Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Adobeg
#40126 Re: Utakmice.
Bravo milioneri,evo me temperatura uhvatila, pokisao u svakom pogledu,nema od vas nista. 
-
svi u napad
#40127 Re: Utakmice.
Grean je nekoliko puta pitao ovdje o finansijskom izvjestaju kluba i samo je on o tome pisao. Cinjenica je da mi ne znamo nista o transferima i lovi koja kruzi u klubu tako da postoji sumnja u pranje love Velkoski. Ti izgleda imas nekog insajdera u upravi ili si sam u upravi pa neke stvari ovdje napises i to je za pohvalu ali vjeruj mi da mi moje zivotno iskustvo i aktivnosti prije penzionisanja nesto govore da nesto ozbiljno smrdi ovdje. Znam da ces ti kao i mnogi odgovoriti gazda daje lovu i on odlucuje (sto je istina) ali i on kao i svi drugi moraju podnositi izvjestaje Skupstini kluba. Iskreno moja sumnja za neke stvari je zasnovana na cistoj logici koja kaze da covjek koji ima lovu i koji do nje nije dosao nasljedstvom ili lutrijom zna kako se vodi firma a ovdje "pusta" da ga polupismeni Balkanci obrlacuju i mazu. On da ovdje nema neke koristi ne bi bacao lovu u bunar zvani Sarajevo i vec bi poduzeo neke drakonske mjere ili angazovao strucnjake da ne bude vise u minusu i glupi dobrica.
-
dvajt
#40128 Re: Utakmice.
ubi Mirva pare na kladari. Kako je zavrsena prethodna tako nastavljena i ova sezona.
- van Basten
#40129 Re: Utakmice.
Zbog neopjevanih strucnjaka koji su napravili haos s kartama hem sam ostao bez istoka (fol nestalo a poluprazna tribina
), hem smo pokisli hem smo usli taman da vidimo slavlje nakon gola.
Mozda je to do gola i licilo na nesto, ne znam, ali ovo poslije je horor. Mirza je zestoko ruinirao ekipu, ovdje ce trebati dobar znalac da ovo sve vrati u neka realna ocekivanja.
Vjerovatno se u klubu sad debelo kaju sto Dala nisu prodali dok je bilo ponuda, jer ce ih ubuduce biti sve manje sa ovakvom igrom. Kad ti nisi u stanju protiv fucking Sloge uspostaviti autotitrt i napraviti razliku sta ocekujes vani da mozes. Vrancic isto na terminu sarajom, da se malo istrcim i daj da odem 10min ranije na tusiranje dok se nije zaguzvalo. Odbranu i golmana nema potrebe ni komentarisati. Kad sam vidio u 90oj Oliveiru na nasoj korner zastavici osjetio sam susramlje zbog svih onih koji bi trebali gristi za dres ovog kluba vise od njega ali to ne cine iz nekog razloga.
Mozda je to do gola i licilo na nesto, ne znam, ali ovo poslije je horor. Mirza je zestoko ruinirao ekipu, ovdje ce trebati dobar znalac da ovo sve vrati u neka realna ocekivanja.
Vjerovatno se u klubu sad debelo kaju sto Dala nisu prodali dok je bilo ponuda, jer ce ih ubuduce biti sve manje sa ovakvom igrom. Kad ti nisi u stanju protiv fucking Sloge uspostaviti autotitrt i napraviti razliku sta ocekujes vani da mozes. Vrancic isto na terminu sarajom, da se malo istrcim i daj da odem 10min ranije na tusiranje dok se nije zaguzvalo. Odbranu i golmana nema potrebe ni komentarisati. Kad sam vidio u 90oj Oliveiru na nasoj korner zastavici osjetio sam susramlje zbog svih onih koji bi trebali gristi za dres ovog kluba vise od njega ali to ne cine iz nekog razloga.
-
last mohicans
#40130 Re: Utakmice.
