jel me sad trolaš ili ozbiljno
Dobro pretjero sam samo hocu reci da je ljepsi od pola Crne Gore bar ahaha
Moderator: anex
jel me sad trolaš ili ozbiljno
Nikad u zivotu...tacno onako kako sam napisao..manuchao91 wrote: ↑14/08/2023 13:44jel me sad trolaš ili ozbiljno
Dobro pretjero sam samo hocu reci da je ljepsi od pola Crne Gore bar ahaha
Ma on je u centru Hurghade izgleda, najbolje plaže i hoteli su u Sahl Hasheeshu i Soma Bay zaljevu koji su udaljeni 45 min od Hurghade odnosno 1h i 15 min (Soma Bay).konektovan wrote: ↑14/08/2023 13:27 Ovo se ne moze sa Makarskom rivijerom porediti..a sa otocima, Brac, Hvar, Korcula pogotovo..![]()
Ja nisam kad sam isao. Zute groznice tamo nema, a ako si redovno vakcinisana "standardnim" vakcinama kao dijete, jedini rizik ti je hepatitis, koji mozes jednostavno izbjeci tako sto neces jesti na vidljivo poganim mjestima.
Bio sam malo skeptican ali na kraju vrijedi svake egipatske funte koju smo platili.zilla_ wrote: ↑14/08/2023 18:39 Bio na tom izletu u sharm el naga po meni jedan od najboljih izleta koji se rade iz hurgade.
Crveno more je meni fenomenalno i to sto mozete vidjeti tu kad zaronite nema ni na maldivima. Nama bosnjama lahko dostupno, jeftino, skoro svi koji idu u hr mogu ga sebi priustiti al dzaba je bosnjo ne vidi dalje od tucepa i hladovine ispod borova i zrikavaca hehehe
Mi nismo nista posebno za odlazak, standardno smo vakcinisani redovnim vakcinama iz djetinjstva.
Interesuje me da li kod nas uopste ima tih vakcina.
Mi smo se za Sri Lanku etc. izboli uzduz i poprijeko
Ne odsjedamo ovdje, to je samo izlet, nije centar a ni hotel nam nije u centru hurghade vec odmah uz aerodrom.xoklix wrote: ↑14/08/2023 14:17Ma on je u centru Hurghade izgleda, najbolje plaže i hoteli su u Sahl Hasheeshu i Soma Bay zaljevu koji su udaljeni 45 min od Hurghade odnosno 1h i 15 min (Soma Bay).konektovan wrote: ↑14/08/2023 13:27 Ovo se ne moze sa Makarskom rivijerom porediti..a sa otocima, Brac, Hvar, Korcula pogotovo..![]()
Haj necu te crnjaciti
Prvih nekoliko dana su me izujedali komarci, ni autan nije pomagao, tako da ako sam sta fasovo - jbg.
Ma niko ne prepoeucuje nista dodatno za egipat, standardne vakcine samo koje svi imamo
Sid the sloth wrote: ↑14/08/2023 22:21 Jao kako opisujete kao da ste ljetovali pored deponije al niko ne bi priznao da se zajebao nema sanseNeki malo povracaju i imaju proljev, sta fali, malo te izujedaju komarci s ko zna kakvim bolescurama, malo muhe sa govana na sve sto jedes al nema veze prezivi covjek svasta
![]()
Sta ces, sve ima svoje dobre i lose strane.Sid the sloth wrote: ↑14/08/2023 22:21 Jao kako opisujete kao da ste ljetovali pored deponije al niko ne bi priznao da se zajebao nema sanseNeki malo povracaju i imaju proljev, sta fali, malo te izujedaju komarci s ko zna kakvim bolescurama, malo muhe sa govana na sve sto jedes al nema veze prezivi covjek svasta
![]()
izvrsni direktor wrote: ↑14/08/2023 22:24Ma niko ne prepoeucuje nista dodatno za egipat, standardne vakcine samo koje svi imamo