Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kurjakk wrote: ↑07/08/2023 19:34
Ovo je vjerovatno glupo pitanje ali s obizrom da je razlika preko 500 km rizikovacu.
Sad na autu imam 225 55 R 17 i trebam kupiti nove gume i nasao jedne pasu u svakom pogledu ali su 235 55 R 17. Da li ih mogu staviti na ove gore felge? Radi se o zimskim gumama i ako moze komentar kako to utice na auto.
Evo pa čitaj. Valjda engleski nije problem. Vjerovatno je alternativa ok, ali uputi se.
Ako je prva dimenzija fabrička, felga je vjerovatno 7.5J sto odgovara i za 235 mm
Prodaj vikendicu pa ces moci na ljetnim citavu zimu.
P.S. jucer popodne kisa i staje Polo na semaforu u Dalmatinskoj.
Ja stajem iza njega.
Kako se upalilo zeleno tako je poceo slajdrati i ostao u mjestu.
Svi iza njega smo normalno krenuli i obisli ga.
Na kakvim kalosama on vozi da mi je znati.
Clio 4, najmanje dimenzije gume po internetu su 185 65 15.
Moze li mu stati 185 60 14? To su zimske ostale sestri sa starog clia, a nove gume.
Cini mi se prevelika razlika da je ovo?
Moze li mu stati 185 60 14? To su zimske ostale sestri sa starog clia, a nove gume.
Juka Jebach wrote: ↑17/08/2023 16:11
Kakve su gume LingLong, vidio ih na jednom golfu R
jeftine, proizvedene u kini a moguce da su proizvedene u novoj fabrici linglong u zrenjaninu, vjerovatno nista losije od tigra
eno i michelin za motore sam vidio made in serbia