BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Haris.ba

#1001 Re: BiH - Crna hronika

Post by Haris.ba »

Pravda za sutkinju.

Udar na nezavisno pravosudje. :bih:
Sutkinja iz Gradačca odbila zahtjev da monstrum ne prilazi Nizami, a dio rješenja kopirala iz drugog predmeta
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sutkinj ... /230812096
Naslovnica

#1002 Re: BiH - Crna hronika

Post by Naslovnica »

Nakon ovih ubistava u Gradačcu, nekako mi stalno prolazi kroz glavu zločin koji je počinio Junuz Kečo, a ovjekovječio Kenović u Kuduzu.
Šta mislite, koliko se ljudi koji su gledali film sažalilo nad sudbinom Bećira Kuduza i pomislilo da je "kurva dobila ono što je zaslužila"? Mislim da bi odgovor mnoge iznenadio.
Uopšte ne pokušavam povući paralelu između Bademe i Nizame, šta je prethodilo ubistvima (totalno nebitno jer nikakvo ubistvo ne može imati opravdanje u bilo čemu), nego čisto razmišljanje.
Po meni, Bećir i Nermin su isti.
n+1

#1003 Re: BiH - Crna hronika

Post by n+1 »

Kancelovati Kuduza i Ademira Kenovića.
narcisaa

#1004 Re: BiH - Crna hronika

Post by narcisaa »

Proslijedila sam sve linkove na policiju Gradacac.
Bas me zanima hoce li i kako brzo reagovati i da li ce mene kontaktirati zbog prijave?

Zena smaknuta javno, 15.000 psihopata se nasladjivalo njenom mukom, alfa muzjaci, iza tastature, podrzavali i ohrabrivali podivljali testosteron u krvavom piru, sada jos njenu sliku, na kojoj je izoblicena i krvava prebijena dijele po fb kao svoje trofeje i toboznje "opomene" svoje dusebriznosti.

Ovdje seoske lole, visoko uvrijedjene sujete, pokusavaju negirati i izmijeniti definiciju femicida jer zaboga (da li je svako ubistvo zene femicid?), ona je moje "vlasnistvo", moja "roba", moj "trofej" za pokazivanje a kuci ring za boksanje u kojem cu redovno vjezbati.
mali_balon

#1005 Re: BiH - Crna hronika

Post by mali_balon »

MarlboroGold wrote: 12/08/2023 20:36 Ma ovi što traže da pogledaju video su fakat za jedno psihijatrijsko propitivanje. Možda je ovo previše ekstreman stav s moje strane, ali jbg ne mogu nikako da shvatim tu želju.
Ne odnosi se na one kojima to eventualno struka nalaže.
To su obicne pizdurine od ljudi ....veze oni nemaju kako izgleda raznesena ljudska glava ili otkinuti udovi i kako "mirise" ljudska krv.....ne trebaju oni psihijatru nijh treba gurnut u neki situaciju da se upisaju i useru od straha i muke.....to su obicni pacovi tj misevi
Haris.ba

#1006 Re: BiH - Crna hronika

Post by Haris.ba »

Neko lajk, neko rjesenje o nezastiti zene...

Hajmo fokus na lajkove...
PM72

#1007 Re: BiH - Crna hronika

Post by PM72 »

Manite se budalaština...ti kao neka veličina što si proslijedila linkove policiji a oni kao pratili kretena...
Tito vas hebo besposleni ..kako imate vremena za kretenluke? Tačno vam zavidim kolike ste dangube
Last edited by PM72 on 12/08/2023 21:12, edited 1 time in total.
mali_balon

#1008 Re: BiH - Crna hronika

Post by mali_balon »

Naslovnica wrote: 12/08/2023 21:04 Nakon ovih ubistava u Gradačcu, nekako mi stalno prolazi kroz glavu zločin koji je počinio Junuz Kečo, a ovjekovječio Kenović u Kuduzu.
Šta mislite, koliko se ljudi koji su gledali film sažalilo nad sudbinom Bećira Kuduza i pomislilo da je "kurva dobila ono što je zaslužila"? Mislim da bi odgovor mnoge iznenadio.
Uopšte ne pokušavam povući paralelu između Bademe i Nizame, šta je prethodilo ubistvima (totalno nebitno jer nikakvo ubistvo ne može imati opravdanje u bilo čemu), nego čisto razmišljanje.
Kontam te ...to je taj mentalitet zena vazda rospija kako god okrenes
emirolini

#1009 Re: BiH - Crna hronika

Post by emirolini »

Rijeci koje se uvijek ponavljaju.

