Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jel spomenik na mjestu pogibije? znaci ovo su dva razlicita dogadjaja. jedan kod bristola je mozda i ranije u ratu jer je tada pogodjen i zapaljen pamom iz skole mupa i onaj tamic, poznati video kad momak iskace i puze do iza trafike. tu se pojavljuje plavi policijski transporter.
ovaj transporter sto vozi poginule je zelene vojne boje.
Velanini neboderi 99%
Vidi se i dio jugokomerca koji sa rastinjem zaklanja nisku stometarku
Iz ovog kuta se ne moze vidjeti prvi vranicin neboder jer su na istoj strani a kamera gleda nekih 15 20 stupnjeva desno
Kolega rece imas vizualne prepreke u cijelom nizu gradjevina poslije opcine novi grad + malta a rekao bih da je prva u nizu da je elektroprivreda kao branic danse vide vranicini neboderi
Jedino da neko povuce na gugletu crte pa da budemo 100% sigurni
da, sada se vracam da su vjerovatno velanini neboderi. jer izgledaju siri nego vranicini. percepcija dubine kamere ih pravi blizim nego sto to nama izgleda uzivo gledajuci
Nemam pojma, ja bi rekao samo da su neboderi sa druge strane ceste sto mi znaci da nisu Vranicini, a posto snimatelj koristi zum na kameri da priblizi ove osobe, vjerovatno kamera radi i opticku varku sto se tice blizine ili udaljenosti nebodera.
dječak sa šibicama wrote: ↑05/08/2023 16:01
Nemam pojma, ja bi rekao samo da su neboderi sa druge strane ceste sto mi znaci da nisu Vranicini, a posto snimatelj koristi zum na kameri da priblizi ove osobe, vjerovatno kamera radi i opticku varku sto se tice blizine ili udaljenosti nebodera.
Iskreno i ne znam koji je Velana neboder.
Da, Vranicini nisu jer su oni sa iste strane ulice gdje su EP, Opstina Novo Sarajevo i Bristol.