Igman i ova protiv Sloge skoro iste utakmice sa jako čudnim rezultatom. Mada, za prodatu utakmicu ti treba podrška igrača, barem nekoliko ključnih. A igrači poput recimo Vrančića, Avramovskog i nekih drugi koji su igrali u velikim klubovima bi trebali to si dopustiti. Napisao sam sinoć, evo sad opet, ne vjerujem u iskrene namjere Mirvića. Možete me ubjeđivati koliko hoćete. Kad budu uspustavio vidljiv sistem koji obećava napredak, onda ću povući riječi. Jednostavno, toliko ići iz fule u fulu nisu čista posla i graniči sa nemogućim. Izlaznih transfera je itekako bilo, sve su neke šture informacije bile, nigdje koliko se tačno obeštećenja dobilo. Jesmo mi u mandatu Mirvića prodali Kovačevića, Šabanovića, Kurdića, Mujakića, Andreja, Dizdarevića, ne znam jesam li koga zaboravio ili promašio period? Tako da je para došlo. Imaju i drugi prihodi od sponzora, marketinga i sl. Tako da ima prostora za malverzacije. Neki upućeniji ljudi su mi još prošle godine rekli da smo bili predmet nekih istraga SIPE.
-
mirza_15
#40131 Re: Utakmice.
Ja i dalje ne kontam kako sa ovakvim rosterom ne možeš ozbiljno da zaprijetiš. Poslije 1:2 se igralo još 25 minuta. Bez obzira na sve kako je moguće da jednoj Slogi ne možeš ozbiljnije da zaprijetiš.
- rocco_siffredi
#40132 Re: Utakmice.
Ne da ne možeš zaprijetiti, nego je Sloga bila bliže trećem golu, nego mi drugom. Da je bila neka druga ekipa ispratila bi nas sa Koševa sa petardom. Strašno. Prestrašno.
-
mond
#40133 Re: Utakmice.
Na nivou Zvijezde 09 . Da je bio Velež primili bi 5.
-
Ali_G
#40134 Re: Utakmice.
Od kako je Tan us’o u klub nase poslovanje je u najmanju ruku cudno. Nikad nije uspostavljen sistem. Uvijek je fol tu neki kontrolor rada uprave a na kraju se ispostavi da Dino, Sabrina i ostala klapa svuku racune na nulu. Jel moguce da milijardera salta jedna Sabrina, Ayla, Emir Hadzic…svi u napad wrote: ↑31/07/2023 09:10 Grean je nekoliko puta pitao ovdje o finansijskom izvjestaju kluba i samo je on o tome pisao. Cinjenica je da mi ne znamo nista o transferima i lovi koja kruzi u klubu tako da postoji sumnja u pranje love Velkoski. Ti izgleda imas nekog insajdera u upravi ili si sam u upravi pa neke stvari ovdje napises i to je za pohvalu ali vjeruj mi da mi moje zivotno iskustvo i aktivnosti prije penzionisanja nesto govore da nesto ozbiljno smrdi ovdje. Znam da ces ti kao i mnogi odgovoriti gazda daje lovu i on odlucuje (sto je istina) ali i on kao i svi drugi moraju podnositi izvjestaje Skupstini kluba. Iskreno moja sumnja za neke stvari je zasnovana na cistoj logici koja kaze da covjek koji ima lovu i koji do nje nije dosao nasljedstvom ili lutrijom zna kako se vodi firma a ovdje "pusta" da ga polupismeni Balkanci obrlacuju i mazu. On da ovdje nema neke koristi ne bi bacao lovu u bunar zvani Sarajevo i vec bi poduzeo neke drakonske mjere ili angazovao strucnjake da ne bude vise u minusu i glupi dobrica.
Transfer politika je posebna prica.
-
Adobeg
#40135 Re: Utakmice.
DZaba pare dzaba marketing,i hajcanje kada je u klubu vecina stvari naopako postavljeno. 
