Sta smo sve dobili u ovom paketicu nismo ni svjesni. Koliko klub dobro stoji ni toga nismo svjesni al hajdemo redom.
Oteti cjeli tim i dovesti ga nam. Mahalski sacekati priliku i uzeti ih. Dobili smo:
- ozbilljnog mladog trenera koji ocito, hoce i zeli napredovati.
- dobili STOP mahi i stelama "de moze li moj mali dobiti koju mintu ili jos gore zapoceti susret"
- dobili kondicione trenere koji znaju a ne kao prije koju sezonu kada nas je onaj ludak sprzio na pripremam i mi na polu sezoni klonuli ko ucviljena salata na suncu.
- dobili trenera golmana a ne vjecitog Ibru Hodzica a golmani nam osnovne stvari ne znaju.
- stop bojkota trenera i vruca svlacionica kod ovoga ce igrati sigurno najspremniji u tom momentu.
- masu stvari smo dobili i dobija cemo svaki dan sve vise a jedna je i simbioza kluba i navijaca i na tome se mora raditi...
Koliko stojimo kao klub dobro govori i ovo oko Dala necemo ga prodati dok ne dodje neka dobra ponuda dakle ne treba nam lova. Evo primjera u kojem smo mogli biti da se nisu desili Bordo prijatelji i ona energija Hz i sve sto se desilo kasnije. Kupujemo od Slobode momka za 80 milja mozda nam i nije prijeko potreban a Sloboda sa tom lovom ce zivotariti mozda godinu. Mi smo nekada svoje najbolje davali na isti nacin kao i Sloboda danas. Puno smo postali stabilni i HVALA Mirvicu kad je sve istrpio i konacno poslozio kako je trebao i ranije.