Tacno. A ne moras imati nijedan glas. Dovedu te "s ulice".
Narod i Pravda (Konakovic)
- Styling
#28276 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28277 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
već je Kemica uvalio svog savjetnika za sekretara Ustavnopravne komisije Doma naroda...konkurs u završnoj fazi
- Haris.ba
#28278 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa koga da uvali? Tudjeg savjetnika.JoseMujica wrote: ↑31/07/2023 11:16već je Kemica uvalio svog savjetnika za sekretara Ustavnopravne komisije Doma naroda...konkurs u završnoj fazi
Sve po zakonu.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28279 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
valjda nekoga ko zna raditi taj posaoHaris.ba wrote: ↑31/07/2023 11:20Pa koga da uvali? Tudjeg savjetnika.JoseMujica wrote: ↑31/07/2023 11:16
već je Kemica uvalio svog savjetnika za sekretara Ustavnopravne komisije Doma naroda...konkurs u završnoj fazi![]()
Sve po zakonu.![]()
al haj mlad je ovaj i ima nako, finu muminsku bradicu, naučiće
- hatemondays
#28280 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tipicno spijunski ajde kume, a za Kemine aferime samo zna ekipa koja gleda nas odozdo. Uvlacenjem cele i sina u igru povukao se zivac starim igracima. Pamti moje rijeci i cujemo se za par godina. Sa Kemom i Keminim nema zajebancije...Styling wrote: ↑31/07/2023 10:50E, cuj nema zajebancije. Sta mislis, ko zna Kemine aferime? Neka proba skinuti Dinu pa cemo vidjeti ko ce "prezivjeti". Bio je Dini vjencani kum. To bi bila ultimativna izdaja.hatemondays wrote: ↑31/07/2023 10:43
Kemo je bog za Dinu u raji koja se jos uvijek nesto pita. A to da ce NiP prezivjeti hoce ali ce biti SBB bez Keme. Najjaci zivuci lik iz onog sistema je upravo on , sve zna, sav prlljavi i cisti ves. Ni Kirba ne zna vise od njega , doduse Osmica je tu negdje. Toliko o Kemi jak ko tonbe i sa njim nema zajebancije inace...
- Styling
#28281 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bogami ce biti samaranja. Ovi su fakat zabrazdili.
https://klix.ba/nip-ne-odustaje-od-op ... -probleme/
Ovo je na stranici Raporta, ali stari problem sa klix linkom....
https://klix.ba/nip-ne-odustaje-od-op ... -probleme/
-
axe22
#28282 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znaci nije Relaksirao odnose?Styling wrote: ↑31/07/2023 14:04 Bogami ce biti samaranja. Ovi su fakat zabrazdili.
https://klix.ba/nip-ne-odustaje-od-opoz ... -probleme/
hhh
(Dritan sad laze i za sranje koja ima u stranci)
- Styling
#28283 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne laze on. On im daje priliku da sami nadodju. Ako ne, onda ce on presijeci.axe22 wrote: ↑31/07/2023 14:11Znaci nije Relaksirao odnose?Styling wrote: ↑31/07/2023 14:04 Bogami ce biti samaranja. Ovi su fakat zabrazdili.
https://klix.ba/nip-ne-odustaje-od-opoz ... -probleme/
hhh
(Dritan sad laze i za sranje koja ima u stranci)
- Prpa.ba
#28284 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino je uistinu milostiv.
Neka presijece sto prije.

Neka presijece sto prije.
-
NediM17
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#28286 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
kako dani prolaze i kako se ređaju izjave za postupke u centrux, sve sam ubjeđeniji da iza kompletne farse stoji kemo ademović.
ne bih rekao da je organizator, ali koordinator i na kraju zaštitnik, to sam i više nego siguran.
đozo se nikad ne bi usudio ići protiv dine, da nema jaku zaštitu...
ne bih rekao da je organizator, ali koordinator i na kraju zaštitnik, to sam i više nego siguran.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#28287 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
da nisi malo pretjerao?hatemondays wrote: ↑31/07/2023 13:23 Tipicno spijunski ajde kume, a za Kemine aferime samo zna ekipa koja gleda nas odozdo. Uvlacenjem cele i sina u igru povukao se zivac starim igracima. Pamti moje rijeci i cujemo se za par godina. Sa Kemom i Keminim nema zajebancije...