- GandalfSivi
#40136 Re: Utakmice.
Nakon prespavane noci samo da pohvalim onog odbrambenog momka iz Sloge. Opali ga lopta u glavu u 80 i nekoj, pade lik, rekoh sad ce se izlezavati, skoci u roku od dvije sekunde, kaze dobro je, nastavlja se tekma. U nasoj ligi jos nevidjeno…
Nas ne mogu komentarisati, bolje je presutjeti…
Nas ne mogu komentarisati, bolje je presutjeti…
-
mirza_15
#40137 Re: Utakmice.
Što neko napisa, pod Dudićem je barem bilo šansi ali nije išlo. Neke stative i prečke. Na proljeće smo naprijed izgledali jako dobro i kreativno. Hoću da vjerujem da ovo sinoć ima veze sa ovom nekakvom postavkom sa 3 igrača nazad i ubijenim Keremehom i Durakovićem koji su morali da pokrivaju čitavu stranu. Hoću da vjeruje da će sa Ziljkićem, Baltom i nekom normalnom postavkom sa 4 nazad, sa bekovima i krilima i novim trenerom to izgledati puno bolje. Kontam, jučer smo prvi put to probali igrati nakon što smo samo sedmicu to uigravali. Sve hoću da vjerujem da je do toga. Ali opet skontam Sloga. I onako je moralo puno bolje. Roster je fenomenalan. Možda to novi trener bolje posloži. Šta god ko mislio o Mirzi pod njim smo barem prema naprijed bili opasni. Ne preostaje mi ništa drugo nego da se nadam da će novi trener to utegnuti i da ćemo na nešto ličiti. Ovo sinoć je bio pravi horor. I da, prekidi. Naprijed bezopasni, a svaku takmičarsku utakmicu iz njih primimo gol. To je nedopustivo za ozbiljnu ekipu.
- Maharadza
-
zbunjola71sa
#40139 Re: Utakmice.
Ovu sliku sa ovim malim na tribini od sinoc ja bi im polijepio svuda(od kuce ,kluba,auta,zene ,mame,djece)i iznad napisao jel vas stid !!!
-
last mohicans
#40140 Re: Utakmice.
Igrači i uprava, stidite se ovog pokislog dječaka.

-
zbunjola71sa
#40141 Re: Utakmice.
malom kupiti dozivotnu clansku ,ako nece uprava evo ja cu prvi dati da se malom objezbjedi dozivotna clanska
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#40142 Re: Utakmice.
Izvinite na upadu.
Vec sam rekao na drugoj temi.
Svaka cast za malca
Vec sam rekao na drugoj temi.
Svaka cast za malca
-
zbunjola71sa
#40143 Re: Utakmice.
jesmo li mi danas gonjali loptu sa hajdukom 
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#40144 Re: Utakmice.
Je li ovo vec imamo problem s opremom. Pa smo danas igrali u markerima jebo te.
-
mond
#40145 Re: Utakmice.
Otišli kao gosti u bijeloj opremi, a zaboravili da su domaćini bijeli, što i ne čudi sa obzirom da nismo sa njima igrali 30 godina
Valjda, nemam pojma.
Valjda, nemam pojma.
-
mond
#40146 Re: Utakmice.
Balun
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#40147 Re: Utakmice.
bruka jebo te
ali bas bruka
Pa igras sa Hajdukom i dodjes ko zadnji jad igrati u markerima...
Ovo se desavalo onim kantonalnin klubovima kada igraju onu prvu prijateljsku protiv Sarajeva na pomocnom kod Zetre... ili u Butmiru.
Uzas bas
Gore od ovog bi bilo samo jos da su nam oni dali svoje neke crne dresove da igramo u njima.
-
mirza_15
#40148 Re: Utakmice.
Pa što oni nisu obukli gostujuće? Nije valjda da nisu imali? Ne treba od ovoga praviti problem.
-
mond
- Cossack