Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li ko kakva je situacija sa legalnoscu koristenja antiradarskih uredjaja u BiH?! Znam da su jammeri zabranjeni, ali vrijedi li isto i za antiradare?
Romeo 80 wrote: ↑05/08/2023 17:26
Zna li ko kakva je situacija sa legalnoscu koristenja antiradarskih uredjaja u BiH?! Znam da su jammeri zabranjeni, ali vrijedi li isto i za antiradare?
Mene policija nikad nije kaznila zbog CD-a na retrovizoru
Noram priznati da je hrabrost ovako voziti
A danima ga viđam zakucanog
Vjerovatno najgora S klasa ikada, sramotno loš kvalitet za auto takvog renomea. Ovde su vjerovatno jastuci svoje otpjevali, a na autu cijene jednog solidnog Golfa V, oni obično predstavljaju nepremostiv problem i iznenadni trošak.
samo je nas narod glup pa kupuje ove rage isluzene i voza se(misle da su neka kvazi gospoda), to je davno neko razduzio i nabio nogom, a sad voza vjerovatno 2022 S classe ovo ono
Ja viđam često jednog kome znam istoriju od kada je bio nov i ne znam da li je prešao više od 250 k km. Po dnu vrata se sav iskokao, boja matirala, a više je na podu nego odignut.