Haris033 wrote: ↑18/08/2023 11:52
A realno kvadrat na onij lokaciji ne bi trebao da bude više od 1800KM. Plus, pričaju mi razni majstori da su zgrade Bulevara lošije urađene od Tibre, Miljacke, baš kao i Meandar.. Vlažni zidovi i napuknuća na istim su glavna bojka tih zgrada..
prenapuhana prica i suplja prica u fazonu "ko ti je ovo radio". Najvise su se zalili u B lameli ali manje vise sve i fula sto je bilo, Bulevar to jest Tibra je rijesila. od miljacke, dijamanta je debelo kvalitetnije uradjeno, znam sta sam gledao prije kupovine i znam sta sam pratio tokom izgradnje samih naselja kroz posao

. izolacija dobra, prozori odlicni, jedina mana je sto se komsije iznad cuju, to nekako nije rijeseno dok ovi sa strane mogu kolo igrati ne cuje se nista. u naselju samom sad ima dosta kafica, amko, bingo blizu, konzum blizu, mujanic mesnica blizu, picerije, caffe slasticarne, skola u planu blizu naselja, evo sad tramvajska stanica... opet ima naselje uz glavnu cestu koje je opet odvojeno od ceste. miljacka koliko god da je kvadrat u izgradnji trazila, bulevar bar 500KM vise vrijedi. sa tramvajskom stanicom realna cijena 3500-4000 zavisi ko je kako sredio stan. miljacka prkno samo za sebe odvojeno od svijeta, cim se bingo napravio po 500KM nabili cijenu kvadrata i vise. vrhunska gradnja, trosoban stan u 45-50 kvadrata

.