- zakazao sistem
- od ranije poznat policiji

Sudilastvu treba oko 20 godina da rijesi jednostavan spor oko zemljista a gdje god su narkosi i lokalni razbijaci uvijek ide u njihovu korist. Drzava za kriminalce!
tatoo

#1010 Re: BiH - Crna hronika

Post by tatoo »

Tuga.
Svaki grad ima ovakve ubice. Svi se znaju, od “obicnih” ljudi, policije, sudija… i sve te ubice mogu nekaznjeno raditi skoro sta god hoce. Nauditi, zastrasivati, otimati.

Sta bi ih trebalo sprijeciti?

Policija koja je u vecini “samo da prodje smjena” da ispune kvotu kazni, ako slucajno nabasaju na svoj posao gledaju da prebace na tuzilastvo na koje ne treba trositi rijeci i 9 od 10 tuzilaca isto pod kontrolom nekoga na drugoj strani telefona. Sudije isto tako.
Nemoj njega, rodjak mu je doktor valjao mi je, moze opet zatrebati. Svastika mu je urbanizmu, trebace mi za neke papire.
Ili klasicno mito za pare.
Boli ih tuki, oni nekom uvijek trebaju, njih nece dirati nikada. Mogu zatrebati.
Svak svakome duzan, svak svakog ima u dzepu, nema postena covjeka nigdje.

700 kg droge i slobodan.
3 decenije “gradjenja drzave i institucija”. K..ca palca.

Cuj sutkinja odbila zahjev… tu sve pocinje i zavrsava. Za ove nesretne ubijene i za sve ostale ljude. I klasika, krivicni zakon joj ne dozvoljava bla bla bla.
Nista.
narcisaa

#1011 Re: BiH - Crna hronika

Post by narcisaa »

mali_balon wrote: 12/08/2023 21:10
Naslovnica wrote: 12/08/2023 21:04 Nakon ovih ubistava u Gradačcu, nekako mi stalno prolazi kroz glavu zločin koji je počinio Junuz Kečo, a ovjekovječio Kenović u Kuduzu.

Kontam i ja takav mentalitet alfa muzjaka, vazda psihopata, nasilnik, seksualni manijak i ubica, zena je za njega njegovo "vlasnistvo", "roba", "trofej", "seksualna lutka". Nikada ljudsko bice ravnopravno i jednako svakom MUSKARCU. Vazda rospija......mijenjaj ih k´o gace, imas pravo na 4,samo 3x ponovis raspustam te i vec si razveden, mozes dovesti drugu, mladju, a moze i djecaka do 10 godina, u raju te cekaju 72 hurije DJEVICE koje nije dotakao ni covjek, ni sejtan,......
pinkman

#1012 Re: BiH - Crna hronika

Post by pinkman »

narcisaa wrote: 12/08/2023 21:06 Proslijedila sam sve linkove na policiju Gradacac.
Bas me zanima hoce li i kako brzo reagovati i da li ce mene kontaktirati zbog prijave?

Zena smaknuta javno, 15.000 psihopata se nasladjivalo njenom mukom, alfa muzjaci, iza tastature, podrzavali i ohrabrivali podivljali testosteron u krvavom piru, sada jos njenu sliku, na kojoj je izoblicena i krvava prebijena dijele po fb kao svoje trofeje i toboznje "opomene" svoje dusebriznosti.

Ovdje seoske lole, visoko uvrijedjene sujete, pokusavaju negirati i izmijeniti definiciju femicida jer zaboga (da li je svako ubistvo zene femicid?), ona je moje "vlasnistvo", moja "roba", moj "trofej" za pokazivanje a kuci ring za boksanje u kojem cu redovno vjezbati.
Logicnije bi bilo da je 15.000 ljudi gledalo drugi “live” jer su mediji objavili da se uzivo javio opet. A sumnjam da se tako brzo “rasirio” prvi “live”. Osim ako nije imao desetine hiljada pratilaca.

