Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam EXTRA NET paket za mobitel. Vidim da sad postoji opcija ("više saobraćaja") pa da se uz ugovor dobija 45 giga interneta. Zanima me je li to ugovor na 12 ili 24 mjeseca.
I drugo, da li u slučaju korištenja ove opcije imam pravo kupiti mobitel na rate?
Android Knego wrote: ↑12/08/2023 02:15
Imam EXTRA NET paket za mobitel. Vidim da sad postoji opcija ("više saobraćaja") pa da se uz ugovor dobija 45 giga interneta. Zanima me je li to ugovor na 12 ili 24 mjeseca.
I drugo, da li u slučaju korištenja ove opcije imam pravo kupiti mobitel na rate?
Na 24 mjeseca, a telefon mozes svakako kupiti na rate, ali kada uzmes ugovor sa vise saobracaja onda telefon mozes uzeti bez popusta, a svakako na tom paketu nije velika razlika.
Android Knego wrote: ↑12/08/2023 02:15
Na 24 mjeseca, a telefon mozes svakako kupiti na rate, ali kada uzmes ugovor sa vise saobracaja onda telefon mozes uzeti bez popusta, a svakako na tom paketu nije velika razlika.
Giancarlo wrote: ↑13/08/2023 19:09
Kratko pitanje za ove besplatne minute u ovim paketima na pretplatu, jesu li minute samo za mobilne mreze ili i fiksne takoder?
Prema svim mrežama u BiH, nebitno da li je fiksna ili mobilna mreža u pitanju.
speed test tacno kraj pozorista kad je bila velika guzva zbog SFF-a, po meni ok
ovaj speed test na carsiji nedaleko od sebilja bori se da ostane na zivotu.
Pozdrav! Koristim mojatv net m paket i na Android TV sam instalirao aplikaciju Moja WebTV, logovao se uredno međutim šta god da kliknem neće da mi pusti? Brzina interneta mjerena na TV je 60-70 megabita. Hvala!
dinnooo wrote: ↑14/08/2023 00:03
Pozdrav! Koristim mojatv net m paket i na Android TV sam instalirao aplikaciju Moja WebTV, logovao se uredno međutim šta god da kliknem neće da mi pusti? Brzina interneta mjerena na TV je 60-70 megabita. Hvala!
P.S. Jedino što mi radi jesu ove Telecom kamere.
Na kojem internetu je taj android tv, ako je na nekom drugom osim bhtelecoma onda moras imati poseban paket da ti rade kanali na njemu, a ako je bhtelecomovo onda moras provjeriti sa njima sta nije u redu i da li si logovan sa pravilnim podacima.