Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vaučer wrote: ↑01/08/2023 19:29
A ono, tip je bio defanzivni powerhouse koji je nosio Boston na leđima do brda titula. Po meni sigurno jedan od najvećih.
jeste ono bio igračina,ali individualnim kvalitetom po meni nije u top 10 ikad
Eto, i službeno ostade Mike Breen sam od famoznog tria na ESPN-u.
Ne znam šta ESPN misli, ali ako smatraju da će sa Doris i Docom dići rejting, mislim da se grdno varaju. Svima je bila draža stara postava. Doris meni lično jednostavno nije za komentatora.
Svakako se priča da će i NBC biti u igri za TV prava sljedeće godine, baš bih volio da pokupe makar Gundya, ako ne i Jacksona. Čisto da otresu ESPN i ove debilne otkaze koji pljušte.
Samo mi je Mike-a žao u cijeloj priči, tako vrstan komentator ostade bez adekvatnih sagovornika.
ESPN je otpustio dosta radnika. Ustvari Disney drzi ESPN i trenutno imaju dosta gubitaka. Tako da su morali nogirati ove sto su puno zaradjivali. A vec je postao trend ovdje ako su 3 covjeka u studiju, jedno mora zensko biti, jedan crnac i jedan bijelac. Woke a
Jebat ih. Uvijek neka sranja sa njima. Prvo pokupe sve sto mogu sa trzista, pa sad otpuštaju ljude. Uvijek je uzitak slusati van gundyja. Nema dosadne utakmice s njim.
Pa mogu ali nije u tome cilj. Cilj je platiti zvijezdu. Puno je 20m po sezoni za harta iako se bacao na glavu. Puno je doprinijeo intenzitetu, posebno u odbrani. Treba imati takvog igraca, samo eto valjalo bi za nešto manje love.
Ma Knicksi odavno nisu u luxury tax-u i nek nisu. Čini mi se da još od Isaiahinih dana nisu, Walsh je to u tom aspektu finu redirekciju počeo graditi.
Ali se dešavaju i dalje loši ugovori s vremena na vrijeme. Stoudemire, Joakim Noah pa sada u ovom aranžmanu Nerlens Noel i posebno Evan Fournier.
Hartov ugovor nije 'fournierovski' loš, ali jest preplaćen. 16-17 miliona bi bilo mjera za njegove usluge. Spominju da kad se uračuna ova naredna godina u kojoj je zbog finansijske fleksibilnosti kluba prihvatio player opciju od 13 miliona, da to izađe na nekih 18-19 miliona po sezoni onda.
Najveći je problem tu što slijedi i donošenje odluke oko Quickleya, koji će sigurno tražiti više od onog što je Hart dobio. Ako i njega plate i produže, to je to sa salary capom. A takav roster i dalje nije contender.