U svakom slucaju, o ovome ce se pricati jos neko vrijeme i onda opet po starom. Dok se ne pojavi neka nova Nizama. Danas niko ne spominje djevojku iz Olova koju su dva monstruma ubila.
elcaliente

#1013 Re: BiH - Crna hronika

Post by elcaliente »

Svasta ste napisali ali niste nista rekli.

Valjda postoji definicija femicida a ne da tumaci kako ko hoce.

Po forumu moze biti prebijanje, ubistvo, ona njega izludila, femicid itd.

Mora postojati definicija.

Prema google, femicid je ubistvo samo iz tog razloga sto je neko djevojka ili zena. Tacka, nema ovo ili ono.
Last edited by elcaliente on 12/08/2023 21:41, edited 2 times in total.
Leverage

#1014 Re: BiH - Crna hronika

Post by Leverage »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/malolje ... /230812112

Evo idealne prilike da se ništa ne poduzme.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#1015 Re: BiH - Crna hronika

Post by mk ultra »

tatoo wrote: 12/08/2023 21:22 Tuga.
Svaki grad ima ovakve ubice. Svi se znaju, od “obicnih” ljudi, policije, sudija… i sve te ubice mogu nekaznjeno raditi skoro sta god hoce. Nauditi, zastrasivati, otimati.

Sta bi ih trebalo sprijeciti?

Policija koja je u vecini “samo da prodje smjena” da ispune kvotu kazni, ako slucajno nabasaju na svoj posao gledaju da prebace na tuzilastvo na koje ne treba trositi rijeci i 9 od 10 tuzilaca isto pod kontrolom nekoga na drugoj strani telefona. Sudije isto tako.
Nemoj njega, rodjak mu je doktor valjao mi je, moze opet zatrebati. Svastika mu je urbanizmu, trebace mi za neke papire.
Ili klasicno mito za pare.
Boli ih tuki, oni nekom uvijek trebaju, njih nece dirati nikada. Mogu zatrebati.
Svak svakome duzan, svak svakog ima u dzepu, nema postena covjeka nigdje.

700 kg droge i slobodan.
3 decenije “gradjenja drzave i institucija”. K..ca palca.

Cuj sutkinja odbila zahjev… tu sve pocinje i zavrsava. Za ove nesretne ubijene i za sve ostale ljude. I klasika, krivicni zakon joj ne dozvoljava bla bla bla.
Nista.
Zato kazem
Gradacac je trebao sahraniti ovog debila davno

Od policije nista, sud i ostalo

Ali sve je neka nemoj, sakrij se iza store
I daj sve beneficije debilu

Da hoce neko da ae zarovi, nasle bi se njegove veze u vlasti garantiram
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#1016 Re: BiH - Crna hronika

Post by laserShow »

Vijeće ministara će proglasiti Dan žalosti u cijeloj BiH zbog tragedije u Gradačcu

Hajmo hrakaci, sta dalje? Evo, dan zalosti, ispunjen je vas glavni zahtjev. Hajmo asda da vidimo neke realne i korisne zahtjeve? STA NAKON DANA ZALOSTI?
Naslovnica

#1017 Re: BiH - Crna hronika

Post by Naslovnica »

Leverage wrote: 12/08/2023 21:37 https://www.klix.ba/vijesti/bih/malolje ... /230812112

Ovom bolesniku ne bi pomogle ni strahovite batine, lomovi ekstremiteta, nagnječenje mozga...ovo je latentni manijak i ubica, tempirana bomba.
Smjestiti na Sokolac iza prozora sa rešetkama i sedatirati svakodnevno.
emirolini

#1018 Re: BiH - Crna hronika

Post by emirolini »

Leverage wrote: 12/08/2023 21:37 https://www.klix.ba/vijesti/bih/malolje ... /230812112

Kazu inace fin momak, povucen ali od ranije poznat policiji.
Nano22

#1019 Re: BiH - Crna hronika

Post by Nano22 »