- Prpa.ba
#28288 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mozda gledas stvari iz drugacijeg ugla. Ja vidim da Dino ide kontra cijele svoje opstinske organizacije u Centru, a mozda i sire..malakh wrote: ↑31/07/2023 16:42 kako dani prolaze i kako se ređaju izjave za postupke u centrux, sve sam ubjeđeniji da iza kompletne farse stoji kemo ademović.
Zapostavio se lokal, pocelo se baviti "drzavom" i "strankom", nije to DNK NiP-a..
- malakh
#28289 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
pa ne treba se dino baviti lokalom. za to postoji kantonalni odbor i predsjednik kantonalnog odbora, kadrovska i po njihovom statutu prvi zamjenik predsjednika.Prpa.ba wrote: ↑31/07/2023 17:32Mozda gledas stvari iz drugacijeg ugla. Ja vidim da Dino ide kontra cijele svoje opstinske organizacije u Centru, a mozda i sire..malakh wrote: ↑31/07/2023 16:42 kako dani prolaze i kako se ređaju izjave za postupke u centrux, sve sam ubjeđeniji da iza kompletne farse stoji kemo ademović.
Zapostavio se lokal, pocelo se baviti "drzavom" i "strankom", nije to DNK NiP-a..![]()
a i postoji neka priča koja je šira od nipa, ali ti lokalci očito nemaju mozga to uvidjeti.
-
palermo
#28290 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koja je sira prica ??
- hatemondays
#28291 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pricam ono sto recimo da znam a ne ono sto zelim, Kemin mali je kao svakako nebitan ali sa Kemom nema zajebancije, da li trebam da kazem kako je isti u lice rekao velikim Bosnjacima 93 sta misli o njihovim palamudjenjima. Za njega su ovi novi politicari igracka a nije da nema jake ljude iza ledja. Ledja se grade godinama prijatelju a ne na horuk i na frku. Moke je vidio ledja mnogo zajebanijim igracima. Kazem vam pretjeralo se sa Celom i sinom i sad dolazi na naplatu a iskusni obavjestajci ne udaraju u glavu odmah nego lagano pocinju kopati tamo gdje se najmanje nadas. Zasto su se svi iznenadili ovakvim potezom zato sto to rade maheri a ne amateri vozajuci se u helikopterima. Carsija bira i skida sa vlasti a Kemo to dobro zna.malakh wrote: ↑31/07/2023 16:49da nisi malo pretjerao?hatemondays wrote: ↑31/07/2023 13:23 Tipicno spijunski ajde kume, a za Kemine aferime samo zna ekipa koja gleda nas odozdo. Uvlacenjem cele i sina u igru povukao se zivac starim igracima. Pamti moje rijeci i cujemo se za par godina. Sa Kemom i Keminim nema zajebancije...![]()
![]()
Last edited by hatemondays on 31/07/2023 23:59, edited 1 time in total.
- malakh
#28292 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- malakh
#28293 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
tko je spominjao ćelu?hatemondays wrote: ↑31/07/2023 23:56Pricam ono sto recimo da znam a ne ono sto zelim, Kemin mali je kao svakako nebitan ali sa Kemom nema zajebancije, da li trebam da kazem kako je isti u lice rekao velikim Bosnjacima 93 sta misli o njihovim palamudjenjima. Za njega su ovi novi politicari igracka a nije da nema jake ljude iza ledja. Ledja se grade godinama prijatelju a ne na horuk i na frku. Moke je vidio ledja mnogo zajebanijim igracima. Kazem vam pretjeralo se sa Celom i sinom i sad dolazi na naplatu a iskusni obavjestajci ne udaraju u glavu odmah nego lagano pocinju kopati tamo gdje se najmanje nadas. Zasto su se svi iznenadili ovakvim potezom zato sto to rade maheri a ne amateri vozajuci se u helikopterima. Carsija bira i skida sa vlasti a Kemo to dobro zna.
samo jedno znam, bez dine, kemo je politički mrtav, a te priče baš i ne znam. mnogo se pričalo i o munji alibabiću i bakiru alispahiću. dolaze, skidaju glave, smjenjuju lidere stranaka i na kraju ništa nije bilo.
obavještajci su čudni, na kraju uvijek sami sebe zajebu zbog milijun kombinacija.
