Crvena Tifoza wrote: ↑11/08/2023 15:06Ne sjecam se da sam sa tobom komunicirao i razmjenjivao misljenje.
Izvini, ali ko si ti sad?
Crvena Tifoza wrote: ↑02/08/2023 14:36Može. Dogovoreno.
Kad su utakmice?
(sigurno ćeš na odmor za par dana)![]()
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Crvena Tifoza wrote: ↑11/08/2023 15:06Ne sjecam se da sam sa tobom komunicirao i razmjenjivao misljenje.
Izvini, ali ko si ti sad?
Crvena Tifoza wrote: ↑02/08/2023 14:36Može. Dogovoreno.
Kad su utakmice?
Prošle sezone, kosovski Balkani ušao u grupnu fazu tako što je izbacio tim iz San Marina, onda ribare sa Farskih ostrva na penale i Shkupi. Ima još takvih primjera, uglavnom daleko od toga da je Zrinjski jedini koji ima sreće.omega369 wrote: ↑11/08/2023 16:00Ja mislim da niko nikada na svijetu nije lakse usao u grupe od njih. Jedva sa urartuom i pobjeda nad ribarima, da ne kazem da bi ih urartu po starim pravilima i izbacio.ultima_palabra wrote: ↑10/08/2023 23:46 Realno je sad prvacima prelagan put do grupa, mogu i ispasti dva puta. Jos ako si nosilac u 1. pretkolu LP… igrali bi sigurno i sarajevski klubovi grupe da je bio ovakav sistem takmicenja ranije.
Pa taj zrinjski nikad nije dosao u trece pretkolo CL, a zeljeznicar i sarajevo jesu. Nikad ni blizu nekog playoffa,a zeljeznicar i sarajevo jesu, jos mi 4 puta i sad su oni u grupi kao "najuspjesniji".
Ja bih rekao najsretniji tim ikad
Da, nažalost mnogo toga zavisi od grijeha a Sarajevo i Željezničar nisu imali sreće, kao ni Zrinski ranijih sezona. I koliko je bitno svake sezone igrati u Europi vidi se iz primjera Zrinskog, da i ove sezone nisu bili nositelji u prvom pretkolu meni vjerojatno igrali grupe.Bazinga1234 wrote: ↑11/08/2023 20:24Prošle sezone, kosovski Balkani ušao u grupnu fazu tako što je izbacio tim iz San Marina, onda ribare sa Farskih ostrva na penale i Shkupi. Ima još takvih primjera, uglavnom daleko od toga da je Zrinjski jedini koji ima sreće.omega369 wrote: ↑11/08/2023 16:00
Ja mislim da niko nikada na svijetu nije lakse usao u grupe od njih. Jedva sa urartuom i pobjeda nad ribarima, da ne kazem da bi ih urartu po starim pravilima i izbacio.
Pa taj zrinjski nikad nije dosao u trece pretkolo CL, a zeljeznicar i sarajevo jesu. Nikad ni blizu nekog playoffa,a zeljeznicar i sarajevo jesu, jos mi 4 puta i sad su oni u grupi kao "najuspjesniji".
Pardon.Zoooka wrote: ↑11/08/2023 16:25Crvena Tifoza wrote: ↑11/08/2023 15:06
Ne sjecam se da sam sa tobom komunicirao i razmjenjivao misljenje.
Izvini, ali ko si ti sad?Crvena Tifoza wrote: ↑02/08/2023 14:36
Može. Dogovoreno.
Kad su utakmice?
Zar je Zrinjski ušao u grupe?omega369 wrote: ↑11/08/2023 16:00Ja mislim da niko nikada na svijetu nije lakse usao u grupe od njih. Jedva sa urartuom i pobjeda nad ribarima, da ne kazem da bi ih urartu po starim pravilima i izbacio.ultima_palabra wrote: ↑10/08/2023 23:46 Realno je sad prvacima prelagan put do grupa, mogu i ispasti dva puta. Jos ako si nosilac u 1. pretkolu LP… igrali bi sigurno i sarajevski klubovi grupe da je bio ovakav sistem takmicenja ranije.
Zoooka wrote: ↑11/08/2023 16:25Crvena Tifoza wrote: ↑11/08/2023 15:06
Ne sjecam se da sam sa tobom komunicirao i razmjenjivao misljenje.
Izvini, ali ko si ti sad?Crvena Tifoza wrote: ↑02/08/2023 14:36
Može. Dogovoreno.
Kad su utakmice?
Ako izgube playoff za LE protiv Austrijanaca idu u grupe konferencijefortaleza wrote: ↑13/08/2023 14:59Zar je Zrinjski ušao u grupe?omega369 wrote: ↑11/08/2023 16:00
Ja mislim da niko nikada na svijetu nije lakse usao u grupe od njih. Jedva sa urartuom i pobjeda nad ribarima, da ne kazem da bi ih urartu po starim pravilima i izbacio.
Kao što ti je kolega već odgovorio, Zrinjski ima jos revanš protiv ovih Islandjana (sto bi trebala biti formalnost sa +4) i onda idu u plejof za Ligu Evrope. Tu igraju protiv Laska, ako prodju idu u grupe LE a ako izgube idu u grupe Konferencije. Znaci ne smiju još zabrljat na Islandu i imaju jesen u Evropi.
Na to sam i ciljao. Prvo skočiti pa reći hop.studeni76 wrote: ↑13/08/2023 17:12Kao što ti je kolega već odgovorio, Zrinjski ima jos revanš protiv ovih Islandjana (sto bi trebala biti formalnost sa +4) i onda idu u plejof za Ligu Evrope. Tu igraju protiv Laska, ako prodju idu u grupe LE a ako izgube idu u grupe Konferencije. Znaci ne smiju još zabrljat na Islandu i imaju jesen u Evropi.
Oni su u grupnoj fazi, baš su male šanse da ovo ispuste, a mi možemo tako pričati kako im je kukavička igra, itd, to nam samo ostaje.last mohicans wrote: ↑17/08/2023 21:00 Sramota je da ovo Zrinjski izgubi, kako god. Kukavička igra i nedostojna prvaka zemlje, a pogotovo jer ovo nije ekipa ni trećeg razreda Evrope. Jedva hodaju, ne znam kako misle igrati grupu i prvenstvo sa ovakvim odnosom i karakterom.