Styling wrote: ↑14/08/2023 20:48
Policajka na ljetovanju u Italiji. Not bad.
Stvar je cini se dublja
mozda
Mozda je ovo samo predstava u vidu jedne policajke koja bi zasjenila ostale vidove podrške i to organizovane podrške od strane dijela organa eda
Prisjetimo se Nesiceve poruke u kojem tvrdi očekujem da se provede istraga da li monstrum bio kako se izrazio u saradnji sa policijom
Elem kako policija tretira uopšte takve tipove
DA li takvi tipovi po nepisanom pravilu uvode red u svojim kvartovima u zamjenu za slobodu
Da li je sve prepušteno stihiji cak i kad se desio javni live punih 20 30 minuta mjesto zlocina nije locirano
Pogledao sam snimak i ne bih ga nikome nikada dozvolio da ga gleda
Mnoge misli su mi u glavi
REcimo citao sam komentare na temi crna hronika i puno je gluposti da odmah kazem nekih stavova koji po meni nisu pod detaljnijeg upoznavanja sa situacijom
Pa krenimo redom
Zivim u TK pa mi je Gradacac kaograd utoliko blizak blizi nego nekome iz SArajeva koji ima unaprijedsasvim netacnu predstavu i o zlocincu i zrtvi
To je klasicna tiha provincijalna poljoprivredna sredina u kojoj opasni momci su neprevazidjen san lokalnih lijepih djevojaka koje ziveci u tom ravnicarskom bogatom kraju nekako naivno imaju predstave i muskarcima braku
Uz to primjetimo i to da je Gradacac grad u koji se doselio odredjeni broj SAndzaklija pa evo vidjeli smo nazalost i primjer turske porodice ciju priču i ne znam napamet valjda su doselili iz Srbije..
Elem grad u kojem su utociste nasli svi sa debelim nudzelarom i koji u ocima pitomog bezazlenog stanovnistva nailaze na docek kakav im odgovara
u takvom okruzenju stasao je pa ne mogu ni ime da mu spomenem kao lokalni kabadahija koji je u ocima mirnih djevojaka tog kraja nailazio na bezgranicno odobravanje
I sad sta imamo
Imamo monstruma koji je u braku sa zrtvom jos su i formirali i porodicu a sve to je nesto za osobu kalibra ovog dzelata nesto nedostizno nesto sto nikad nece postici jer biti veliki u ocima svoje supruge samo kao gromada a uz to imati problema sa zakonom to ne ide to je vjeciti sukob koji vodi do tragedije
To je Nizama i shvatila mastala je jadnica u nekim kratkim intervalima slobode da pobjegne u Njemacku
Ima jos nesto karakteristicno za vou ovako formiranu obitelj
Naime dijete je bolovalo od karcinoma oka lijecilo se primalo i prima terapije (zato je i krvnik pozvao nekoc partnera da dodje sto prije po dijete)
Humanitarne akcije su bile pokrennute i dijete je dobilo lijecenje i tretman u Turskoj
E sad moja teorija je sljedeca
Monstrum puca i u glavi pravi plan Puca psiholoski
REcimo da se brinuo za kcerku suprugu je necu to moci ustvrditi necu ni pomisliti o tome da jeste
Dakle imaju problema u porodici on ili ono se iskaljava nad zenom Zena ne moze da trpi i cak i uvidja da je i dijete u opasnosti
Iskaljava se jer nije naucio drugacije on mora sve da lomi oko sebe pravo narcisoidno govno
Dakle tada Nizama prijavljuje stvar policiji a valjda je prethodno pobjegla
Monstrum imajuci kontakte u policiji dobija informacije o prijavi i lokaciji prijave
U precutnoj saradnji monstrumu je dozvoljeno da rjesava u svojoj porodici stvari kako on zeli
Isprebijajuci svoju zenu vidi da ne moze vise tako eventualna skrb i pomoc djetetu dosla bi u pitanje ako bi se saznalo da je on nasilnik
I smislja plan da posalje i sebe i Nizamu u propast tj smrt . Time ce djetetu obezbjediti skrb i vjecnu paznju
Krivio je heroinu Nizamu da ne cuva brak pa je skovao pplan da je na grozan nacin isprebija da vise ni sminka ne moze popraviti stvari kako se na fb slikama moze primjetiti da je rahmetli Nizama se sminkala potom joj saopštavajuci da ce je ubiti naredjuje da kaze
Bojala sam se za sebe i za dijete
Pazite taj niz rijeci
Zasto nije obrnuto Obrnuto bi prebacilo monstrumu da je neko ko ne misli o djetetu
Ovako "za sebe" znaci nasilje nad zenama tako ce je svi upamtiti a o dijetetu ce se brinuti drugi nakon smrti
Postoji jos i detalj iz price o obijenom ocu i sinu
Naime Prije 7 8 godina on je imao vezu sa maloljetnom kcerkom i sestrom (sto govori o nekoj romanticarskoj slobodi djevojaka tog kraja). Nagovorio je da ukrajde 74000 eura iz kuce i da pobjegnu u Srbiju
Nakon toga porodica ga je tuzila a slucaj se nikad nije priveo kraju osudom
Dakle lik je bio svojevrsni klaun spreman na sve pored toga sto je bio i monstruozna pizda istiski kriminalac i od nasilja i od prevare
Toliko to je neka moja teorija kako je on to gledao ali i ovako i onako stvor je smrad
Maltretirao je majku oca sve djevojke s kojim je bio sve je to ta sredina uzimala kao normalan teret
Sve do ovog trena kada je monstrum postao narcisoidna svinja koja nije niti trpila biljegu porodicnog nasilnika nego je htio da bude narcis i u toj situaciji plus porodica sa djetetom to pokazuje da se kriminal ne isplati