolegica je uzela zvrk tikve kaže da je OK.
nikako da naletim do asdz ascinice,imali su najbolju polaganu zeljanicu na dunjaluku,mala tepsija sa 4 velika komada pite,zalijes je jogurtom i jebo svako pecenje
mavi wrote: ↑18/04/2023 09:04
Ćejf na Stupu i više nego korektan.
Istina.
Ko nije probao zvrk sjecani u Pita PLUS kod Uniprometa i onaj sos sa koprom ili bijelim lukom, obavezno čim prije... Naručivali u firmi pita i pita bogzna odakle, ali trenutno Pita PLUS nema premca...
Ja baš otvorio temu da iskritikujem Pita Plus. Tijesto dobro,ali sve ostalo je katastrofa. Pola dana mučnina u želucu.
I Oklagija na Baščaršiji se debelo pokvarila. Hajd jednom loše, na popravnom još gore, prekriženi.
MM Malta jedini drži standard i vazda isti burek. Za mene neprikosnoveni.
Ja baš otvorio temu da iskritikujem Pita Plus. Tijesto dobro,ali sve ostalo je katastrofa. Pola dana mučnina u želucu.
I Oklagija na Baščaršiji se debelo pokvarila. Hajd jednom loše, na popravnom još gore, prekriženi.
Haris033 wrote: ↑25/08/2023 13:24
Zadnjih godinu dana uglavnom 2 rerne
Tikvenica i krompiruša
nedavno bas prvi put uzeh pitu tamo krompirusu,tikvenicu i burek,za prvo dvoje sam zaista pozitivno iznenadjen i mogu reci da je medju boljim koje sam probao,burek ne probah jbg dok sam se okrenuo razgrabise ga al svidio se svima
Bivši "Agronom" u Kovačićima , koji je unazad , šta ja znam godinu dvije postao "Turkish Doner" , počeo prodavati i pite.
Nisam probao, samo vidim jučer na izlogu i LED displeju da se reklamiraju pite...koliko na brzinu vidjeh, cijene ispod obližnjeg "Efesa" koji po meni ima visok standard kvalitete pita , tako da ovima neće biti lako.Prvom prilikom probavam, pa javim
Brat bratu 15 godina kako kupujemo u MM i sto kazes, ljudi drze standard i respect za to
Otvorili su još jednu buregdžinicu na Stupu kod Gazproma, sasvim oke i korektno. Majstori svog zanata, nema šta.
Kada mi majka koja pravi pite vrhunski kaže da je dobra, nemam šta dalje komentarisati.
Brat bratu 15 godina kako kupujemo u MM i sto kazes, ljudi drze standard i respect za to
Otvorili su još jednu buregdžinicu na Stupu kod Gazproma, sasvim oke i korektno. Majstori svog zanata, nema šta.
Kada mi majka koja pravi pite vrhunski kaže da je dobra, nemam šta dalje komentarisati.
jednako su losi, ali vama koji niste probali domace pite ova pita dobra, a nit je neki kvalitet nit je cijena dovoljno niska da su malo bolje od pita iz pekare, mada van konkurencije po losoj kvaliteti su one jami i aspekove pite(danasnji fine food), za njima u losoj kvaliteti nimalo ne kasni MBA pokusaj "domacih" smrznutih pita, i mlinar se moze pridruziti
da se ogradim pojedem ja u svakom od tri mm-a pitu kad imam jos drustva i jako su mi nejasne hvale za onako losu pitu
jednako su losi, ali vama koji niste probali domace pite ova pita dobra, a nit je neki kvalitet nit je cijena dovoljno niska da su malo bolje od pita iz pekare, mada van konkurencije po losoj kvaliteti su one jami i aspekove pite(danasnji fine food), za njima u losoj kvaliteti nimalo ne kasni MBA pokusaj "domacih" smrznutih pita, i mlinar se moze pridruziti
da se ogradim pojedem ja u svakom od tri mm-a pitu kad imam jos drustva i jako su mi nejasne hvale za onako losu pitu
Ne možeš porediti domaćinsku pitu i ovu iz buregdzinice.