Generalno koliko god da imas bekova jednih i drugih su obican prosjek,nijedni ne iskacu kakvom kvalitetom.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mond
#8452 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imamo sada taĆno pola lijevog beka. Kupimo još dvojicu/trojicu i eto ga jedan cijeli.
-
velaxsa
#8453 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako se ne dovedu pojacanja, ne valja- treba dovesti nove igrace na sve pozicije. Ako se dovedu mladi igraci, onda ne valja Akademija jer ne dovodimo iz nje i treba je ukinuti, treba dovesti provjerena imena s iskustvom. Ako se dovedu iskusni igraci-ne valja, bacamo pare na potrosene igrace, treba dovoditi mlade. Kako god-ne valja...nevjerovatno kako smo nezgodni i teski, nikad ugoditi. Svi hocemo instant rezultat, a navodimo primjere gdje su ljudi strpljivo i planski odradili posao, uspostavili sistem i sad vidimo rezultat toga (Zrinjski, Dinamo, Maribor, CZ...). Svi hocemo da preko noci postanemo M. City i da meljemo sve redom...moramo biti strpljivi i pokusati istrpiti ovu sezonu. Kad smo mogli istrpiti sve promasaje pod Dudicem i prethodnicima, mogli bi i slovenca. Meni djeluje da je Mirvic odlucan da napravi ekipu koja ce uci u neko grupno takmicenje, nadam se da ce se to desiti sto prije aBd. Imamo dobru ekipu, nadam se da je i ovaj trener dovoljno dobar da to sve ustima, ali trebace vremena, tek je dosao...trebamo se ugledati na komsije, dati podrsku ekipi i upravi, uclaniti se i dolaziti na tekme...previse dusmana imamo sa svih strana(savez, mediji, razni lobisti....)...Naprijed, naprijed Sarajevo.....u inat dusmanima.
-
kakaljin
#8454 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo je bit svega i kada budemo ovako se ponasali doce sve na svoje i manje cemo dusmana imati jer sto nas je vise oni ce biti sve tisi i tisi.velaxsa wrote: ↑07/08/2023 21:08 Ako se ne dovedu pojacanja, ne valja- treba dovesti nove igrace na sve pozicije. Ako se dovedu mladi igraci, onda ne valja Akademija jer ne dovodimo iz nje i treba je ukinuti, treba dovesti provjerena imena s iskustvom. Ako se dovedu iskusni igraci-ne valja, bacamo pare na potrosene igrace, treba dovoditi mlade. Kako god-ne valja...nevjerovatno kako smo nezgodni i teski, nikad ugoditi. Svi hocemo instant rezultat, a navodimo primjere gdje su ljudi strpljivo i planski odradili posao, uspostavili sistem i sad vidimo rezultat toga (Zrinjski, Dinamo, Maribor, CZ...). Svi hocemo da preko noci postanemo M. City i da meljemo sve redom...moramo biti strpljivi i pokusati istrpiti ovu sezonu. Kad smo mogli istrpiti sve promasaje pod Dudicem i prethodnicima, mogli bi i slovenca. Meni djeluje da je Mirvic odlucan da napravi ekipu koja ce uci u neko grupno takmicenje, nadam se da ce se to desiti sto prije aBd. Imamo dobru ekipu, nadam se da je i ovaj trener dovoljno dobar da to sve ustima, ali trebace vremena, tek je dosao...trebamo se ugledati na komsije, dati podrsku ekipi i upravi, uclaniti se i dolaziti na tekme...previse dusmana imamo sa svih strana(savez, mediji, razni lobisti....)...Naprijed, naprijed Sarajevo.....u inat dusmanima.
Nama da dodju Mesi i Ronaldo opet nesto ne bi valjalo nasim navijacima.
Last edited by kakaljin on 07/08/2023 21:45, edited 1 time in total.
-
last mohicans
#8455 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tako je druževelaxsa wrote: ↑07/08/2023 21:08 Ako se ne dovedu pojacanja, ne valja- treba dovesti nove igrace na sve pozicije. Ako se dovedu mladi igraci, onda ne valja Akademija jer ne dovodimo iz nje i treba je ukinuti, treba dovesti provjerena imena s iskustvom. Ako se dovedu iskusni igraci-ne valja, bacamo pare na potrosene igrace, treba dovoditi mlade. Kako god-ne valja...nevjerovatno kako smo nezgodni i teski, nikad ugoditi. Svi hocemo instant rezultat, a navodimo primjere gdje su ljudi strpljivo i planski odradili posao, uspostavili sistem i sad vidimo rezultat toga (Zrinjski, Dinamo, Maribor, CZ...). Svi hocemo da preko noci postanemo M. City i da meljemo sve redom...moramo biti strpljivi i pokusati istrpiti ovu sezonu. Kad smo mogli istrpiti sve promasaje pod Dudicem i prethodnicima, mogli bi i slovenca. Meni djeluje da je Mirvic odlucan da napravi ekipu koja ce uci u neko grupno takmicenje, nadam se da ce se to desiti sto prije aBd. Imamo dobru ekipu, nadam se da je i ovaj trener dovoljno dobar da to sve ustima, ali trebace vremena, tek je dosao...trebamo se ugledati na komsije, dati podrsku ekipi i upravi, uclaniti se i dolaziti na tekme...previse dusmana imamo sa svih strana(savez, mediji, razni lobisti....)...Naprijed, naprijed Sarajevo.....u inat dusmanima.