-
palermo
#28294 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Medunarodna zajednica ???....
Ne postoji sira prica, u tome I jeste problem. Sira prica podrazumjeva I postojanje viseg cilja zbog kojih vrijedi zrtvovati pojedinacne interese......koji jje to cilj u ovom slucaju.....da Dino postane ministar ?...ili je taj visi cilj unistenje SDA....ako je to visi cilj onda lokalna organizacija NiP postupa vrlo racionalno I na vrijeme zauzina njesto SDA.....
- ultima_palabra
#28295 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Celo je Ramo Isak? Znaci zbog Rame Kemo obara Mandica? Prvo, Ramo nije clan NiP-a nego je kompromis od strane cijele Trojke, nema sta Kemo da se Dini sveti zbog toga. Drugo, Ramo ne tangira Kemu direktno, trece Kemo mi se ne doima kao nesto posebno gadljiv lik, proslo je pored njega stotine takvih likova pa nije dizao frku...hatemondays wrote: ↑31/07/2023 23:56Pricam ono sto recimo da znam a ne ono sto zelim, Kemin mali je kao svakako nebitan ali sa Kemom nema zajebancije, da li trebam da kazem kako je isti u lice rekao velikim Bosnjacima 93 sta misli o njihovim palamudjenjima. Za njega su ovi novi politicari igracka a nije da nema jake ljude iza ledja. Ledja se grade godinama prijatelju a ne na horuk i na frku. Moke je vidio ledja mnogo zajebanijim igracima. Kazem vam pretjeralo se sa Celom i sinom i sad dolazi na naplatu a iskusni obavjestajci ne udaraju u glavu odmah nego lagano pocinju kopati tamo gdje se najmanje nadas. Zasto su se svi iznenadili ovakvim potezom zato sto to rade maheri a ne amateri vozajuci se u helikopterima. Carsija bira i skida sa vlasti a Kemo to dobro zna.
Prije ce biti da su problem Gacani... oni imaju vlastitu medijsko-obavjestajnu strukturu, samim tim slabi Kemin utjecaj. Drugo, Kemo smatra da on, kao prvoborac stranke i Dinin gromobran od samog osnivanja stranke, treba da ima jacu poziciju od Gacana koji su frisko pristigli.
- hatemondays
#28296 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Wrong, dakle pocelo se popustati svakoj susi da se ufotelji. Bukvalno svakom malom misu se naguze da bi ostali u vlasti ali nije ni to problem, misevi su poceli da traze jos i jos i jos. I onda Moke sjedi sa ekipom halo ba gdje sam ja u toj capri moja ekipa. Sto bi reko Campo nismo se tako Dino dogovorili.ultima_palabra wrote: ↑01/08/2023 00:33Celo je Ramo Isak? Znaci zbog Rame Kemo obara Mandica? Prvo, Ramo nije clan NiP-a nego je kompromis od strane cijele Trojke, nema sta Kemo da se Dini sveti zbog toga. Drugo, Ramo ne tangira Kemu direktno, trece Kemo mi se ne doima kao nesto posebno gadljiv lik, proslo je pored njega stotine takvih likova pa nije dizao frku...hatemondays wrote: ↑31/07/2023 23:56
Pricam ono sto recimo da znam a ne ono sto zelim, Kemin mali je kao svakako nebitan ali sa Kemom nema zajebancije, da li trebam da kazem kako je isti u lice rekao velikim Bosnjacima 93 sta misli o njihovim palamudjenjima. Za njega su ovi novi politicari igracka a nije da nema jake ljude iza ledja. Ledja se grade godinama prijatelju a ne na horuk i na frku. Moke je vidio ledja mnogo zajebanijim igracima. Kazem vam pretjeralo se sa Celom i sinom i sad dolazi na naplatu a iskusni obavjestajci ne udaraju u glavu odmah nego lagano pocinju kopati tamo gdje se najmanje nadas. Zasto su se svi iznenadili ovakvim potezom zato sto to rade maheri a ne amateri vozajuci se u helikopterima. Carsija bira i skida sa vlasti a Kemo to dobro zna.
