Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑12/08/2023 18:23
Danas poprilično mirno, što mi zapravo tek sugeriše da Chelsea napokon nešto pokušava.
I opet se vrijeme gubi, jos ako bude uzalud to ce tek cirkus biti. Imslo bi smisla da imaju mig od Caicedovih ljudi, ovako razvlace i na kraju ce ostati bez ikoga na kraju prelaznog roka!
Ja se najiskrenije nadam da imaju vec spremnu i dogovorenu alternativu(e), inace ce ovo fail biti da ce se moci unucima prepricavati!
Jako mi se svidja profesionalno drzanje Lavie u ovom prelaznom roku! Ima ugovor sa klubom koji je ispao iz lige, vec mjesec dana se natezu oko njega za par miliona, ali sa njegove strane tokom tog perioda (bar ono sto mi mozemo vidjeti) nema nikakvog prenemaganja, pritisaka ili ucjena da se postupak zavrsi. Sad kad se ukljucio i Chelsea takodjer nema komentara protiv bilo kojeg od klubova, samo strpljivo ceka da se sve zavrsi. Mislim da se i takve stvari trebaju uzeti u obzir pored suhe statistike.
BHF_Manijak wrote: ↑12/08/2023 19:02
I opet se vrijeme gubi, jos ako bude uzalud to ce tek cirkus biti. Imslo bi smisla da imaju mig od Caicedovih ljudi, ovako razvlace i na kraju ce ostati bez ikoga na kraju prelaznog roka!
Ma neće. Mi smo vrijeme izgubili kad nam DM nije došao tokom priprema. Meni je sad vala iskreno svejedno, ha došao večeras ha 31.08. Doći će neko, to nije briga.
convict wrote: ↑12/08/2023 19:13
Jako mi se svidja profesionalno drzanje Lavie u ovom prelaznom roku! Ima ugovor sa klubom koji je ispao iz lige, vec mjesec dana se natezu oko njega za par miliona, ali sa njegove strane tokom tog perioda (bar ono sto mi mozemo vidjeti) nema nikakvog prenemaganja, pritisaka ili ucjena da se postupak zavrsi. Sad kad se ukljucio i Chelsea takodjer nema komentara protiv bilo kojeg od klubova, samo strpljivo ceka da se sve zavrsi. Mislim da se i takve stvari trebaju uzeti u obzir pored suhe statistike.
Ma nije ni Caicedo ništa lošiji dečko samo je okružen lošim ljudima. I meni je žao obojice, klinci su to koji prolaze ovih dana poprilične roler kostere, ali šta ćeš, to je život današnjeg fudbalera.
Ali opet mi nije jasno, ako je Brighton dao deadline, Liverpool ga ispostovao, Chelsea nije, zar ne moze onda Brighton reci agentima "jebite se, mi smo postavili deadline, vas zeljeni klub to nije ispostovao, imate opciju ili da Caiceda odvedete u Liverpool ili ostaje kod nas. Kraj"?!
Ma dragi Amiđa pratis ti, ali ove boli karina... Nekad steknem dojam da ti je 18 puta bogatija "biljeznica" nego ovima ciji je to posao.
Umjesto svjetske klase sad ces gledati neku kurcinu, ako i tu kurcinu dovedu.
Bas mi se posrase u pocetak sezone sve im jebem retardirano. Po ko zna koji put...
A ovom malom klosaru i narko-kartelu od agenata zelim sto skoriji pad i da za 2 godine u nekom Palaceu, Evertonu zavrsi...
Ma dzaba, sad me mozes jebat... Ja veci i gori udarac ne pamtim, tako bitan igrac, tako da je "gotovo" bilo i onda zaokret. Ne pamtim za tako bitnog igraca...
Koja šteta što nemamo sutra DM opciju, bio bi dosta opušteniji. Ovako kada znam da ćemo gledati Curtisa tu...iskreno, rađe bi krenuo sa Mac - inverted Trent nego sa Curtisom.