Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote: ↑05/08/2023 17:24
Da, kupit auto i cipovat ga, san.
Ti sanjas o cipovanju astre, a kad drugi to pomenu, ne valja?
Btw, EFD je fino obrazlozio razliku.
Govorim o kupovini novog auta? Da sanjam, cipovao bih, ide sasvim ok.
Cipuj i tog 1.5 hdi-ja i dobijes 100kW makar, u cemu je razlika? Poenta je da u toj kombi klasi nikad nisu bili prejaki motori, jedino u ekskluzivnijim verzijama. Pogotovo jer su u svima kraci mjenjaci al sta to tebi imam objasnjavat kad sve znas
Digitalna tabla kod Megana 3 je na nivou digitrona tako da ne bi trebalo tu da bude puno kvarova. I meni je uvijek ljepša analogna. Može biti i digitalna, ali da ima kvalitetan analogni prikaz.
citroen xm wrote: ↑05/08/2023 21:46
Digitalna tabla kod Megana 3 je na nivou digitrona tako da ne bi trebalo tu da bude puno kvarova. I meni je uvijek ljepša analogna. Može biti i digitalna, ali da ima kvalitetan analogni prikaz.
citroen xm wrote: ↑05/08/2023 21:46
sumirprimus wrote: ↑05/08/2023 22:24
Pregqzilo vas vrijeme
Ne sporim ali sam još uvijek vrlo raspoložen za napredak i inovacije(nekadašnji Citroen) što hiljade ekrana u kabini svakako nisu.
Pa npr navigacija koja se nalazi tacno ispred vozac je za mene veliki napredak i inovacija, vozac ne mora skretat pogled sa voznje, ne mora gledati navigaciju na malom displeju mobitela niti traziti tamo negdje na srednjoj konzoli. Ta inovacija koju je virtualni kokpit donio je sa sigurnosnog aspekta meni vrlo znacajna. A pogotov je veliki napredak u odnosu na papirne karte
Tictoc iz mercedesa je vrhunac tehnologije ipak
Ok kupio si azijata ..ponavljas sebi i nama da je to najbolji izbor ali nemoj pretjerivati
Ništa nisam
Kako bolan nisi slago VW nudi HUD i ne samo HUD vec i onu naprednu AR verziju sa navigacijom.. cuj ne mozes imati ko doplatu ...ne provaljuj se ... Passat 2016 nudio tu opciju. ... Ovi novi imaju predobar UI cak ..
Last edited by Bullet Tooth Tony on 05/08/2023 22:45, edited 1 time in total.
Kako bolan nisi slago VW nudi HUD i ne samo HUD vec i onu naprednu AR verziju sa navigacijom.. cuj ne mozes imati ko doplatu ...ne provaljuj se ... Passat 2016 nudio tu opciju. ... Ovi novi imaju predobar UI cak ..
ko djeca kad im kinder jaje das ili lizalo, e tako mi vi pojedini djelujete, ok hud da pokazuje navigaciju, ostalo cuna komplikovana, jos je na 7 bilo dobro i odmjereno, na 8 je posrano sve sto je golf cinilo jednostavnim i jedinstvenim(ona prica da je sve na mjestu)
mozes kao doplatu, bubreg da prodas, e takve su im cijene tih doplata
ko djeca kad im kinder jaje das ili lizalo, e tako mi vi pojedini djelujete, ok hud da pokazuje navigaciju, ostalo cuna komplikovana, jos je na 7 bilo dobro i odmjereno, na 8 je posrano sve sto je golf cinilo jednostavnim i jedinstvenim(ona prica da je sve na mjestu)
mozes kao doplatu, bubreg da prodas, e takve su im cijene tih doplata
Sta ti je komplikovano ...ne znas citat brojeve ?
Ti isto dedo atif sa francuzicom ...neka sine bola meni moje folcike
Ti sanjas o cipovanju astre, a kad drugi to pomenu, ne valja?
Btw, EFD je fino obrazlozio razliku.
Govorim o kupovini novog auta? Da sanjam, cipovao bih, ide sasvim ok.
Cipuj i tog 1.5 hdi-ja i dobijes 100kW makar, u cemu je razlika? Poenta je da u toj kombi klasi nikad nisu bili prejaki motori, jedino u ekskluzivnijim verzijama. Pogotovo jer su u svima kraci mjenjaci al sta to tebi imam objasnjavat kad sve znas
Nije poenta u cipovanju jer je ovaj vec nategnut na max, vec je poenta da drugi ne nude pisljivi 1.5 ili 1.6 u kombi varijantama, vec nude 2.0 u slabijim izvedbama snage.
A uvijek ce se bolje voziti 2.0 sa 120ks od 1.5 sa 120ks.