Chloe wrote: ↑01/08/2023 13:38
manuchao91 wrote: ↑01/08/2023 12:31
ok super,ma ja vec i platio i sve pa idem 100 posto
2 godine sam bio u kampu u prapratnom u šatoru 8 dana ali sad idem u kucu zbog dijeta od 10 mjeseci ,ne usudim se u sator s njim jos bar 2 godine
meni je prelijepo dole.
Jedan beach bar radi od 09 -20 h,kucni red u kampu poslije 19 h nema muzike ,toaleti cisti i uredni ,jedan supermarket i tako to meni treba.Ne treba mi party place
Može li par info.
Planiram "nomadski" odmor sa kćerkama. Ništa neću da rezervišem, plaćam, baza mi je Čapljina, pa gdje krenemo, Hr, Crna Gora, Albanija....
Imam poziv da dodjem na Orebić, ne bih da kod nikog gostujem uprkos ponudi, a kampovanje preVolim kao i moje kćerke.
Kamp oprema svakako s nama ide, ma gdje god završile.
Ima li više kampova, bez obzira na lokaciju na Orebiću, budu li gužve?
Po tvom pisanju kampovi su uređeni i opremljeni, pa sam to uzela kao jednu od opcija, bar na 2-3 dana.
Voljela bih mjesto sa što manje gužve....

obzirom da je u pitanju period od polovine augusta, nadam se da neće biti...
ja dva puta bio u kampu u Prapratnom od 15-20 augusta i bude mjesta ,u taj kamp najvise dolaze njemci,poljaci,austrijanci i cesi.Hrvata i bosanaca nisam vidio ahaha.
Na ostale kampove na Peljescu nisam bio a ima ih jos 5 tako da stvarno ne znam
mene je za 6 noci izaslo 1300 HRK
auto kraj šatora znaci bilo ispod drveta ne tamo na prkingu na žegi,veliki šator,struja.
kamp je prekriven borovom šumom skoro u cijelosti .Bio sam u hladu ispod borova 7 dana a plaza 10 metara od mene mozda ne i toliko