Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
liste kad padaju izgleda padaju coporativno.
jucer sam imao 3 u shteku, evo danas ni jedna od te 3 ne radi. plus me i balkan green pvr izbacuje sa kanala nakon minutu-dvije gledanja.
ima li ko neku listu da postedi?
karanana wrote: ↑09/08/2023 18:26
jucer sam imao 3 u shteku, evo danas ni jedna od te 3 ne radi. plus me i balkan green pvr izbacuje sa kanala nakon minutu-dvije gledanja.
Jesi li probao Aguia Vavoo addon za Kodi? Meni on već dugo radi bez problema.
karanana wrote: ↑09/08/2023 18:26
Jesi li probao Aguia Vavoo addon za Kodi? Meni on već dugo radi bez problema.
Zadnjih dana mi na Promise ADDON-u sve novije stvari nemaju linkove/streamove, i ono sto sam gledao (npr. Hijack) redovno izbacivali epizodu po epizodu i sad ova zadnja epizoda nema streama.
Tako i vecina novijih serija/filmova nista ne dodaju streamove.
Tyke wrote: ↑10/08/2023 22:18
Zadnjih dana mi na Promise ADDON-u sve novije stvari nemaju linkove/streamove, i ono sto sam gledao (npr. Hijack) redovno izbacivali epizodu po epizodu i sad ova zadnja epizoda nema streama.
Kako ubaciti real debrid u ovaj Scrubs? Inače koristim FEN addon i nemam problema ali vidim da hvalite ovaj Scrubs2, pa hajde da probam i to čudo neviđeno.
suad-sarajevo wrote: ↑11/08/2023 08:01
Kako ubaciti real debrid u ovaj Scrubs? Inače koristim FEN addon i nemam problema ali vidim da hvalite ovaj Scrubs2, pa hajde da probam i to čudo neviđeno.
Scrubs V2 is for free links only and does not work with paid link accounts such as Real Debrid
suad-sarajevo wrote: ↑11/08/2023 08:01
Scrubs V2 is for free links only and does not work with paid link accounts such as Real Debrid
Imam jedan specifičan problem, kupio sam Xiaomi Mi Stick Full HD međutim ne mogu skinuti nijednu aplikaciju na njega, znači louduje u nedogled. Probao sam na raznim internetima ali ništa, može li biti problem fabričke prirode ili šta već? Ne znam gdje da postavim ovaj upit, pa sam ovdje.
PajaELdin wrote: ↑14/08/2023 21:30
Imam jedan specifičan problem, kupio sam Xiaomi Mi Stick Full HD međutim ne mogu skinuti nijednu aplikaciju na njega, znači louduje u nedogled. Probao sam na raznim internetima ali ništa, može li biti problem fabričke prirode ili šta već? Ne znam gdje da postavim ovaj upit, pa sam ovdje.
Znam da sam imao sličan problem na EON boxu, i problem je riješen tek kad je zamijenjen box jer se na tom boxu nije mogao ažurirati firmware tj. android.
Probaj ažurirati android, ako dopušta.