Ma gdje su hrvatski i srpski klubovi loše prošli? To je samo privid, jer svi prvaci država imaju naizgled ili stvarno lagan prolaz.propojeilijas wrote: ↑07/08/2023 16:34 zrinski ako ove godine ne udju grupnu fazu konferencijske neka se ugase odma imali su srece u zdrijebu a s druge strane hrvatski i srpski klubovi jako lose prosli
Dinamo Zagreb već ima obezbjedjenu grupnu fazu Lige Evrope. Po meni, bliži su Ligi Prvaka.
O Zvezdi da ne pričamo, jer ide direktno u Ligu Prvaka.
Čak i taj TSC ima garantovanu Ligu Evrope na jesen, a Čukarički Ligu Konferencije.
Partizan je u nekom raspadu, čim su završili kao četvrti u srbijanskom prvenstvu, ali nije nemoguće da i oni izbore Ligu Konferencije. Imaju dobar klupski koeficijent i povlašćen žrijeb.
A Zrinjski će morati dobro da se namuči da dohvati neku grupnu fazu.
Nisu favoriti protiv prvaka Islanda. Čak mislim da su i blagi autsajderi.
Islandjani i Farani imaju sezonu u špicu i u fulu su spremni.Ne jebu oni živu silu. To je nogomet bez mnogo kreativnosti, ali fizički i disciplinovan. Pa ti pobjedi ako si bolji. Umisliti da si protiv njih favorit, prodješ kao Ferencvaroš protiv onih Farana ili Budućnost iz Podgorice kojeg je ovaj protivnik Zrinjskog rutinirao sa 5:0.
Ja tvrdim da su ovi Islandjani trenutačno bolja ekipa od Slovana iz Bratislave koji je ono trt mrt...ništa posebno, dušu dalo za izbaciti u julu.