Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑02/08/2023 15:31
doće polako ne brini
Neće ništa doći iz Njemačke ili drugih država EU.
Ako auto sa stranim tablicama snimi kamera u BiH, onda je povezano sa policijom u Federaciji. Granična nije koliko ja znam. Često stoje iza naplatne kuće na autoputu i unose tablice u laptop i provjeravaju ima li neka kazna.
Ma drotovi su ovima sa BMWom samo "naplatili" i stavili u svoj džep. Zato ganjaju i zaustavljaju najviše ove sa stranim tablicama. Zarade sebi dodatnu dnevnicu
ako mu je pisao nalog onda ima boraviste/prebivaliste u BiH
Ja i? Sta ce mu uraditi? Doci ce mu kazna na boraviste/prebivaliste, covjek ima Njemacku saobracajnu i vozacku, kako ce to uticati na njega? Na koji nacin?
Pa ako nista trebat ce mu nesto u BiH prije ili kasnije (izvadit dokumente, registrovat auto...) i onda ce biti haj ti momcino prvo kaznu tipla.
ako mu je pisao nalog onda ima boraviste/prebivaliste u BiH
Ja i? Sta ce mu uraditi? Doci ce mu kazna na boraviste/prebivaliste, covjek ima Njemacku saobracajnu i vozacku, kako ce to uticati na njega? Na koji nacin?
mozes li ti upravljati vozilom stranih tablica ako je vlasnik vozila kao suvozac?
Pa ako nista trebat ce mu nesto u BiH prije ili kasnije (izvadit dokumente, registrovat auto...) i onda ce biti haj ti momcino prvo kaznu tipla.
parappa wrote: ↑02/08/2023 15:39
Ma drotovi su ovima sa BMWom samo "naplatili" i stavili u svoj džep. Zato ganjaju i zaustavljaju najviše ove sa stranim tablicama. Zarade sebi dodatnu dnevnicu
Lave ja svojim ocima gledao, ne utjeruj me u laz jbt
_BataZiv_0809 wrote: ↑02/08/2023 15:40
parappa wrote: ↑02/08/2023 15:39
Lave ja svojim ocima gledao, ne utjeruj me u laz jbt
onda ima prebivalište u BiH. A možda ih je čak natjerao da plate pa da dođu po papire kao što je labud pisao
mozes li ti upravljati vozilom stranih tablica ako je vlasnik vozila kao suvozac?
mozes li mi samo objasniti sta si htio reci, mozda preformulisati pitanje?
_BataZiv_0809 wrote: ↑02/08/2023 15:42
Zastara traje, a zivot ne ceka
Pa necu praviti 5 kazni dnevno, niti mi je u interesu, ako moradnem platiti, pa platiti cu, sam pao sam se ubio.
Donedavno ti je bio avatar sa bosanskom zastavom.
Lijepi moj to nije patriotizam.
Patriotizam je da ne pravis prekrsaje kad dodjes ljeti na rodnu grudu. A i ako ih napravis da ih platis na vrijeme i tako doprineses budzetu drzave ciji si patriota.
Pa necu praviti 5 kazni dnevno, niti mi je u interesu, ako moradnem platiti, pa platiti cu, sam pao sam se ubio.
Donedavno ti je bio avatar sa bosanskom zastavom.
Lijepi moj to nije patriotizam.
Patriotizam je da ne pravis prekrsaje kad dodjes ljeti na rodnu grudu. A i ako ih napravis da ih platis na vrijeme i tako doprineses budzetu drzave ciji si patriota.
Over and out
Da me nisi pomijesao sa @skafiskafsnjak mislim da je on imao avatar na taj fazon? Gore sam naveo da mi prekrsaji nisu u interesu (ofarbani dio), nisam ja balavac neki pa da mi je sad fazon se furat i "cijepat masinu", ili gluho bilo "kockasta" glava, pa da bahato parkiram po ulicama.
Ne sekiraj se ti za moj doprinos drzavi
Over and out
Da me nisi pomijesao sa @skafiskafsnjak mislim da je on imao avatar na taj fazon? Gore sam naveo da mi prekrsaji nisu u interesu (ofarbani dio), nisam ja balavac neki pa da mi je sad fazon se furat i "cijepat masinu", ili gluho bilo "kockasta" glava, pa da bahato parkiram po ulicama.
Ja se u BiH ponasam kao i u Dojcland.
Nikada u sukobu sa zakonom
Ja se u BiH ponasam kao i u Dojcland.
Nikada u sukobu sa zakonom
Bilo je pitanje u vezi avatara, spomenuo te nisam u vezi postovanja zakona