Naslovnica wrote: 12/08/2023 21:48

Ovom bolesniku ne bi pomogle ni strahovite batine, lomovi ekstremiteta, nagnječenje mozga...ovo je latentni manijak i ubica, tempirana bomba.
Smjestiti na Sokolac iza prozora sa rešetkama i sedatirati svakodnevno.
Pa bit ce isto ko i neki dan uhapsili ga, pa su ga opet pustili.
Ali od ranije poznat policiji.
I sta češ?? Opet da se desi ko u Gradačcu
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#1020 Re: BiH - Crna hronika

Post by laserShow »

narcisaa wrote: 12/08/2023 21:26 Kontam i ja takav mentalitet alfa muzjaka, vazda psihopata, nasilnik, seksualni manijak i ubica, zena je za njega njegovo "vlasnistvo", "roba", "trofej", "seksualna lutka". Nikada ljudsko bice ravnopravno i jednako svakom MUSKARCU. Vazda rospija......mijenjaj ih k´o gace, imas pravo na 4,samo 3x ponovis raspustam te i vec si razveden, mozes dovesti drugu, mladju, a moze i djecaka do 10 godina, u raju te cekaju 72 hurije DJEVICE koje nije dotakao ni covjek, ni sejtan,...
koliko si ti opterecena muskarcima i nekim "pravima" zena to je prosto za gadjenja. Shvati, taj mejnstrim ugrozenosti je u glavama pojedinih kojima je cijeli svijet kriv za komplekse. Daleko je vise nas normalnih koji zenu gledaju kao ravnu sebi, gdje skupa koracaju, pa cak je stave i ispred sebe.

Totalno fulate i totalno zabijaet auto gol tim nekim narativom da muskarci gledaju zene kako si vec opisala. Gledaju, ali kurve. Normalnu zenu, normalan muskarac gleda s toliko postovanja da je to tesko opisati, to moras osjetiti. Zao mi je ako to nikada nisi osjetila.
a moze i djecaka do 10 godina, u raju te cekaju 72 hurije DJEVICE
Pravi vjernik to nikada nece reci. I na ovom i na onom svijetu ga ceka njegova zena.
Leverage

#1021 Re: BiH - Crna hronika

Post by Leverage »

emirolini wrote: 12/08/2023 21:49

Kazu inace fin momak, povucen ali od ranije poznat policiji.
Sad kad ga uhapse pa puste biće još poznatiji policiji.
NediM17

#1022 Re: BiH - Crna hronika

Post by NediM17 »

narcisaa wrote: 12/08/2023 21:26
mali_balon wrote: 12/08/2023 21:10

Kontam i ja takav mentalitet alfa muzjaka, vazda psihopata, nasilnik, seksualni manijak i ubica, zena je za njega njegovo "vlasnistvo", "roba", "trofej", "seksualna lutka". Nikada ljudsko bice ravnopravno i jednako svakom MUSKARCU. Vazda rospija......mijenjaj ih k´o gace, imas pravo na 4,samo 3x ponovis raspustam te i vec si razveden, mozes dovesti drugu, mladju, a moze i djecaka do 10 godina, u raju te cekaju 72 hurije DJEVICE koje nije dotakao ni covjek, ni sejtan,......
Interesantno da zene biraju takve, nece husinskog rudara.
Lagodan zivot, vile, skupi automobili, pare, nakit, putovanja, vjerovatno se i smrkne malo.
Zasto se patiti sa tamo nekim postenim siromahom.
I onda to sve jednog dana dodje na naplatu u najmonstruoznijem obliku.
Ne vjerujem da nije znala s kim ima posla.
Adobeg

#1023 Re: BiH - Crna hronika

Post by Adobeg »

Ovaj mali je psihicki bolestan,ljudi reagujte dok ne bude kasno. :evil:
swanfilter

#1024 Re: BiH - Crna hronika

Post by swanfilter »

Ova tema je za katanca ...
swanfilter

#1025 Re: BiH - Crna hronika

Post by swanfilter »

Adobeg wrote: 12/08/2023 22:32

Ovaj mali je psihicki bolestan,ljudi reagujte dok ne bude kasno. :evil:
Pa,.jucer sam gledao video izvinjenja ...
Post Reply