Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iznenadjen sam da je Grahovac u Turskoj. Bio je dosta solidan igrac u Rapidu i mislim da je cak bio i kapiten. Ne znam u kakvoj je fizickoj spremi ali ne bi bio lose pojacanje za nas. Valjda znaju treba li nam jos jedan vezni ili ne znaju nego hajd da kaparisemo ili je Grahovac uracunat u cijenu Dala.
Treba nam igrac na ovoj poziciji to je jasno ko dan, trenitno smo najkriticniji na toj poziciji, jer smo bezidejni u napadu...sad da li je ovaj rjesenje, vidjeti cemo, realno momak je mlad tako da nije ovo ni los posao.
Ofanzivni vezni sa 72 nastupa 4 gola i 2 asistencije.Kratko jasno.
Igrao za U20 reprezentaciju Hrvatske, sa 22 godine i 72 utakmice ta statistika o kojoj pricas da je bolja, ne bi sigurno igrao u Sarajevu ili Domzale, vec ligama petice..
Novo pojačanje u redovima Bordo kluba je dvadesetjednogodišnji Ajdin Hasić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Ovaj talentovani napadač, koji je ranije dobio i poziv u seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali nikada nije debitovao, na Koševo stiže na posudbu iz turskog Bešiktaša.
Talentovani ofanzivac potpisao je ugovor do kraja sezone 2023/2024.
Ovaj mali je nesto ko malo zaigrao za Besiktaš, pa posudba, onda povreda, ako se ne varam. Hajde, ako jedan upali od njih, valjat će. Opet mi se čini politika nabacivanja igrača.
Dobro došli. Ovaj u veznom redu, ako je kvalitetan i pokaže se kao pojačanje nam treba. Umjesto koga će Hasić igrati? Jedino ako planiramo neku postavu sa dva klasična napadača ima smisla dovedti još jednog.
Ganjaju li se papiri za Keremeha? Državljanstvo Srbije.
mirza_15 wrote: ↑19/08/2023 15:45
Dobro došli. Ovaj u veznom redu, ako je kvalitetan i pokaže se kao pojačanje nam treba. Umjesto koga će Hasić igrati? Jedino ako planiramo neku postavu sa dva klasična napadača ima smisla dovedti još jednog.
Pise na transfermarktu da je Hasiceva primarna pozicija desno krilo
mirza_15 wrote: ↑19/08/2023 15:45
Pise na transfermarktu da je Hasiceva primarna pozicija desno krilo
Hajde vidjet ćemo. Ja sam mislio da je klasični špic. Ali i na krilima već imamo igrača (Viveros, Ziljkić, Keremeh, Ikić, a i ne nova desetka može na krilo čini mi se). Možda ovo što @GandalfSivi kaže mada bi bilo dobro da se njemu završi srpsko državljanstvo.