Podrška!
Hajde neće li konačno više otići.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Podrška!
Hajde neće li konačno više otići.
A raja bi ga džabe otjerala, i jos kažu Mirvić glupan, a Mirvić ubi dvije i po milke . Treba robu koja je za prodaju hvaliti na sve strane, pametan potez, svaka čast
I tako krene. Jedan kaze 2 mil, drugi nadoda jos pola, treci ce dodati pitaj Boga koliko i na kraju ce se na ulici pricati kako je otisao za 5,6 miliona. A u stvari,niko nema pojma koliko ce dobiti za njega.
Postani ponosni član FK Sarajevo! Biti član dokaz je privrženosti BORDO boji.
*Uplatu je moguće izvršiti isključivo na licu mjesta u Odjelu za članstvo.
Paket plus uključuje:
- Člansku karticu
- Dres
- Poklon privjesak
Cijena je 109,90 KM
https://fanshop.fksarajevo.ba/postani-clan
Ja sinoc negdje prvo procitah preko milion KM, a onda se pojavi ovo preko milion eura...deer_hunter wrote: ↑09/08/2023 08:49I tako krene. Jedan kaze 2 mil, drugi nadoda jos pola, treci ce dodati pitaj Boga koliko i na kraju ce se na ulici pricati kako je otisao za 5,6 miliona. A u stvari,niko nema pojma koliko ce dobiti za njega.Cisto sumnjam da ce za njega Rizespor iskesirati rekordan iznos sto bi bilo sve preko 2 miliona. Toliko ni Mamic nije izvukao od transfera Dilavera
Joj sjecas se onoga koji je sanjao tako tekme negdje oko Lecha te godine. Bas bila dobra zezancijaGandalfSivi wrote: ↑09/08/2023 16:13 Sanjao sam da smo izgubili u derbiju 2:1 i to prvo bili poveli…
I tako krenu teorije zavjera, sutra ce se poceti pričati o pranju para, kladionicama, talovi razni sa svim i svakim. Međutim sasvim je ok i nista čudno da nekakav Petar ode iz Bačke topole za 4 i po miliona , a za Varešanovića iz Sarajeva je puno i 100 milja. Nikad mi na zelenu granu nećemodeer_hunter wrote: ↑09/08/2023 08:49I tako krene. Jedan kaze 2 mil, drugi nadoda jos pola, treci ce dodati pitaj Boga koliko i na kraju ce se na ulici pricati kako je otisao za 5,6 miliona. A u stvari,niko nema pojma koliko ce dobiti za njega.Cisto sumnjam da ce za njega Rizespor iskesirati rekordan iznos sto bi bilo sve preko 2 miliona. Toliko ni Mamic nije izvukao od transfera Dilavera
Druze rejting lige dize cijenu,kako je mamic tusio mlade igrace,vecina od tih nije uspjela a uzeo je milione.sencobih wrote: ↑09/08/2023 23:12I tako krenu teorije zavjera, sutra ce se poceti pričati o pranju para, kladionicama, talovi razni sa svim i svakim. Međutim sasvim je ok i nista čudno da nekakav Petar ode iz Bačke topole za 4 i po miliona , a za Varešanovića iz Sarajeva je puno i 100 milja. Nikad mi na zelenu granu nećemodeer_hunter wrote: ↑09/08/2023 08:49
I tako krene. Jedan kaze 2 mil, drugi nadoda jos pola, treci ce dodati pitaj Boga koliko i na kraju ce se na ulici pricati kako je otisao za 5,6 miliona. A u stvari,niko nema pojma koliko ce dobiti za njega.Cisto sumnjam da ce za njega Rizespor iskesirati rekordan iznos sto bi bilo sve preko 2 miliona. Toliko ni Mamic nije izvukao od transfera Dilavera
Mamic ih je dosta utusio za velike pare. Neki su uspjeli,neki ne. Npr. ove mlade nade sto su se pravile pametne i nisu htjele potpisati ugovor sa don Zdravkom tipa Hasic, Halilovic, Fran Brodic, njih nema ni na mapi. Onda imas ove sto su potpisali s Mamicem, ali nisu uspjeli(npr. Benkovic, Pjaca), ali im je Maminjo omogucio da ne moraju raditi do kraja zivota, toliko su love zaradili. I onda dolazi velika lista igraca koji su uspjeli, da ih sad ne nabrajam, to je okosnica HR reprezentacije zadnjih 15 godina.Dobar rad, rezultati Dinama u Evropi i hrvatske reprezentacije su omogucili Dinamu da danas odbija ponude od 20 miliona.Adobeg wrote: ↑10/08/2023 00:32Druze rejting lige dize cijenu,kako je mamic tusio mlade igrace,vecina od tih nije uspjela a uzeo je milione.sencobih wrote: ↑09/08/2023 23:12
I tako krenu teorije zavjera, sutra ce se poceti pričati o pranju para, kladionicama, talovi razni sa svim i svakim. Međutim sasvim je ok i nista čudno da nekakav Petar ode iz Bačke topole za 4 i po miliona , a za Varešanovića iz Sarajeva je puno i 100 milja. Nikad mi na zelenu granu nećemo![]()
U par rečenica sve čovjek objasnio, a toga su svjesni i igrači. Mi niti smo se organizovano branili, niti smo napadali. Sad sve to fino treba posloziti.Pokušavali smo se u ova tri dana vratiti na osnovne postavke. Igrači su prepoznali da ne možemo igrati bez faze odbrane i međusobne saradnje. Sve ono što radimo na treninzima trebamo prenijeti na utakmicu i siguran dam da bi to zadovoljilo naše navijače. Imamo individualnu kvalitetu, ali ona na duže staze ne odlučuje, već tim. Moramo povezati igrače još bolje da bismo postali pravi tim