Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to da al pocelo je lagano unistavanje i bkm trola dns usao u jednu isarana grafitima po podu, usb punjaci iscupani, natpisi po rukohvatima, i stikeri po prozorima cim se vidi da grasovci redovne ne peru i održavaju vozila odmah unistavanje krene, tuga me uhvati kad novi tramvaji nakon dva mjeseca budu unisteni iznutra
Ništa drugo nisam ni očekivao od kasabe
Gras pod hitno treba u likvidaciju
Last edited by sarajevsko_pivo on 09/08/2023 08:52, edited 1 time in total.
Nema to veze sa GRASom vec sa stokom koja se vozi u njihovim vozilima.
Naravno, firma moze i treba da redovno cisti svrljotine u nadi da ce prestati nekad, al veca steta poput tih cupanja USB punjaca koje spominjes (il cupanje sjedista koje su uradili moji vrsnjacu u OSNOVNOJ skoli prije 20tak godina), to vec nije nesto sto se krpom prebrise i sredi.
Dope_Man wrote: ↑09/08/2023 08:54
Nema to veze sa GRASom vec sa stokom koja se vozi u njihovim vozilima.
Naravno, firma moze i treba da redovno cisti svrljotine u nadi da ce prestati nekad, al veca steta poput tih cupanja USB punjaca koje spominjes, to vec nije nesto sto se krpom prebrise i sredi.
Nikad ih nisu oprali kako su došli iz Bjelorusije...to nema veze sa stokom koju prevoze.Šetin je i Dinin direktor,to je do njih.
Normalno da će biti oštećene kad nema represivnog aparata. Da se razumijemo, destruktivaca ima posvuda, samo što drugdje sistem funkcioniše pa počinitelji budu kažnjeni, šteta namirena i piči dalje. Pogodite koja nama karika fali...
Za mladu raju na forumu nekad su na tramvajskim stanicama--Čaršija--N.stanica--Cvila i Ilidza redovno ulazile higijenicarke i cim tramvaj stane one ociste iliti na brzinu omlate zogerom unutrašnjost tramvaja.
Nekad bilo sad se spominjalo--nemojte me samo ružit što ovo iznesoh
muha_sa wrote: ↑09/08/2023 09:03
Za mladu raju na forumu nekad su na tramvajskim stanicama--Čaršija--N.stanica--Cvila i Ilidza redovno ulazile higijenicarke i cim tramvaj stane one ociste iliti na brzinu omlate zogerom unutrašnjost tramvaja.
muha_sa wrote: ↑09/08/2023 09:03
Mes cini Muha pamtis i austrougarski vakat
Družio se sa onim idiotom iz Grahova--Gavrom krepanim
Raja, što ne slikate to, ja stvarno rijetko stignem da uletim i vazda potrefim staru trolu.
Ministarstvo transporta KS pazi na PR i treba im slati te stvari, ali svakako treba i na društvenim mrežama potegnuti ovo pitanje, promjene moraju dolaziti iz društva.
So What! wrote: ↑09/08/2023 09:14
Raja, što ne slikate to, ja stvarno rijetko stignem da uletim i vazda potrefim staru trolu.
Ministarstvo transporta KS pazi na PR i treba im slati te stvari, ali svakako treba i na društvenim mrežama potegnuti ovo pitanje, promjene moraju dolaziti iz društva.
Promjene dolaze iz kuce i kucnog odgoja a u ogromnoj vecini ga nema ni na vidiku pošto znamo da ga nema onda je najbolja vaspitna mjera opalit po novcaniku i to ne neku malu cifru vec cifru da nikad nikom više na pamet ne padne da se iživljava i lijeci svoje idiotluke uništavajuci sve do cega dodje.
Kurac bi Švedi bili ovo što jesu da ih ne rebnu i obilježe za sva vremena ako nešto zajebu.
Promjene dolaze iz kuce i kucnog odgoja a u ogromnoj vecini ga nema ni na vidiku pošto znamo da ga nema onda je najbolja vaspitna mjera opalit po novcaniku i to ne neku malu cifru vec cifru da nikad nikom više na pamet ne padne da se iživljava i lijeci svoje idiotluke uništavajuci sve do cega dodje.
Kurac bi Švedi bili ovo što jesu da ih ne rebnu i obilježe za sva vremena ako nešto zajebu.
Svedi imaju kamere u svim trolama i na svim stanica, i redovno snimke idu u javnost i policiji. Plus sto bi te svaki putnik odmah prijavio vozacu.
Lijepa Titina milicija...međed nauči igrat ne što je muzikalan nego što se boji batina...
A druga opcija po šlajpeku.
Lijepa Titina milicija...međed nauči igrat ne što je muzikalan nego što se boji batina...
PM72 wrote: ↑09/08/2023 09:29Lijepa Titina milicija...međed nauči igrat ne što je muzikalan nego što se boji batina...
Išaran je javni prijevoz bio i u taj vakat, koliko god milicija da tukla.
muha_sa wrote: ↑09/08/2023 09:18Promjene dolaze iz kuce i kucnog odgoja a u ogromnoj vecini ga nema ni na vidiku pošto znamo da ga nema onda je najbolja vaspitna mjera opalit po novcaniku i to ne neku malu cifru vec cifru da nikad nikom više na pamet ne padne da se iživljava i lijeci svoje idiotluke uništavajuci sve do cega dodje.
PM72 wrote: ↑09/08/2023 09:29Lijepa Titina milicija...međed nauči igrat ne što je muzikalan nego što se boji batina...
Išaran je javni prijevoz bio i u taj vakat, koliko god milicija da tukla.
Tačno ali ni blizu kao sad.Nemaš klupe da dočeka jedan rođendan ispravna...sad se vandali i klošari ne boje ni kazne ni inspekcije ni zelenih ni policije...
Prije su bogami cvikali.Bilo je dovoljno da čuju zvuk radio stanice i bježalo je na sve strane