Karadžićevsko-Bobanovsko bratstvo iste kovanice sa dva lica,...

RODITELJSKA (NE)PAŽNJA: Ministar Ramo Isak i sinovi se "u punom kapacitetu" odmaraju i vježbaju u Turskoj
Otac, ministar MUP-a Ramo Isak, još jednom je bio u prvom planu pokazujući svoju zavidnu fizičku konstituciju
Mini market
Prije 2h Prije 2h
6
Nakon što su se prije dvadesetak dana službenim helikopterom provozali do Srebrenice (i natrag) Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije i njegov sin Arnel, zastupnik (i nesuđeni potpredsjednik) Predstavničkog doma Parlamenta Federacije otišli su na zasluženi odmor. Izbor je pao na poznato tursko ljetovalište Sunmelia.
Na fotografiji koju je na društvenim mržama postavio Arnel Isak uz njega i oca na odmoru je i njegov brat Rusmir, koji se, također, nakratko bavio politikom u Zenici.
Prema objavljenoj fotografiji snimljenoj u "Sunmelia Beach resortu" može se zaključiti da se porodica Isak aktivno odmara, da vrijedno vježba i radi na povećanju svoje „mišićne mase“ u „punom kapacitetu“.
Otac, ministar MUP-a Ramo Isak, još jednom je bio u prvom planu pokazujući svoju zavidnu fizičku konstituciju.
(SB)
Vrh mentalnog sklopa.Roccohljup wrote: ↑30/07/2023 21:20 Oj kralj te hebo![]()
![]()
RODITELJSKA (NE)PAŽNJA: Ministar Ramo Isak i sinovi se "u punom kapacitetu" odmaraju i vježbaju u Turskoj
Otac, ministar MUP-a Ramo Isak, još jednom je bio u prvom planu pokazujući svoju zavidnu fizičku konstituciju
Mini market
Prije 2h Prije 2h
6
Nakon što su se prije dvadesetak dana službenim helikopterom provozali do Srebrenice (i natrag) Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije i njegov sin Arnel, zastupnik (i nesuđeni potpredsjednik) Predstavničkog doma Parlamenta Federacije otišli su na zasluženi odmor. Izbor je pao na poznato tursko ljetovalište Sunmelia.
Na fotografiji koju je na društvenim mržama postavio Arnel Isak uz njega i oca na odmoru je i njegov brat Rusmir, koji se, također, nakratko bavio politikom u Zenici.
Prema objavljenoj fotografiji snimljenoj u "Sunmelia Beach resortu" može se zaključiti da se porodica Isak aktivno odmara, da vrijedno vježba i radi na povećanju svoje „mišićne mase“ u „punom kapacitetu“.
Otac, ministar MUP-a Ramo Isak, još jednom je bio u prvom planu pokazujući svoju zavidnu fizičku konstituciju.
(SB)
Bravo...pisaj po krezavoj sirotinji!!! Puna podrška ...Ramo trpa i ne vadiRoccohljup wrote: ↑30/07/2023 21:20 Oj kralj te hebo![]()
![]()
Mini market
Prije 2h Prije 2h
6
(SB)
15.000 KM za sedam danaEFD22 wrote: ↑30/07/2023 14:07 https://www.klix.ba/vijesti/bih/kad-je- ... /230730045
Kombinacija Interstellar i Inception
Sedam dana a jedan dan
![]()
Jel ovo ih pravdas Sanele ti
Samo realno.
leti od nasih, ja, i?Student_u_Ostavci wrote: ↑31/07/2023 01:50 Od čijih para Ramo leti? Jel i to sam plaća?![]()
Daju naših 70 miliona zločincu Milu Radišiću i još se imaju obraza javljati da pričaju o parama
Idite ublehaši sakrijte se u kakvu rupu do slijedećih izbora.
Zar ne vidite da od vaših povijesnih sastanaka samo uvlačite državu u još veći mulj? Fino se brate zavucite u rupe i šutite. Sto puta sam vam rekao da ste tada najpametniji![]()
A ovi drugi su toliko bolji da se ne moze rijecima opisati.tramvajtrojka wrote: ↑31/07/2023 09:48 SAO banovici u reziji bege gutica i SDA![]()
koja saka jada je ostala u SDA
![]()
Ako je Ramo alternativa i urnekA_A_AKCIJA wrote: ↑31/07/2023 01:21 Ramo svojim parama platio odmor.
Bisera otišla poslom jedan dan na Bali, ostala još šest, potrošila 15.000 maraka. Za pola miliona povećala troškove zadnje godine mandata u odnosu na prošlu, preko 50%.
O čemu mi pričamo?
SDA je zlo na steroidima, Ramo je smiješan za njih, plus on je jedan a njih hiljade ovakvih. Ne bi se kvalifikovao u top 100 bahatih SDA ovaca, kako je opasna konkurencija.
Uvijek biram Ramu, helikopter i privatno plaćenu Tursku naspram Biserinog Baliluka i malina respiratora.
Uvijek, svaki dan.
naspram bege i ovakvih faca sam kuka je to sunceaxe22 wrote: ↑31/07/2023 10:36A ovi drugi su toliko bolji da se ne moze rijecima opisati.tramvajtrojka wrote: ↑31/07/2023 09:48 SAO banovici u reziji bege gutica i SDA![]()
koja saka jada je ostala u SDA
![]()
(meni cudno jutros u Banovicima kad sam bio, svugdje sunce izaslo samo u Banovicima se krije iza brda, proviri na momente, a ono ceka da KUKA preuzme vlast pa da opet ZASIJA nad Banovicima)
DonieBrasco wrote: ↑31/07/2023 10:41 I sta ocekuje da dobije US kako hoce on i Covic etnicki da sve sto rade aminuju, pazi da ne dobiju.
Ti i tebi slični ste dokaz da u nečijim glavama stanuje kupus umjesto mozgalaserShow wrote: ↑31/07/2023 10:30leti od nasih, ja, i?Student_u_Ostavci wrote: ↑31/07/2023 01:50 Od čijih para Ramo leti? Jel i to sam plaća?![]()
Daju naših 70 miliona zločincu Milu Radišiću i još se imaju obraza javljati da pričaju o parama
Idite ublehaši sakrijte se u kakvu rupu do slijedećih izbora.
Zar ne vidite da od vaših povijesnih sastanaka samo uvlačite državu u još veći mulj? Fino se brate zavucite u rupe i šutite. Sto puta sam vam rekao da ste tada najpametniji![]()
od koga su prethodni zderali? Od nasih, ja i?
Neka neka, neka nam djeca jedu kupus i neka se zahvaljuju dragom Allahu i na tome. Sami smo krivi, a ti si jedan od dokaza da nesto vise od kupusa nismo zasluzili..
Republika Srpska trebalo bi do kraja godine da dobije prvi zakon o proizvodnji naoružanja i vojne opreme. Skrojena je već prva verzija tog akta, a prema riječima nadležnih, cilj je da proizvodnja u namjenskoj industriji bude u nadležnosti Srpske, a ne BiH.