Prije ce biti da su problem Gacani... oni imaju vlastitu medijsko-obavjestajnu strukturu, samim tim slabi Kemin utjecaj. Drugo, Kemo smatra da on, kao prvoborac stranke i Dinin gromobran od samog osnivanja stranke, treba da ima jacu poziciju od Gacana koji su frisko pristigli.
Gacani su obicni lihvari i Kemo ima te igrace kad hoce , jebiga dugo se sjedilo i dugo se skupljalo svasta. Evo gdje je capri oko Smicao, odjednum muk na tribinama, sto li boze onako pustimo ga na miru. Muslimovicu Alija nije mogao nista a za ove amatere Moke je Lebron J. Iskustvo sa blagom naravi a zna sve i jos najgore po ove druge ima jaka muda.
- 512MB
#28297 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
Officer Crabtree
#28298 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino mora biti duže vlast od Bakira.
Sve drugo je poraz za procese.
Sve drugo je poraz za procese.
-
svi u napad
#28299 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ultima_palabra wrote: ↑01/08/2023 00:33 Prije ce biti da su problem Gacani... oni imaju vlastitu medijsko-obavjestajnu strukturu, samim tim slabi Kemin utjecaj. Drugo, Kemo smatra da on, kao prvoborac stranke i Dinin gromobran od samog osnivanja stranke, treba da ima jacu poziciju od Gacana koji su frisko pristigli.
Kratko i jasno. Ovo ce biti Dinin problem tj. problem stranke. I Kemo i Campara zele imati moc ali djelovati iz sjene (tipicno za obavjestajace i ljude iz sigurnosnih struktura). Kemo ima puno stvari o svakom i igra na kartu ucjene, te na emotivnu vezu (kum i jaran) sa Dinom. Ti si Ultima dobro napisao o Gatackoj strukturi i moci tako da se nije igrati sa njima. Oni idu na kartu vremena i znaju da ono sto Kemo zna o nekima je mozda nesto sto se desilo prije 20-30 godina i sada je nebitno. To se najbolje vidilo kad je Munja Alibabic (bio najbolji i najjaci obavjestajac u BiH) bio gost kod Senada i ispricao neke stvari koje su nekad bile jako bitne a sada su samo interesantne price za zutu stampu i nemaju nikakvu politicku moc. Dakle samo friske i trenutne stvari se mogu naplatiti i sad je pitanje koliko tih stvari ima Kemo a koliko Campara. Vrijeme ce pokazati ko je jaci. Zivjeli
- Styling
#28300 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A, ima neko ko i Kemine aferime zna. Bude li previse derao u silu moglo bi sve izaci na vidjelo. Ne od strane Dine, jer on ne zna, ali od strane ljudi koji Dini drze ledja.malakh wrote: ↑01/08/2023 00:01tko je spominjao ćelu?hatemondays wrote: ↑31/07/2023 23:56
Pricam ono sto recimo da znam a ne ono sto zelim, Kemin mali je kao svakako nebitan ali sa Kemom nema zajebancije, da li trebam da kazem kako je isti u lice rekao velikim Bosnjacima 93 sta misli o njihovim palamudjenjima. Za njega su ovi novi politicari igracka a nije da nema jake ljude iza ledja. Ledja se grade godinama prijatelju a ne na horuk i na frku. Moke je vidio ledja mnogo zajebanijim igracima. Kazem vam pretjeralo se sa Celom i sinom i sad dolazi na naplatu a iskusni obavjestajci ne udaraju u glavu odmah nego lagano pocinju kopati tamo gdje se najmanje nadas. Zasto su se svi iznenadili ovakvim potezom zato sto to rade maheri a ne amateri vozajuci se u helikopterima. Carsija bira i skida sa vlasti a Kemo to dobro zna.
samo jedno znam, bez dine, kemo je politički mrtav, a te priče baš i ne znam. mnogo se pričalo i o munji alibabiću i bakiru alispahiću. dolaze, skidaju glave, smjenjuju lidere stranaka i na kraju ništa nije bilo.
obavještajci su čudni, na kraju uvijek sami sebe zajebu zbog milijun kombinacija.