-
Adobeg
#8456 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako pise ss ba Slavisa Radovic na izlaznim vratima iz Sarajeva,nemam komentar dovode se igraci koji kod nas budu na kafi i odu. 
- Logovan
#8457 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma bezveze je ovo skroz, odigra se 20-tak utakmica i daj ga mijenjaj, ne valja ništa

- Capajebo
#8458 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Obzirom da je evo u 3 utakmice Durakovic imao prednost nad njim, i ja bi trazio papire realno
Ovo je trebalo sacekati da Simon odluci sta i kako hoce.
-
mirza_15
#8459 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Oba lijeva beka zamijenjena. Ja sam za to da se da prilika igračima, ali svi smo proljetos bili nezadovoljni bekovima. Sada kada idu ne valja što idu. Nove smo, nakon jedne utakmice, proglasili invalidima.
Po meni je najveća greška što smo pustili Martinovića. Moguće da ja to ne vidim dobro, ali meni je lik djelovao kao dobar stoper. Nekako bi mi bilo draže da je Šerbečić otišao, a da je on ostao.
Golman nam je i dalje najslabija pozicija. I tu smo novog otpisali nakon jedne utakmice
Po meni je najveća greška što smo pustili Martinovića. Moguće da ja to ne vidim dobro, ali meni je lik djelovao kao dobar stoper. Nekako bi mi bilo draže da je Šerbečić otišao, a da je on ostao.
Golman nam je i dalje najslabija pozicija. I tu smo novog otpisali nakon jedne utakmice
-
last mohicans
#8460 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Martinović, Musa,ovaj Radović su trebali ostati. Od svih lijevih bekova, Radović je zadnji kojeg bi se riješio. Sta možeš očekivati od ovog dečka iz Slobode? Kakav je uopće? Ova politika dovođenja, pa rješavanja igrača ničim ne vodi. Ja ne vjerujem da je Simon za par dana vidio da je flop. Očito ih neko drugi dovodi i raspušta. Onako na prvu, djeluje kao da što više igrača želimo probacati kroz roster. Nema puno objašnjenja koja se daju zaključiti iz toga. Jednostavno i ne vidimo igrače dovoljno dugo. Samo još da se riješe onog golmana sa jednom utakmicom i ovog Solda sa nekoliko utakmica. Dzaba ti elitni trener kad svako malo nabacavaš rendom igrače. Mirvić bi se fakat trebao prestati igrati FM.
-
mond
#8461 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moguće da su Radović i ova nejač Tomašević od istog agenta, jel neko raskusirivanje ko će mu ga znati.
A ovaj dečko, kakav će biti iz Slobode jbt, al eto nek mu je sretno i da nas što manje nasekira.
Nemoj da bude da crnjačim, poželio sam momku sreću, ali ovo mi gore liči na raskusurivanje.
A ovaj dečko, kakav će biti iz Slobode jbt, al eto nek mu je sretno i da nas što manje nasekira.
Nemoj da bude da crnjačim, poželio sam momku sreću, ali ovo mi gore liči na raskusurivanje.
-
Piaty
#8462 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mulalić je uber-bek za sve te bekove koje su dovodili.
-
Piaty
#8463 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja ne vidim da bi ta dvojica išta više pokazala i u nekom klubu tipa GOŠK ili Igman.mond wrote: ↑07/08/2023 23:53 Moguće da su Radović i ova nejač Tomašević od istog agenta, jel neko raskusirivanje ko će mu ga znati.
Znači, trčiš nešto po strani, dodaš prvom do sebe, vratiš golmanu, a iznad svega moliš Boga da ti niko ne doda loptu.
Mulalić je nivo više za tu dvojicu. Musa je isto bio dobar.
- Logovan
#8464 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
SVI NA KOŠEVO!

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8465 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
za klubove iz malih država, jedini način da prežive i izgrade nešto je da proizvode svoje igrače.
stalno kupovanje ne vodi nigdje....najbolji primjer za to je KK Bosna u košarci.
Bolje gurati svoje mlade igrače, imati strpljenja pa makar i na račun trenutnog rezultata, nego gomilati polovnjake koji ne igraju a puno koštaju
-
psycho social
#8466 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dal u Tursku
-
last mohicans
#8467 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Gdje će, kod steppunca
- ZonFon
-
last mohicans
-
sencobih
#8470 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I to za debele pare ode
-
last mohicans
#8471 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
mond
#8472 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nek mu je sretno, a ako je istina da će donijeti oko 2 miliona maraka + procenat to je odlično.
Uticajni forumaši sa drugih foruma i fb/viber grupa će zasigurno pronaći novu žrtvu za pljuvanje.
Uticajni forumaši sa drugih foruma i fb/viber grupa će zasigurno pronaći novu žrtvu za pljuvanje.
-
psycho social
#8473 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Spominje se preko milion eura
- rocco_siffredi
#8474 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Biće dobro ako ne budemo morali pare preko FIFA tražiti. Turci su to 
-
mond
#8475 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma jok, to su naša bratja