Beosport alta...
Bude snizenih modela uvijek.
Moderator: anex

Gdje se mogu kupiti ove?

i jel se bas mora selfie sa dvije ruke uslikati
ne moze bona musko ostariti, to samo zeMske rade, tj. samo lafice suprotnog pola, one to mogu, tek tako ostariti
Kakve veze on ima s naocalama??zposao wrote: ↑04/07/2025 16:51 @zippoo87 slao sam ti privatne poruke ali ne znam zašto stoje u outboxu nikako da se pošalju.
Elem, trebaju mi sunčane naočale za vožnju ali ne nešto bezveze da uništim oči jer iovako imam problema sa očima. A ne daje mi se stotine maraka jer ima male djece pa lome sve živo. Gdje šta kako![]()
Vrhunski poznavalackonektovan wrote: ↑04/07/2025 19:03Kakve veze on ima s naocalama??zposao wrote: ↑04/07/2025 16:51 @zippoo87 slao sam ti privatne poruke ali ne znam zašto stoje u outboxu nikako da se pošalju.
Elem, trebaju mi sunčane naočale za vožnju ali ne nešto bezveze da uništim oči jer iovako imam problema sa očima. A ne daje mi se stotine maraka jer ima male djece pa lome sve živo. Gdje šta kako![]()
Beosport ima manju ponudu polaroid naocala...uz snizenja budu solidne cijene,.ali polaroid nije ni blizu kvalitetom nekadasnjem. To je sad uglavnom temu kvalitet.